2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما واژینال انجام بدید من برای بارداری اول با سونوی شکمی گفتن باید سرکلاژ بشی و من انجام دادم برای ...

ولی از طرفی سونوی واژینال در بارداری خطرناکه مگر اینکه چقدر موضوع مهم و خاص باشه

عزیزم روده اینقدر بلند و پر پیچ و خمه که حفره شکم رو‌پر میکنه. بعید نیست ناراحتیت مربوط به اون بوده ...

مرسي خانوم دكتر🌹🌹🌹🌹🌹 چه چيزا كه كشف نكرديم در اين پروسه😄😝 سي سال بود فكر ميكردم روده مثل عكساي كارتوني خيلي كادربندي شده فقط اون وسطه😂 خدايا خواهش ميكنم تا كشف نكردم مغزم هم تو همين لگن بوده رحمي بفرما از سر لطفت و نجاتم بده😅😅

...

سلام دوستان 

یه سوال دارم 

همسرتون تو ابن سینا آزمایش اسپرم دادن؟؟ 

من همسرم قبلا ۲ سال  تو آزمایشگاه بیرون آزمایش داده بود همه چیش اکی بود فقط تعدادش لب مرز بود حدود ۱۵ میلیون و مورفولوژی نرمال ۷۵ درصد

حالا جدید تو ابن سینا آزمایش داده تعدادش شده ۳۳ میلیون ولی مورفولوژی نرمال شده ۱ درصد 

یعنی آزمایشگاه بیرون قبلا اشتباه کرده؟؟ دکتر گفت واریکوسل هم داره ، الان باید قبل ivf عمل واریکوسل هم انجام بده؟

سلام به همه من الان از آزمایشگاه اومدم  گفتن آزمایش دو ظهر حاضر میشه برام دعا کنید دوستان محتاج ...

سلام عزیزدلم.منتظر بتای تپلت هستیم😍😍😍

کاش علم اونقد پیشرفت کنه که سر نیم ساعت جواب بتامونو بدن😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزدلم.منتظر بتای تپلت هستیم😍😍😍 کاش علم اونقد پیشرفت کنه که سر نیم ساعت جواب بتامونو بدن😂

آره واقعا😂😂😂 هنوز سر درد دارم  جواب آزمایشم بیاد برم دکتر دارم میمیرم از سر درد .😥😥

سلام به همه من الان از آزمایشگاه اومدم  گفتن آزمایش دو ظهر حاضر میشه برام دعا کنید دوستان محتاج ...

گندمک جان انشالله که با یک بتای بالا گروه رو خوشحال می کنی 

عزیزم همسر شما تو ابن سینا از اسپرم داد؟ مورفولوژی نرمالش چقدر بود؟

گندمک جان انشالله که با یک بتای بالا گروه رو خوشحال می کنی  عزیزم همسر شما تو ابن سینا از اسپر ...

سلام مرسی گلم انشالله از دعای شما ❤ بله آز اسپرم داد ولی نمیدونم چند بود فقط گفتن همه چیز اکی هستش حتی گفتن چون هر دو سالمید شاید DNAاسپرم مشکل داره اون آزمایشم داد ولی اکی بود 

بچه ها الان رفتم دستشویی دستمال کشیدم لکه کامل ندیدم اما دستمال یه کوچولو قرمز کمرنگ شد.هروقت هم لک ...

لک خوبه بی بی بزن مطمینم بارداری دوستم  هم چند روز پیش لک داشت رفت از مثلبت بود

سلام دوستان  یه سوال دارم  همسرتون تو ابن سینا آزمایش اسپرم دادن؟؟  من همسرم قبلا ...

سلام عزیزم خوبی؟بله گلم ازمایشگاه های بیرون هرچقدم معتبر باشن خطا دارن و هیچوقت به اندازه ی مراکز ناباروری دقیق نیستن.برای همینه که انا جون همیشه تاکید میکنه هرکی پا میذاره توی این مسیر حتما شوهرش هم ازمایشگاه ناباروری ازمایش بده

با این حال نگران نباش گلم ازمایش شوهرت زیادم بد نیست.برای همسر من تحرک و مورفو بین صفر و یک بود و ۵تا جنین عالی تشکیل شد خداروشکر.تحرک هم توی میکرو میگن زیاد مهم نیست

درمورد عمل اگه نظر منو بخوای که شوهرم عمل کرد و بدتر هم شد.البته اونموقع تصمیم نداشتم میکرو کنم.فکرمیکردم اوضاع گل‌و بلبل میشه.اما الان دیگه اکثر دکترا عمل واریکوسل رو توصیه نمیکنن.مخصوصا شما که تصمیمتون میکرو هست اینکار فقط وققه میندازه بین کارتون.بازم با چندتا اورولوژیست خوب مشورت کنید

موفق باشی‌گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
لک خوبه بی بی بزن مطمینم بارداری دوستم  هم چند روز پیش لک داشت رفت از مثلبت بود

خیلی امیدوارم به لطف خدااا

بی بی فعلا ممنوعه تو خونمون😑😂ولی به شوهرم گفتم صبح ازمایش یا یه روز قبل ازمایش باید بزنم.اعتقاد داره بیخودی استرس میگیرم

ولی خودم ته دلم خیلی امید دارم به خدای مهربونم

تو بی بی نزدی؟