2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام دوستان  من هفته آينده انتقال دارم و ميخاستم بدونم كه ويتامين دي مهمه؟ من خيلي وقت آزمايش ...

سلام

بله عزیزم خیلی مهمه.حتما برو ازمایش بده

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@خاکستری   ننه احساس ضعف نداری من دو روزه مخصوصا شب خیلی گشنم میشه الان ۱:۳۰ساعت پیش خوردم باز ...

الهامی جون منم همینطور میشدم سر بارداری 😍😍 مبارکه پیشاپیش مامان کوچولو 🤰😍

سلام دوستای گلم امیدوارم خوب باشید من امروز آخرین سونو رو هم دادم و ۲تا تخمک داشتم که دکتر ازشون ر ...

خداروشکر عزیزم 👼👶

مطمئن باش همینطوره

توکل به خدا

اللّهمّ صلّ علی محمّد و ال محمّد 🌷

سلام بله عزیزم خیلی مهمه.حتما برو ازمایش بده

بعني اگر تو آزمايش پايين باشه و قرص بخورم تا هفته آينده تاثير داره؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خداروشکر که از فشار نیست. عزیزم ممکنه به خاطر فشارها و  استرسی بوده که این چندروزه بهت وار ...

مرسی از لطفت چشم فردا صبح زود میرم برای آزمایش شوهرم بدتر از من دل تو دلش نیست انشالله خیرِ .❤

خداروشکر عزیزم 👼👶 مطمئن باش همینطوره توکل به خدا اللّهمّ صلّ علی محمّد و ال محمّد 🌷

ممنون سارا جون💓

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستان  من هفته آينده انتقال دارم و ميخاستم بدونم كه ويتامين دي مهمه؟ من خيلي وقت آزمايش ...

خیلی خیلی خیلی مهمه، فردا بدون نسخه هم میتونی بری ازمایشگاه، ازمایش بدی، تو لانه گزینی خیلی تاثیر داره

آمپول اورگالترون درد هم داره عزیزم؟ تو بازو تزریق میشه؟ 

بله زیر جلدیه توبازو..ن گلم درد نداره یکم سوزش فقط

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹