2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
من روز ده انتقالمه بی بی زدم

باریکلا به دل و جراتت.منو از همه طرف محاصره کردن گفتن بی بی چک ممنوع😑😪

شاید دلم طاقت نیاره روز ۱۳ بزنم.همش‌دلم میخواد قبل ازمایش بدونم نتیجه رو.اما از طرفی میگم مثبت باش دختر بعد ازمایش‌تا دلت میخواد بی بی چک بخر و امتحان کن😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا من کلا برا ویتامین دی بعد انتقال نظری ندارم چون همیشه فقط قبلش داشتم....  برا بعد ب ...

ممنونم انای مهربونم.ظاهرا دکتر من هم‌موافق ویتامین دی بعد از انتقال نیست.ان شاالله بعد مثبت شدنم باهاش مشورت میکنم ببینم نظر قطعیش چیه.یا شاید مثل شما خود به خود ویتامین دی‌م رفت بالا.اخه دو ماه قبلش ویتامین دی‌م روی ۲۹ بود.التماس دعا انا جونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها یه چیری از امروز افتاده تو ذهنم روز ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) میشه روز ۱۱ انتقالم ایا ...

عزیزم به نظرم روز ۱۱ انتقال زوده برای ازمایش.بعضیا دیر بتاشون بالا میره ممکنه باعث استرس شه.منم روز ۷ اسفند میشه روز ۱۴ انتقالم😍ولی دکتر ازمایشمو برای ۸ اسفند نوشته

اما من‌چون خیلی سرخوشم میخوام روز مادر برم ازمایش بدم😍ان شاالله‌هممون هدیه هامونو روز مادر بگیریممممم.وای چه روزی بشه

من روز ده انتقالمه بی بی زدم

ووی دختر نور گوشیمو بردم بالا یه هاله دیدم😍تبریک میگم ننه

عزیزم به نظرم روز ۱۱ انتقال زوده برای ازمایش.بعضیا دیر بتاشون بالا میره ممکنه باعث استرس شه.منم روز ...

مت آزمایش دومم هفتم هستش روز مادر انشالله همه مادر بشیم و هدیه هامون و بگیریم

مت آزمایش دومم هفتم هستش روز مادر انشالله همه مادر بشیم و هدیه هامون و بگیریم

ان شاالله عزیزم.امیدمون به خداست.من مطمئنم اتفاقای خوبی در راهه

عزیزم به نظرم روز ۱۱ انتقال زوده برای ازمایش.بعضیا دیر بتاشون بالا میره ممکنه باعث استرس شه.منم روز ...

خاكستري جون ننه ميبينم كه مث من نشستي پاي نت😆پاشو دخترم پاشو واس اون نيني ها زيادش خوب نيس😉 برو يه چيزي بخور يه فيلمي چيزي ببين دو صفحه قرآنتو بخون، بعد بيا دور هم باشيم اينجا😆 جو گرفت منو😁😎 نصيحت كردم

...
خاكستري جون ننه ميبينم كه مث من نشستي پاي نت😆پاشو دخترم پاشو واس اون نيني ها زيادش خوب نيس😉 برو&nb ...

واقعا راست میگی من خیلی پررو شدم.برم برم ننه ها

🙈سعی میکنم تا شب نیام دیگه