2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم خوبی؟ چندمه انتقالی توعزیزدلم؟ 😄

فدات خانمی.تو خوبی؟من امروز روز دهممه عزیزم

داریم به لحظه های ملکوتی نزدیک میشیم😂😍تو فکرکنم یه روز از من عقب تری نه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا نمیدونم. دکترم گفت قبل انتقال بزنی بهت جواب میده. گفت سیکل رو طولانی میکنه امامطمعنه

درسته سيكل طولاني آدمو اذيت ميكنه ولي خب ارزششو داره

من يه بار عجله اي رفتم تو سيكل خيلي پشيمونم

...
بچه ها یه چیری از امروز افتاده تو ذهنم روز ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) میشه روز ۱۱ انتقالم ایا ...

عزیزم به نظرم صبر کن همون ۱۱اسفند برو ربطی به ولادت نداره گلم ان شاءالله مثبت میشی ی وقت زود میری منفی میشه ناراخت مشی

خدا جونم شکرت...
خاکستری جون شماروز چند انتقالی؟

من‌چهارشنبه ی هفته ی قبل انتقال دادم عزیزم.امروز میشه ده روز.امیدوارم تک تک انتقالیا مثبت و شاد شن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدات خانمی.تو خوبی؟من امروز روز دهممه عزیزم داریم به لحظه های ملکوتی نزدیک میشیم😂😍تو فکرکنم یه رو ...

فداتشم مهربونم، نه من روز 6هستم خاکستری جونم اره هر روز نزدیک تر😂😂

من روز ده انتقالمه بی بی زدم

فرار كن مامان خانوم الان آنا با ماهيتابه ي مباركش مياد خدمت ميرسه😂😆 اگه امپول اِچ سي جي نداشتي احتمالش زياده نيني گلو خودش خط انداخته باشه رو كيتت😍😄

...
نه عشقم من تازه چهارشنبه یعنی دوروز قبل انتقال داستم

عه عه پس یه هفته قبل از منی😎ان شاالله ننه ی هفته ی بعد شمایی پس