2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عه چ جالب، آره برا من داده تا بعدش پانکچر کنه، برا گل صحرا هم واس انتقالش داده بود که قبل از انتقال ...

تو اینترت خوندم هم واسه قبل پانکچر و هم قبل انتقال فریز میدن. من ۱۲ تا جنین دارم . گریدشو نمیدونم. از جنین شناس پرسیدم گفت فریز میشه گرید مهم نیست. گفت خوب بودن که جنین شدن. اینجوری جوابمو داد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
به من نداده، شاید چون خونو کمی فلیظ میکنه و قراره شما انتقال داشته باشین بهتون داده دکترتون کیه؟

اره قبل پانکچرم داشتم. فاکتور ۵ ام پایینه. Ana هم بالا بود و یکی دیگه از انتی هامم بالا بود. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من نداده، شاید چون خونو کمی فلیظ میکنه و قراره شما انتقال داشته باشین بهتون داده دکترتون کیه؟

من بیمارستان شریعتی میرم. دکتر پانکجرم آقا حسینی بود. ولی هر دفعه یه دکتر ویزیت میکنه

من بیمارستان شریعتی میرم. دکتر پانکجرم آقا حسینی بود. ولی هر دفعه یه دکتر ویزیت میکنه

بچه ها ی سوال 🙈🙈

روز پانکچر لباس چی میپوشی برا اتاق عمل 

گان ( روپوشی که از پشتش بسته میشه ) .کلاه و شلوار سونو 

یا شلوار نباید بپوشی 🙈🙈

اخه اوندفعه که رفتم تو بخش جراحی یادمه دختره رو بعد بهوش اومدن اوردن براشون مهمم نبود شلوار پاش نیست .همینجوری گفتن بخواب رو تختت و از رو تخت اتاق عمل جابجاش کردن . من اون روز برا  iui رفته  بودم .اما دلم میخواست کله اون پرستارو بکنم و براشون متاسف . 😡

بچه ها ی سوال 🙈🙈 روز پانکچر لباس چی میپوشی برا اتاق عمل  گان ( روپوشی که از پشتش بسته میشه ...

من گان و شلوار و کلاهش رو داشتم. لباس زیرم نباید میپوشیدم. کلا لباس عمل بود. 

اخه اوندفعه که رفتم تو بخش جراحی یادمه دختره رو بعد بهوش اومدن اوردن براشون مهمم نبود شلوار پاش نیست ...

ای وای... منم شلوارمو قبل عمل درآوروم. اما بهوش ک اومدم پتو روم بود. دیگه قبلشو نمیدونم😁😁

یعنی عین لباس iui

من واسه ای یو ای اصلا لباس نپوشیدم. گفتن شلوار و لباس زیر رو در آر و مثل تخت معاینه بود. 

یعنی میگن شلوار سونو هم نپوش  چرا دراوردی ؟ خودشون گفتن ؟؟؟

تو اتاق عمل در آوردم. شلوار سونو چیه؟ شماها چقد باکلاسید.. شلوار سونو میدن بهتون؟ من دولتی میرم ازین خبرا نیس اونجا

من واسه ای یو ای اصلا لباس نپوشیدم. گفتن شلوار و لباس زیر رو در آر و مثل تخت معاینه بود.  

خخخ 😂😂😂

نه من پوشیدم اما شلوار  سونو بود دیگه و اصل مطلبم که نداشت 🙈🙈 اما خوبیش اینه به هوشی و سریع حواست به خودت هست

اینبارم خودشون گفتن نپوش ؟؟

اره تو ساک لباس شلوار سونو هم بود 😊😂

جل الخالق... باحال باید باشه😂😂