2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا منم وقتي بهم اون امپول تجويز شد رفتم تو نت تركوندم ديوونه شدم از ترس،، خيلي بده نت گردي هاي ب ...

من پست شما رو ندیدم که نگران بودی

اصلا نگرانی نداره

آمپول بسیار موثر و خوبی هست که درصد بارداری رو خیلی بالا میبره

من هم بعد ها برای انتقالم باید بزنم با اجازتون😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اخه قربونت برم ما میخواییم بزاییم مسئله اینه که هیشکی نمیتونه ما رو حامله کنه😂😂😂😂نه شوهره نه دکت ...

خخخخخخ.  .ایول آزی جون..مسئله همین حامله کردنه    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان.من دوتا جنین سه روزه انتقال دادم و الان روز سیزدهمه انتقالم. دیروز یعنی دوازدهمم   ...

مبارکت باشه عزیزم،توی همین تاپیک گلبک جان روز۱۶ بتاش ۳۵ بود و جالب اینجاس که بااین بتا،۲قلو باردار بودپس نگران نباش همه چی عالیه فقط دوروزدیگه آزمایشتو تکرارکن تامطمئن بشی روند رشدش خوبه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
نه عزیزم منظورم این نبود پی جی اس انجام بدی بعدش انتقال بدی.....  یادمه شرایط مالیتون خوب بود. ...

آره من اشتباه متوجه شدم، به اینم بایدفکرکنیم،چون همسرم که کلا ازجنینامون قطع امید کرده همش میگه اشتباه کردیم دوباره جنینایی روانتقال دادیم که قبلاً ازشون نتیجه نگرفتیم،اینطوری خیالمون راحت میشه که اصلا امیدی به جنینای خودمون هست یانه،بازم ممنون که باحوصله جوابمو دادی عزیزم

سلام خانوما . من غربالگری دادم . دکتر گفت از صد درصد یک درصد امکان سندروم دان داره بچع ام کسی بوده اینجور بشه تو روخدا دعام کنید ب سختی باردار شدم . یعنی بچه ام مشکل داره

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
@دخترفروردین     آنا جان کاملا با مطلبی که گذاشتی موافقم چند روز پیش با یکی از دوستانم ...

ممنون گلم،مطلبت خیلی عالی بود،

چقدر زایمان فایده داره،واسه همینه که قدیمی‌ها انقدر بچه میاوردن،میخواستن موتورشون تنظیم شه😀

مرکزما میگه تا ازمایش دوم داروها رو قطع نکنین..حالامنم ی کوچولو ترشحات دارم ازصبح..

ان شاءالله که فردا باخبرای  خوبت  جو غمگین تاپیکو عوض کنی

اي واي بچه ها بازم يه مرضي كه خيلي وقته رفته رو مُخم رو تصميم گرفتم با شما در ميون بزارم تا ازتون را ...

فکر نکنم برای اون باشه

نزدیک تخمک گذاری نیستی؟

عوارض داروها خیلی زیادِ و خیلی درد ها از اون هاست

اگر تخمدانت کیست ساز نیست و 

آندومتریوز نداری

و لوله همون سمتی که درد داری هم سالم باشه

چیز مهمی نیست

بين خودمون باشه، طي اين پروسه، خُل شديم رفت،،  دوستان ممكنه خواهش كنم هركي لاغره،&nb ...

من وقتی کیست داشتم درد میومد سراغم

بله عزیزم من تو بارداری اولم بعد از ده روز تاخیر بتام هنوز تو حد مشکوک بود ولی خداروشکر بعدش بالا رف ...

آزي جون ببخشيدا ميپرسم مگه شما بارداري اولتون رو با آي وي اف باردار نشديد ؟ يعني الان يك بارداري طبيعي داشتيد و يكي آي وي اف ؟ ببخشيدا كنجكاوي ميكنما ولي چند روزه برام سوال شده همش فكر ميكنم شما ٢ تا بچه داريد . 😍😍😍

آزي جون ببخشيدا ميپرسم مگه شما بارداري اولتون رو با آي وي اف باردار نشديد ؟ يعني الان يك بارداري طبي ...

وااای این سوال منم بود مامان سبحان ولی نپرسیدم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹