2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
از خنکی نگو که من پرچم دارم😅 وقتی شوهرم اینجا بود رفته بودیم خونه خاله اش دورهمی وسط گفتگو ،عروس ...

آخ کاش من اونجا بودم 

خیلی خوب بود الهام 

تو رو خدا رو خودت کار نکن دیگه سوتی ندی همینجوری عالی هستی  👊😂😉😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی بچه ها،تو مرکز بهم گفتن اینترنت استفاده نکنین اصلا،ولی من نمی تونم روزی یکی دوساعت میام تو نت،امیدوارم ضرر انچنانی نداشته باشه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
متاسفانه وسط سیکل پانکچر دکتر ذوالقدری کاری واسشون پیش اومده و میخوان برن تا فروردین یهو شوک شدم.... ...

دوست جان بعضی وقتا این اتفاقهای به ظاهر ناراحت کننده نشونه ست توکل به خدا ...

امیدوارم بهترین هاش جلو راحت قرار بگیره عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من خیلی خیلی غصه دارم . خسته شدم 😭😭😭😭 چی بخورم .؟ چی نخورم  اگه ازمایشم پایین نیاد پانکچر ...

اخه عزیز دلم مگه خدایی نکرده چی شده که غصه بخوری یه رژیمه غذاییه دیگه رعایت میکنی و تمام. خیلی ها اینجا هایپر شدن هیچ اتفاق بدی هم نیوفتاد. من هر روز چنتا سفیده تخم مرغ میخوردم دوغ میخوردم یه نوشیدنی مخصوص ورزشکارها بود که اتفاقا خیلی هم سخت گیرم میومد. زودم هم خوب شدم. 

آره میدونم چ روزایب هست و پانکچرم افتاده بود سشنبه اتفاقا ، حتی با خودشم هماهنگ کرده بودم ، دکتر بهم ...

عه..نباید قبول میکردی میگفتی دکتر من طرازی هستش ایشون قرارِ بیاد

انتقالت اگه روز کاریش میوفته حتما باهاش هماهنگ کن بیاد

سلام دوستان.من دوتا جنین سه روزه انتقال دادم و الان روز سیزدهمه انتقالم. دیروز یعنی دوازدهمم   ...

مبارکه عزیزم 

شما دوروز دیگه تکرار کن ایشالا حسابی رفته بالا 

فقط استرس نداشته باش 

منظورتون ده روز تاخیر از روز پریودیتونه؟ چند بودین تقریبا

بله ده روز بعد از تاریخی که باید پری میشدم. عدد مشکوکش بین ۱۰ تا ۲۵ بود اگه اشتباه نکنم برای من فکر کنم ۲۱ یا ۲۳ بود سه روز بعدش شد ۳۲۵ که باز هم خیلی بالا نبود ولی هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد. اما اینبار که باردار شدم عددش برای دو روز قبل پری ۱۶۹ بود که دکتر گفت خیلی خوبه ولی بعد ساک رشد نکرد  خیلی رو این چیزها زوم نکن به نظرم 

بله عزیزم من تو بارداری اولم بعد از ده روز تاخیر بتام هنوز تو حد مشکوک بود ولی خداروشکر بعدش بالا رف ...

سلام ازی جان

شما دکتر دندونپزشک خوب سراغ ندارین؟ می خوام اگه بشه تا هفته بعد یکی از دندونامو عصب کشی کنم

سلام انا جون  من دوسه روزه بعداز تزریق امپولای پروژسترون نفس کم میارم جوری که نمیتونم نفس عمیق بکشم ومیفتم به سرفه کردن،،بنظرشما به دکترم زنگ بزنم یانه عادیه؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏