2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من روز ۸ انتقالم تا دبروز حالم اکی اکی بود فقط نفخ و دردهای معمول بخاطر مصرف دارو داشتم ...

عزیزم انشالله خیره.... 

با دکترت مطرح کن..... 

رژیم غذاییتو دقت میکنی؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ازمایشم منفی شد ، اون لحظه که شنیدم انگار تو برزخ بودم گوشام چیزی رو نمیشنید ، چهارساله دارم خد ...

اخ

خیلی سخته....

من که خیلی بخیال خودم صبورم از نظر همسر عجول😉...هر ماهی که میگذره و باردار نمیشم وقتی پرئود میشم خیلی ناامید میشم و از نذرو نیازام خسته میشم از اینکه تو این مورد دیده نمیشم از جانب خدا کلافه میشم....میگم من حتی اگر هیچ اعتقادی نداشته باشم بچه میده چرا اینقدر التماسش میکنم🤐

اما باور کن چند روز که میگذره به خدا میگم غلط کردم که ناراحت شدم و ناامید...من نوکرتم مخلصتم خیلی عاشقتم عاشق همه امیدم خودتی🤗

باز عزممو جزم میکنم....برای ادامه ی راه

الان طبیعیه ناراحتید غر زدنات اخم و تخمت ایشاله زود روبراه بشی...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

**********_سلام دوستای عزیز و انا جون. من امروز بعد از هفت روز که ازمایشم مثبت شد رفتم برای ساک بارد ...

عزیزم روال عادیتو ادامه بده..... 

به پهلوی چپ بیشتر بخواب..... 

آبم زیاد بخور..... 

نگران هیچیم نباش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مامانا♥️♥️♥️ من امروز رفتم غربالگري همه چي خوب بود شكر خدا ولي ني ني پسره😐😐😐😐 من از صبح ...

عزیزم این چه حرفیه؟؟؟؟؟ 

چه فرقی میکنه؟؟؟؟؟؟ 

هر چی باشه برا ماها عزیزه..... 

دختر فروردین جان متاسفم منفی شدی عزیزم تو همچنان پر انرژی به تلاشت ادامه بده ان شاءالله خدا معجزشو ب ...

زی زی خواهر رفتی دکتر؟ چی کار کردی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
برامن تا 1انتقال ناموفق 6تمن شده..البت با تمامی ازمایشا و سونوها و داروها

منم تا حالا شش تومن خرج کردم،،بهت نگفتن انتقال دوم هزینش چقدره؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

از بس شوهرم استرس بهم وارد کرد اعصابم خورد شد اومدم خونه 

هی میگفت کار دارم نباید الان انجام میدادی اصلا به وضعی بجای اینکه قدردان باشه که کارمو ول کردم بخاطرش ... 😔😔😔اصلا خیلی داغونم

هیچ نمیفهمه که این آمپولا چی به روز بدنم میاره

از بس شوهرم استرس بهم وارد کرد اعصابم خورد شد اومدم خونه  هی میگفت کار دارم نباید الان انجام م ...

😲😱

چرا دختر اینجور لج کردی....خب خودت میموندی ...مگه جنین نداشتی برا انتقال؟ 

مگه به شوهرت نیاز بود؟

منم روغن مالی میکنم، انقدر فشار میدم شکم و تخمدان هامو که میگم الان له میشن، من تو هر پانکچر و بعدش ...

مرسي بهار عزيز🍀🌹 تا چند ماه بعد از پانكچر آخه درد هاي هر از گاهي داري؟ الان سه چهار ماه از پانكچر من گذشته

...
از بس شوهرم استرس بهم وارد کرد اعصابم خورد شد اومدم خونه  هی میگفت کار دارم نباید الان انجام م ...

ای بابا

این مردا رو جدی نگیر.... باید مقاومت میکردی.... یه گوش در یه گوش دروازه.... مردا همه عمرشون غر میزنن. اصلا درک درستی از این سختی کشیدن ما ندارن

من روز تخمک کشی به قدری استرس داشتم که اون آقای خدمتکار کلینیک بهم دلداری میداد... شوهرم صبح نمونه رو که داد گفت من میرم شهرستان مامانمو ببینم.... ول کرد رفت

عصر مامان بابام اومدن مرخصم کردن

کاش تسلیم نمیشدی..... مگه این همه داروی هورمونی شوخیه که به خاطر غر غر مرد همه چی رو ول کنی