2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام ازمایشم منفی شد ، اون لحظه که شنیدم انگار تو برزخ بودم گوشام چیزی رو نمیشنید ، چهارساله دارم خد ...

عزیزم.خیلی متاسفم..امیدوارم خدا دلتو اروم.کنه..سعی کن با این موضوع کناربیای چون با ناراحتی وغصه خوردن چیزی درست نمیشه توکل بخدا کن..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان  يك سوال دارم شايد به تاپيك ربطي نداره ولي اگه كسي در مورد بيمه پايه و بيمه تكميلي ...

بذار یه مثال دیگه بزنم فرض کن هزینت 10 میلیون بشه و بیمه تکمیلی فقط 4 تومن قرار بود بده بیمه پایه هم 5 تومنشو داده بیمه تکمیلی 4 تومننیداد و 1 میلیون از جیب خودتون میدادین.... 

یعنی بیمه تکمیلی باید بدون درنظر گرفتن بیمه پایه سهم خودشو محاسبه کنه هر چه قدرشو بیمه پایه داده از الباقی سهم خودشو میده همین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  يك سوال دارم شايد به تاپيك ربطي نداره ولي اگه كسي در مورد بيمه پايه و بيمه تكميلي ...

به همون بیمه تکمیلی اعتراض کن!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
dfi فاکتور تعیین چی هست؟

میزان شکست دی ان ای اسپرمه و از نمونه اسپرم انجام میدن و حتما باید مرکز ناباروری انجام بدین..... 

سلام به همگی واسم دعا کنید لطفا فردا انتقال دارم🙇🙇🙇

عزیزم انشالله به زودی خبر بتای تپلتو بدی.... 

اي بابا پس اون فكراي كوفتي طبيعيه  فك ميكردم فقط من دارم😂😂😂به كسي هم نگفته بودم، رفتم مطب دك ...

آره من خیلی وقته از این فکرا می کنم🙈🙈پس معلوم میشه اگه خدای نکرده برطرف نشد خودشون می دونن چیکار کنن .راستش اولین بارمه دارم اقدام می کنم واسه میکرو خیلی وقت بود میخواستم انجام بدم ولی خدا نخواست ما بعد پنج سال تازه فهمیدیم که شوهرمم مشکل واریکوسل داره ویه مدت طول کشید که شوهرم خوب بشه البته شوهرم عمل نکرد چون دکتر گفت تو میکرو نیازی به تحرک اسپرم نداریم دوباره دیدم دی ان ای اسپرمش یکم بالاست دارو خوردو اینا چندماه خداروشکر جوابش خوب بود کلا با اون جواب قبلیش فرق داشت ولی اینم بگم چون قبلیارو تو خود مرکز نازایی انجام داده بودیم جوابش کلا با این آزمایش جدیدش فرق می کرد البته این آزمایشگاهم دکتر خودش معرفی کرد به دکترم گفتم یعنی میشه به جوابش اطمینان کرد گفت آره فرق می کنه آزمایشگاهها دیگه چیزی نگفت منم که درگیر همین آدنومیوز خودم بودم دیگه چیزی نپرسیدم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

راستی آنا جون بیمه شما چجوریه؟کارمندین؟من دفترچه سلامت شهری دارم تخفیف خیلی جزیی شاملش میشه،تاحالا شیش تومن خرج میکرومون شده،بقیه مراکز هم اینطوریه؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
فدات شم عزیزم ممنون که به یادم بودی،بله دربرابر حکمت واراده  خدا هیچ حرفی نمی‌تونیم بزنیم ولی م ...

دختر فروردین جان متاسفم منفی شدی عزیزم تو همچنان پر انرژی به تلاشت ادامه بده ان شاءالله خدا معجزشو به زودی نشونت میده عزیزم

خدا جونم شکرت...
عزیزم دقیق نمیتونم نظر بدم فقط میتونم بگم با دکتر زنان مشورت کن ولی حسم بهم که دیگه الان فکر نکنم دا ...

بله عزیزم سه ماهه دوم هستم 

برا اطمینان رفتم پیش دکتر بهم گفت مطمئن باشم اگه برات عوارض داشت نمینوشتم ..دیگه اعتماد کردم 

راستی بچه ها لطفا بگین شماها تا حالا چقد هزینه کردین؟هزینه ها براتون سنگین نیست؟

برامن تا 1انتقال ناموفق 6تمن شده..البت با تمامی ازمایشا و سونوها و داروها

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹