2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلااام دوستای گلم..خوبین .من وقت ازمایشم فردا بود ولی استرس داشتم دیکه امروز صبح رفتم ازمایش دادم و ...

انشالله طبیعی بارداری بشی عزیزم،دیگه تواین راه ادم بایدکفش اهنی بپوشه،افرین بهت که اینقدمحکم هستی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
انشالله طبیعی بارداری بشی عزیزم،دیگه تواین راه ادم بایدکفش اهنی بپوشه،افرین بهت که اینقدمحکم هستی

اره عزیزم ازصبح بارها خداروشکر کردم ک بهم.صبر و ارامش داده..خداروشکر 4تا جنین.فریز دارم و دوبار دیگه فرصت انتقال

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان لطفا من و نزنین😂😂 من امروز وارد روز ۹ انتقال شدم ولی هیچچچچ لکه بینی نداشتم آیا نباید با وجود انتقال سه جنین حداقل یک لک لانه گزینی چیزی میدیدم ؟ 😁😁😁

سلااام دوستای گلم..خوبین .من وقت ازمایشم فردا بود ولی استرس داشتم دیکه امروز صبح رفتم ازمایش دادم و ...

آفرین بهت که انقدر قوی و دانایی خدا بهترینها رو برات رقم میزنه به زودی ،انشالله❤

من الان مکمل تقویتی پرگناکر میخورم یعنی بازم لازمه ایناروهم بخورم ممنون عزیزم

مکمل پرگناکر نمیدونم چیه عزیز دلم، معمولا دوز ویتامین های مکمل کمی پایینه، من داروهام کیوتن صد، روزی چهار تا اووبوست، یک رویال ژل، یک ماه ویتامین ایی، ویتامین دی هم حتما چک کن اگه کمه با دکترت مشورت کن حتما بخور، فرتیل لایت میخوردم، من مشکل کیفیت تخمک و داشتم به همین خاطر داروهام زیاد بوذ، این بار سوم پانکچرم بود، پیاده روی هم هر روز رفتم

@دخترفروردین       ننه کجایی؟😍 @elhamiiiiiiiii   دلم برات تنگ شد د ...

سیلومممممممم عزیزوم چطوری خوبی 😘😍 رفته بودم مهمونی    تا الان دراز به دراز افتاده بودم از دست خواب 😆

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره عزیزم ازصبح بارها خداروشکر کردم ک بهم.صبر و ارامش داده..خداروشکر 4تا جنین.فریز دارم و دوبار دیگه ...

نفسی جون متاسفم دوستم انشالله بزودی خبر مادر شدنت بشنویم 

آفرین به صبوری وروحیه خوبی که داری  

عزيز دلم خدا رو شكر كه حال دلت آروم و خوبه ، مطمئن باش كه اين روزها هم ميگذره و به زودي به جواب آزمايش مثبتت لبخند ميزني .

مونیکا چیه دختر...توکل توکل امید  سخته منم باز منفیم... خیلی درد ناکه  اما خب امید باید ...

سلاممم مهربونم خوبی ؟🌹😍 

منفی شد 😔 یا به موعودت مونده رفتی تست زدی !!؟ 

انشالله به زودى زود به خواسته قلبيت برسى💕 آفرين به روحيه ات مطمينم خدا به زودى زود بهترينهارو برات رقم مى زنه🙏🏼🌸

سلام بچها  لطفا منم تو جمعتون بپذیرید  من حدود یک سال و یه چهار ماه فهمیدم مشکل دارم&nbs ...

تخمک هاتو تقویت کردی؟ مثلا یه شیش ماه ویتامین بخوری و پیاده روی کنی؟! من مشکل کیفیت تخمک داشتم، نزدیک شیش ماه بیشتر قرص خوردم، کیوتن 100، ویتامین ایی دوماه خوردم، ویتامین دی اگه کمه حتما بخور، رویال ژل، اووبوست، فرتیل لایت و پیاده روی تا خون رسانی به رحم و تخمک بیشتر بشه و کیفیت تخمک بره بالا، با قرص ب 6 خوردم، امپول ب 12 هم هفته ای یه دونه زدم، اینکارها  نزدیک  شیش ماه انجام دادم کیفیت تخمکم خیلی بهنر شد

عزیزم متاسف شدم ،،، ولی  برات خوشحالم چون با این روحیه ای که داری مطمعن باش پاداش انتظارت رو بزودی از خدا میگیری 🤲🌹🍀🌸

خــــــــو دوستان گـــلـــم من باز اومدم کله هاتونو بدرد بیارم 

من واقعا محتاج به دعاهای همتون هستم 🌸برام درگاه خدا دعاکنید 🙏🏻🌸🍀

فردا انتقال دارم با همون یه جنین مادر 🌹

تشکر پیشا پیش ازتون 🥰😍

عزیزم منم همینم درطول روز ممکنه یهو بزنم زیرگریه سریع ساکت میشم ،اصلا درطول روز چندبار حالم عوض میشه ...

عزیزم میفهمت..... 

خودمم این روزای بیقراری کشیدم...... 

اما الان با این اوضاعی که هست میگم خدایا کمک کن شرمنده بچه هامون نشیم..... 

ماهایی که خودمونم برا اومدنشون نقش داشتیم یعنی یه جورایی دعوت نامه نوشتیم فقط ارسال‌ با خدا بوده مسولیت مون سنگین‌تره..... 

بعضا میگم شاید به خاطر آینده بی ثباتی که در انتظارشو بوده نخواستی راحت بیان.... 

بعضا بغض خفم میکنه و میگم من کلی آرزو براشون داشتم اما الان واقعا نمیدونم چی در انتظارشونه..... 

دوستای گلم همزمان با خواستن وروجکاتون آینده خوبیم براش آرزو کنین..... 

خیلی دردناکه شرمنده شون بشیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com