2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم ببین همسر من قبل آخرین میکرو مورفو صفر و دی اف آیش 32 شده بود.....  سه ماهی مکمل طبق تجو ...

عزیزم ممنون که جواب دادین.. انشالله که بچه هات در پناه خدا همیشه سالم وسلامت باشن ..

همسرم چهار ساله دارو میخوره تحرک وتعدادش خوب شده ولی مورفوش روبه بدتر شدن بوده البته واریکوسل خفیف هم داره 😢😢همسرتون چه داروهایی مصرف کرد البته اگه یاوتونه بگین واینکه  بعداز مصرف دارو توی سه ماه مورفولوژی دی اف آی شون تغییری کرد...ممنون ازجوابدهیتون ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

صبح دوتا بی بی چک گذاشتم و منفی منفی

خدایا دیگه تحمل ندارم با این داروها هزارجور مریضی گرفتم سینه هام پر کیست شده داخل رحمم پولیپ دراورده و هزارتا درد دیکه بهم اضافه شده

میخوام از همسرم جدا بشم خسته شدم از حرف مردم از همه چی

ای خداااا کجایی چرا منو نمیبینی

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آنتی بیوتیک مصرف می کنی؟ معمولا بعد از عکس رنگی احتمال عفونت هست و آنتی بیوتیک میدن خودشون

آزیترومایسین داده بود 6 تا که گفت دو روز قبل بخور تا تموم بشه منم خوردم و بعد از عکس فقط یکیش مونده بود که خوردم. به نظرت برم دکتر؟

عزيزم براي چي خودت رو سرزنش ميكني ، خانمي خدا بخواد بچه بمونه اصلا به اين حرفها نيست ، من اون موقع ك ...

ممنون عزیزم،هربار میام پیاماتونو میخونم کلی انرژی میگیرم،!😚😚😚

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
صبح دوتا بی بی چک گذاشتم و منفی منفی خدایا دیگه تحمل ندارم با این داروها هزارجور مریضی گرفتم سینه ه ...

مونیکا چیه دختر...توکل توکل امید 

سخته

منم باز منفیم...

خیلی درد ناکه  اما خب امید باید داشت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها برای اینکه بازم آز پرولاکتین بدم باید صبر کنم پری بشم؟ همش احساس میکنم پرولاکتینم به خاطر این ...

تا جايي كه من اطلاع دارم آز پرولاكتين ربطي به روز سيكل پريودي نداره فقط بايد شرايطش حتما رعايت بشه، باز هم از يكي دوتا آزمايشگاه معتبر سوال كن تلفني، 

...
خدا کنه جواب آز مون مثبت بشه،شرمنده مادرامون نشیم،راستی دیشب در حد ده دقیقه سمت چپ رحمم تیر کشید ولی ...

معلومه که خبریه.خبر مامان شدنته😍منظورت تخمدانته یا رحمت؟

ان شاالله حتما ماهم دلشاد میشیم گلم.

درضمن دستشویی رفتن هیچ اشکالی نداره

طبیعیه با داروهامون آب میخوریم،ممکنه عوارض داروها هم باشه یا حتی نشونه ی خوبی هم میتونه باشه.پس اصلا نگران نباش

فقط مشکل یبوست نداشته باشی بقیه ش مهم نیس

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تا جايي كه من اطلاع دارم آز پرولاكتين ربطي به روز سيكل پريودي نداره فقط بايد شرايطش حتما رعايت بشه، ...

مرسی عزیزممممم  

حالا پنجشنبه باید برم آزمایش رو به دکتر نشون بدم اگه بشه همون جا آزمایش میدم همون روز

سلام خانمهای عزیز. کسی می دونه آمپول میکرورلین که دکتر ن ص ر تجویز می کنه قبل از انتقال چه عوارضی دا ...

دوز آمپولتون چند بوده؟ راستش من شنيدم اونو ميدن تا هرچي فيبرم و اندومتريوز خفيف و خلاصه مورد هس برطرف بشه تا استراديولي كه تو انتقال خورده ميشه اون موارد احتمالي رو تشديد نكنه، شايد تاخيرتون كلا به خاطر داروهاي هورموني باشه، شنيدم بچه ها خيلياشون طي ميكرو خب سه چعار روز اينور اونوري دارن تو پريودشون،، اگه تاخيرتون زياد نباشه تا يه هفته ميتونه طبيعي باشه، بعدش از نظر وجود كيست مطمئن بشين 

...
مرسی عزیزممممم     حالا پنجشنبه باید برم آزمایش رو به دکتر نشون بدم اگه بشه همون جا آزمای ...

خب نميشه اونجا آز بدين، چون فقط بايد سه ساعت از بيداري  گذشته باشه

...
آزیترومایسین داده بود 6 تا که گفت دو روز قبل بخور تا تموم بشه منم خوردم و بعد از عکس فقط یکیش مونده ...

خوب اگه مصرف کردی احتمالا خوب میشه ولی اگه ادامه دار بود برو دکتر. من بعد از عکس رنگی شب اول تب کرده بودم از عفونت ولی با همون آنتی بیوتیک هایی که داده بودن خوب شدم

سلام خانمهای عزیز. کسی می دونه آمپول میکرورلین که دکتر ن ص ر تجویز می کنه قبل از انتقال چه عوارضی دا ...

انشالله كه طبيعي باردار هستين, چك كنين🍀

از خود دكترتون بپرسين كه ايا اون امپول ميتونه بعد از سه سيكل تازه باعث نامنظمي و عدم تخمك گذاري بشه؟ ممنون ميشم پاسخشونو ب منم بگين

...