2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
گلصحرا خيلى خواستم بهت چيزى نگم اما نتونستم من فكر مى كنم شما بار اول ميكرو جوابت مثبت شد درسته؟؟؟؟ ...

هانا جونم حرص نخور خواهر این مسائل یه وقتایی پیش میاد اونم الان این حس رو داره دو روزه دیگه اگه حتی بهش بگن بیا این نی نی تو دلتو با دختر عوض کنیم قبول نمیکنه. خداروشکر که اول راه خدا دوسش داشته و بهش نظر کرده و مثل ما اینقدر سختی نکشیده برای همین یکم سختگیری میکنه. انشالله خدا بزودی زود مهر گل پسرش رو تو دلش میزاره و ارامش پیدا میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم گاهی گرمم میشه فکر کنم تمام اینا عوارض داروهاست

اره.من داروهام قرص آ اس آ.استرادیول روزی دوتا.شیاف روزی دوتا.اسید فولیک یکی.امپول هم هست زیرجلدی روزی یکی.شما چطور؟

من دو روز پیش به شدت تکرر ادرار داشتم یعنی هر دقیقه میرفتم نمیدونم چرا ولی از دیروز دیگه خوب شدم&nbs ...

دوستان گلم از همتون میخوام برام دعاکنید که انتقالم مثبت بشه توروخدااااااااااا از ته دلتون 

میکرولین رو برای کاهش فعالیت تخمدان میدن. من دکتر بهم سه تا داد ماه اول 14 روز بعد پریود شدم ولی ماه ...

مرسي از پاسخت، يعني بدون اينكه باز پريود بشي سيكل ميكرو شروع شد؟ چن تا تخمك داشتين و كيفيت جنينا چه طور بود؟

...
 بله چون کیست آندومتریوز داشتم و تخمدانم ملتهب بود، دکتر گفت اول باید یکم تخمدان ها رو آروم ...

خيلي ممنون از پاسخت عزيزم منم ميكرولين ٣/٧٥ داشتم براهمون فكرم درگيرش هس، ممنونم توضيح دادي، انشالله ب روي با بتاي عالي خوشحالمون كني، ميتونم بپرسم ذخيرتون چنده؟

...
عزيزم به خدا من كه داره ٤ ماهم تمام ميشه هم هيچ علامتي ندارم بعضي وقتها باورم نميشه هنوز ني ني دارم ...

مامان سبحان خوشبحالت، نینی اذیتت نمیکنه، من که انگار گوارشم مشکل پیدا کرده، سیستمم کلا به هم ریخته😧

سلام بچها 

لطفا منم تو جمعتون بپذیرید 

من حدود یک سال و یه چهار ماه فهمیدم مشکل دارم 

یه بار سقط داشتم یه ای یو ای منفی و یه تخمک کشی که فقط دوتا جنین ضعیف بهم داد با وجود ۸ تا تخمک و سالم بودن شوهرم 

ذخیره تخمدانم پاینه و بقیه هرمونام نرمال بودن قبلا الانمو نمیدونم 

الان پر از ناامیدیم بعد از اینکه شنیدم جنین نداشتم و فقط دوتا ضعیف 

دکترم پیشنهاد اهدای داد ولی خودم خواستم شانسمو امتحان کنم 

حالا ۲ تا سوال دارم 

۱ آیا کسی بوده که با جنین گرید ۳ بارداری موفق داشته باشه ؟؟؟

۲_ با تخمک اهدای بارداری همون شانس ۳۰ درصد رو داره مثل تو حالت عادی که با تخمک خوب خودت این شانسو داری ؟؟؟

مامان سبحان خوشبحالت، نینی اذیتت نمیکنه، من که انگار گوارشم مشکل پیدا کرده، سیستمم کلا به هم ریخته😧

عزيزم من خدا رو شكر توي بارداري قبليم هم خيلي اذيت نشدم البته سوزش معده رو دارم و توي بارداري قبلي ٣ ماه آخر تهوع داشتم و الان هم احتمال ميدم بياد سراغم ولي خوب واقعا تحمل اين سختيها يه جورايي شيرينه وقتي ميبينيم خيلي دوستان آرزوي چنين روزهايي رو دارن ، ان شا الله براي شما هم مشكلت حل ميشه و از بقيه بارداريت لذت ميبري و بعد از در آغوش گرفتن ني ني نازت اين روزها رو فراموش ميكني .