2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
به سلامتی عزیزم😍😍😍 شمارش معکوس شروع شد😍به سلامتی بغل بگیری پرنسس نازتو.لحظه ای که گرمای پوست نر ...

قربونت عزیز دلممممممم چشم چشم حتما ،مگه میشه من اسم شما دوستان گلمو نیارم و ب خدا نگم ای خدا جونم ب حق معصومیت نینیم قسمت میدم دل دوستان منتظر منو زودتر شاد کن🤗🤗🙏🙏

نترس بله بودن روز ۶ چه علائمی میخوای داشته باشی انشالله که مامان شدی😍

ممنون گلم.آخه خیلیا انواع علائم دارن از همون روز اول انتقال ولی من ندارم ترسیدم😊برام دعاکنید لطفااااا

فردا یک هفته تموم میشه و باید یک هفته دیگه صبرکنم واسه آزمایش.

فقط دوستان گلم یه چیزی میگم حتماااا امتحان کنید و نتیجه رو ببینید واقعیتش من شوهرم ازواسپرم بود یعنی اسپرم صفرررر کلا ناامید بودم دوهفته مونده بود به پانکچرم اومدم واسه شوهرم خرنوب گرفتم و گرده نخل که خرنوب رو هرروز دوبار براش دمنوش درست میکردم میخورد و گرده نخل هم روزی دوبار با عسل میخورد تا روز پانکچرم که خداروشکر در کمال ناباوری ۱۷تا اسپرم تولید شد و با همون الان برام انتقال دادن.البته حسرت خوردم که چرا از یک ماه پیش شروع نکرد به خوردنش و دیر فهمیدیم واقعا معجزه میکنه واسه اسپرم اینو لطفااااا به گوش همه برسونید استفاده کنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من اکوی قلب انجام دادم خوشبختانه مشکلی نبود  اما درگیر عفونت ادراری شدم که با مصرف سفیک ...

ببخشید چندتا سوال.... اکوی قلب چطور انجام میشه؟ روندش مثل سونو هست یا دستگاهش فرق میکنه؟

هفته چند باید اکوی قلب انجام بشه؟ شما مشکلتون چی بود که اکو انجام دادین؟

ببخشید رگباری سوال پرسیدم🙈

😂😂😂خداکنه همینطور باشه که شما میگین منکه از خدامه ولی تجربم میگه اگه قراره مثبت بشه روز دهم حداقل ...

امروز تو اینستا یه عکس دیدم خانمه هفته ۸ بی بی زده یود منفی بود. هفته ۹ یه هاله کمرنگ انداخته بود . هفته ۱۲ دیگه میشه گفت مثبت بود

سلام دوستان 

يك سوال دارم شايد به تاپيك ربطي نداره ولي اگه كسي در مورد بيمه پايه و بيمه تكميلي اطلاعاتي داره پاسخ بده ممنون ميشم. 

من يك عمل جراحي داشتم تابستون كه طبق صورتحساب بيمارستان 8.600.000 تومن ارائه كردم به بيمه پايه ام و بيمه پايه بهم 5.060.000 تومنش رو پرداخت كرد بعد مدارك فتوكپي برابر اصل رو فرستادم واسه بيمه تكميليم خنده داره كه بعد چند ماه بررسي نوشتن صفر ريال! پرداخت شود. پيگير شدم توجيه بيمه تكميليم اينه كه تعرفه اين عمل رو حدود 4 ميليون تومن براورد كرده و چون ميگه چون بيمه پايه ات بهت 5 ميليون تومن داده پس ما ديگه چيزي نميديم!!

الان سئوال من اينه: 

اصولا كاربرد بيمه تكميلي در مورد عمل جراحي چيه؟ چون بهرحال بيمه پايه ام بريا هر عمل به اندازه تعرفه بهم پرداخت ميكنه پس تكميلي قراره چي بده؟

ديگه اينكه من كجا بايد برم اعتراض كنم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ببخشید چندتا سوال.... اکوی قلب چطور انجام میشه؟ روندش مثل سونو هست یا دستگاهش فرق میکنه؟ هفته چند ب ...

یه  سونوی شکمیه 

تقریبا مثل ان تی ودستگاهش مثل مراکز سونو هستش 

هفته 20تا 23مناسبه 

مشکل خاصی نداشتم چون دوقولو هست ومیکرو کردم دکتر گفت بهتره انجام بدی 

من روز۱۳هستم وبی علامت😅

من صبح رفتم حموم الان شدید حالتای پری گرفتم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من روز۱۳هستم وبی علامت😅

اصلا دنبال علائم نباش 

من اونقدر بیعلامت بودم که نخواستم برم ازمایش بدم 

فقط برا اینکه تکلیف داروها مشخص بشه رفتم ازمایش ...

الهی که خبر مثبت شدنت رو بدی عزیزم ... 

شما روز چندمه؟

منم وارد 14شدم دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹