2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
خدا خواسته یه تجربه جدیدم بدست بیاری میخواد نشونت بده ک هیچوقت نباید از رحمتش ناامید شی و اگه بخواد ...

مطمئنن هر چی مصلحته همون میشه دوبار قبل هم که انتقال دادم بی بی چکم و ازمایشم مثبت شد ولی پوچ بود خدا میدونه چقدر دردسر کشیدم تا سقط کردم یه وقتایی منفی شدن بهتر از مثبت شدنه همیشه تو دعاهام از خدا میخام مثبت بی دردسر بشم

آزی چی دارم میبینم.وای یعنی درست فهمیدم نی نی سالمه؟

نه عزیز دلم فکر کنم بد توضیح دادم. من یه دختر ده ساله هستم عشقم   منظورم این بود اینبار که این مشکلات برام پیش اومد با اینکه دکتر و همسرم اصرار به قطع شیاف داشتن اما من ادامه دادم چون گفتم شاید اشتباه کرده باشن درسته که متاسفانه حرف اونا درست بود اما من حداقل سعی خودمو کردم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروهامو قطع نکردم 5 شنبه میرم از میدم  شما با ای وی اف باردار شدی؟

یه بار طبیعی یه بار ای وی اف اینبار هم طبیعی که متاسفانه بتا افت کرد و سقط شد  میخوام این بارم شانسمو با انتقال یدونه جنین فریزم امتحان کنم. 

نه عزیز دلم فکر کنم بد توضیح دادم. من یه دختر ده ساله هستم عشقم   منظورم این بود اینبار که این ...

خدا رو شکر ک یه دختر سالم داری خدا حفظش کنه یه لحظه خوشحال شدم فک کردم دومیم داره میاد.انشالله ک خیلی زود دومیم میاد پیشت عزیز دلم.آخه تو امضاتم زده بودی من اشتباه فهمیدم ببخشید

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها خوبین؟ من روز سوم پری رفتم آزمایش خون دادم ، پرولاکتینم 627 هست و LH هم9.16 و هورمون FSH ...

عزیزم ال اچ باید تقریب 7 باشه و اف اس اچ نزدیوک 10 و پرولاکتینتم بالاس رنجش رو بر حسب این مقیاس نمیدونم ولی بر حسب مقیاس دیگه تا 20 هست

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم ال اچ باید تقریب 7 باشه و اف اس اچ نزدیوک 10 و پرولاکتینتم بالاس رنجش رو بر حسب این مقیاس نمید ...

یعنی اینا نشونه چی هست؟ حالم خیلی گرفته شد چون همسرم هم مشکل اسپرم داره. فکر میکردم من مشکلی ندارم و میتونیم با میکرو بچه دار بشیم زود

توکل به خدا راستی خبر خوب اینکه هماتوم دیگه نبود. و جفت هم شده بود فوندال خلفی.... سرویکس هم که قبل ...

ای جووونم😍😍😍😍خدا رو شکر که همه چی خوبه چقدرم ناز داره 😍😍😍

خدا جونم شکرت...
دوستان دکتر همسر من رو معاینه کرد گفت واریکوسل داری و بعد ه غیر از آزمایش اسپرم ازمایش dfi که یعنی ک ...

سلام عزیزم چون پسر میخوای حتما باید شوهرت تقویت بشه، ان شاالله مشکل dfi نداشته باشه

یعنی اینا نشونه چی هست؟ حالم خیلی گرفته شد چون همسرم هم مشکل اسپرم داره. فکر میکردم من مشکلی ندارم و ...

انشالله ک میشی عزیزم مشکل خاصی نیس پرولاکتینت خیلی بالاس ک با دارو حل میشه.آز آ ام اچ دادی؟

دستتون درد نکنه  ممنون چقدر زمان زیادی  به ما گفتند سیکلش ۳ ماه س  شما انتقال اول ...

اره کلا از وقتی رفتم سراغ دلیل نازایی تا الان که انتقال داد یکسالی میشه تقریبا بستگی به شرایط بدن داره مثلا من بعد پانکچر حداقل ۲ماه طول کشید تا انتقال جنینم چون تخمک زیاد داشتم کیست زدم.ولی فکر نکنم ۳ماه طول بکشه چون مراحل زیاد داره اونقد باید بری و بیای....

من مرکز ناباروری فاطمیه همدان رفتم خیلی شلوغه و کارشون عالیه و از همه جایی دیدم میان همونجا هزینه ها هم پایین هست چون دولتیه شاید اگه مرکز خصوصی بری زودتر کارت راه بیفته چون خلوته