2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام دوستم مطمئنم اینسری با قدرت خدا چندتا جنین تپل برای فریز داری عزیزم😍😍

ممنون مهربون

الهی آمین🙏😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستتون درد نکنه  ممنون چقدر زمان زیادی  به ما گفتند سیکلش ۳ ماه س  شما انتقال اول ...

معطلی به دولتی و خصوصی مرکز مربوط نمیشه

اگر آزمایش هاتون مشکلی نداشته باشه معطلی ندارید و پروسه ۱۴روز طول میکشه تا انتقال بدید

بستگی به مشکل زن و شوهر که مثلا باید داروی خاصی بخورن یا درمان کیست و عفونت و پرولاکتین بالا نباشه و تیروئید نداشته باشید و... باعث میشه عقب بیافتی وگرنه به دولتی خصوصی نیست عزیزم.

کسی اینجا هست که روز ۶انتقالش باشه و بی علائم باشه؟؟؟ خیلی میترسم🙁 یا اینکه کسی بوده که هیچ علائم ...

نترس بله بودن

روز ۶ چه علائمی میخوای داشته باشی

انشالله که مامان شدی😍

آره عزیزم انشاالله چیزی نیست حل میشه دکتر اورولوژ به منو شوهرم گفت چون میخواهید میکرو انجکشن کنید نی ...

ممنون عزیزم 

این قرص تقویتی هست؟ یعنی از الان میشه بخرم بدم بخوره؟؟

روزی چند تا و چه ساعتی در روز بخوره؟

ممنون عزیزم  این قرص تقویتی هست؟ یعنی از الان میشه بخرم بدم بخوره؟؟ روزی چند تا و چه ساعتی در ...

تقویتیه هیچ مشکلی نداره هر وقت خواست بخوره اورتامول قرصاش هر کدوم چهارتایی یا پنج تایی تو یه پاکت کوچیک که هم می تونه همه رو با هم بخوره هم می تونه دوتا صبح بخوره دوتا شب روزی یه پاکت ولی خیلی خوبه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام دوستان کسی اطلاع داره خراش اندومتر روز چندم سیکل انجام میشه؟ چه مدت بعدش انتقال میدن؟چقدر رومثبت شدن تاثیر داره؟خداخیرتون بده کسی اگه اطلاع داره لطفا توضیح بدید خیلی مهمه.پیشاپیش ممنون ازلطفتون.

😍😍خدایا شکرت
انشالله ک میشی عزیزم مشکل خاصی نیس پرولاکتینت خیلی بالاس ک با دارو حل میشه.آز آ ام اچ دادی؟

مرسی عزیزم. آره آ ام اچ 3.9 بود که نرماله خدا رو شکر

ببین یه سوال میگن برای آز پرولاکتین نباید قبلش تحرک داشت من تو مرکز دو طبقه رو با پله رفتم بالا ممکنه تاثیر گذاشته باشه رو پرولاکتینم؟

سلام دوستان کسی اطلاع داره خراش اندومتر روز چندم سیکل انجام میشه؟ چه مدت بعدش انتقال میدن؟چقدر رومثب ...

عزیزم برای من روز ۱۸ پریودیم بود و پریود بعدش وارد سیکل انتقال شدم و خداروشکر مثبت شدم

تمام این کارا از جمله خراش کمک میکنه ب موفقیت انتقال، ولی صد در صد نمیشه گفت خراش بدیم مثبت میشیم

انشالله ک برای شما نتیجه خوب داشته باشه