2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
انشالله که اگر قسمت خوبی در انتظارت هست پریود هم سر وقت بیاد  معمولا باید بشه استرس بدتره بهش ...

ممنون از پاسخ و راهنماییتون عزیزم، تا ببینم خدا چی میخواد

از منم خیلی تیر میکشید تخمدانام ... مخصوصا راست🍃

هورا😍خیلی خیالم راحت شد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره😍😍😍 قربون اون د و د و ل فندقیش برم.... گرد و قلمبه بود😂😂😂😘

وای خدا😂😂😂از دست تو دختر.

خداحفظش کنه.ان شاالله به سلامتی بگذرونی این ماه های پر استرس اما قشنگو😍😘مواظب خودت و اقا پسرمون باش💚ممنونم بخاطر دعاهات گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام به همگى  من يه سؤال دارم ممنون ميشم جوابمو بدين دوستان مهربون . يازده ماهه اقدامم خودم مشك ...

عزیزم بستگی به سن و ذخیرت داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای چرا آخه اینهمه هم بهش رسیدم از تغذیه و مکمل پس چطور سیزده تا جنین تشکیل شد؟

عزیز دلم دو درصد کم نیست که ما خیلیامون با یک جواب گرفتیم..... 

برا میکرو درصد خوبیه.... 

یعنی به ازای هر یه میلیون اسپرم بیست هزار اسپرم با شش کل نرمال هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها  سلام من روز هفتم انتقالم از روز چهارم دل درد پریودی داشتم گاهی وقتا تووخواب ااذیتم میکن ...

عزیزم هایپر بودی؟؟؟؟ 

عزیزم به نظرم شما حتما تو اولین زمان ممکن برو دکتر چک اپ. این مسئله ای نیست که ما اینجا بتونیم راهنم ...

پریود شدم😕بازم ممنون که به فکر بودید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه ب دو طرف میخابم امشب خیلی اذیتم میکنه ..مدام تیر میکشه

عزیزم بنظر من که علامت مامان شدنته،چون من خیلیا روشنیدم که یکی از علائم بارداریشون پادردبوده

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم بنظر من که علامت مامان شدنته،چون من خیلیا روشنیدم که یکی از علائم بارداریشون پادردبوده

خدا از دهنت بشنوه عزیزم  تا باشه ازاین دردا ب جون میخرم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
پریود شدم😕بازم ممنون که به فکر بودید

بازم خداروشکر که مشکلی برات پیش نیومد. راستش گفتی عفونت یه ذره نگران شدم گفتم نکنه خدایی نکرده درد به خاطر لوله ها باشه. خداروشکر که به خیر گذشت. انشالله که بزودی به بهترین شکل باردار میشی 

عزیزم انشاالله که یک انتقال موفق خواهی داشت  می تونم بپرسم از شروع پروسه و تشکیل پرونده تا الا ...

ممنونم 12بهمن روز دومم بود شروع کردم امپولارو و چند روز به بار سونو شدم تا دوهفته بعدش تخمک کشی کردم و 5روز بعد تخمک کشی وقت انتقالم در کل 20روز میشه

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر

دوستای گلم ببخشین که خیلی عقبم..... 

یه 60 صفحه ای باید بخونم تا بهتون برسم..... 

الانم خوابن میاد.... 

تا وروجک بیدار نشده برم لالا..... 

سعی میکنم همه پستارو بخونم و در حد توان جواب بدم..... 

میگم بعد انتقال بخوام برگردم شهرم چی ؟حتما باید بمونم تهران؟

بستگی داره معمولا چند روز می‌مونن بعد برمیگردن ولی بودن کسایی که همون روزم برگشتن و + شدن..... 

آرامش داشته باش و جنین هات رو با تمام وجود بپذیر تو این راه به کلی مسائل جور واجور بر میخوری با خون ...

ممنون که وقت گذاشتی جوابمو با حوصله دادی سعی میکنم رعایت کنم حرفاتو

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر