2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
خداروشكر كه همه چى خوب بود🙏🏼🙏🏼انشالله اكوى قلب و آزمايش هم حتما خوبه انجام مى دى و خيالت راحت مى ...

توکل به خدا

راستی خبر خوب اینکه هماتوم دیگه نبود. و جفت هم شده بود فوندال خلفی.... سرویکس هم که قبلا ۳۲ بود شده بود ۳۴.... فکر کنم دیگه نیازی به سرکلاژ نباشه

سه ساااااعت زمان برد تا سونوی من کامل انجام بشه😶. از ساعت ۵ رفتم تا ۸ شب.... جنین خودشو جمع کرده بود دکتر نمیتونست اندام هاشو ببینه

هی رفتم مثانه رو‌پر کردم هی خالی کردم.... آخرین بار که رفتم داخل اتاق دکتر میخنده میگه این وروجک چند سال شماها رو الاف کرده امشب هم منو الاف کرده😂

انشالله که چیز مهمی نباشه. توکل بخدا شمام انشالله به سلامت بگذرونی .... جدی این غربالگری ها به قیاف ...

براي من خيلي جالبه كه اين بارداري با اينكه يك بار هم تجربه دارم خيلي سخت تر گذشته ، ان شا الله براي شما هم همه چيز خوب باشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل به خدا راستی خبر خوب اینکه هماتوم دیگه نبود. و جفت هم شده بود فوندال خلفی.... سرویکس هم که قبل ...

ای جونمممممم.خداروشکر که حالش خوب بوده‌

واقعا چه وروجکیه😍😂😂ضعف کردم برااااش

به‌وروجکت بگو برای وروجکام دعا کنه تا منم این حس خوبو تجربه کنم😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دخترا خوبین؟ خوشین؟ من امروز رفتم سونو آنومالی..... همه چی خوب بود خدا رو شکر.... فقط تو بطن ...

خدا رو شکر که همه چی خوب بوده

عزیزم اصلا نگران نباش دختر خاله م بچه ش همینطور بود الان هزار الله و اکبر تپل و گومبولی مثل یه دسته گل داره اینور و اونور میپره و شیطونی میکنه

بهش گفتم 

گفت آنومالی خوب باشه دیگه مهم نیست اکو رو واسه خیال راحتی میدن 

انشالله همه چی خوب پیش بره که تا این فسقلی ها بیان بقل مامان هاشون همه رو میکشن😁

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ای جونمممممم.خداروشکر که حالش خوب بوده‌ واقعا چه وروجکیه😍😂😂ضعف کردم برااااش به‌وروجکت بگو برای ...

باور میکنی هر روز سر همه نمازام دعام شماهایین.... اگرچه بارداری های ما هر مرحله اش نگرانی های زیادی داره اما همینکه هر خان رد بشه خودش موفقیت بزرگیه..... انشالله همه مون هفت خان رو رستم وار رد کنیم😁

توکل به خدا راستی خبر خوب اینکه هماتوم دیگه نبود. و جفت هم شده بود فوندال خلفی.... سرویکس هم که قبل ...

اى جان😍خدارو شكر كه همه چى عالى بوده🙏🏼🌸كلى پسرتو ديدى و كيف كردى

انشالله تا آخرش همينجور عالى و عالى تو باشه و دلت پراز. آرامش باشه😘💕

اره عزیز گفت احتمالا سه شنبه انتقال بدن جنین ولی کیفتشون گفتن هنوز معلوم نیست سه شنبه میگن،برا روز ا ...

آرامش داشته باش و جنین هات رو با تمام وجود بپذیر

تو این راه به کلی مسائل جور واجور بر میخوری با خونسردی حلشون کن

قبل انتقال که آب قلم یا پای مرغ توی غذات باشه خوبه 

رحمت رو قبل انتقال گرم نگه دار

چند تا خرما و عسل تو این روزا بخور

امگا۳ هم بخوری تو آندومتر رحمت اثر خوب میزاره

بعدش هم با احتیاط رفتار کن 

کمرت و دلت خسته نشه

همش نخواب 

آب فرااااااااوااااااان بخور یبوست نشی

هر نوع غذای بیرون ممنوع

دمنوش ها ممنوع،

زعفران و آب هویج و جگر و گرمی های شدید ممنوع

شکمت رو با سردی پر نکن متعادل رفتار کن

و از همه مهمتر قلباً خوشحال باش حتی اگر یک درصد فکر منفی اومد سراغت به خودت گوشزد کن که الان تو همین لحظه مامان هستی و لذت ببر

انشالله خبرهای خوب در راهِ

خدا رو شکر که همه چی خوب بوده عزیزم اصلا نگران نباش دختر خاله م بچه ش همینطور بود الان هزار الله و ...

خدا رو شکر.... خدا پسرشو حفظ کنه😍

جدی تا بیان نصف عمر میشیم

ممنون که واسم سوال کردی

اى جان😍خدارو شكر كه همه چى عالى بوده🙏🏼🌸كلى پسرتو ديدى و كيف كردى انشالله تا آخرش همينجور عالى و ...

هانا جان خوبی مامان خانم

فسقل جان معلوم شد پسرِ یا دخترِ ؟

خب خداروشکر عزیز دلم😍🌸❤🐣

رویا جون من ۱۱ اسفند غربالگری اول میرم.سونو اونم طولانیه؟؟؟؟؟چیا بررسی میشه؟؟

الان دقیقا چند هفته ای؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دقیقا منم سمت راستم تیرمیکشه

از منم خیلی تیر میکشید تخمدانام ... مخصوصا راست🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خب خداروشکر عزیز دلم😍🌸❤🐣 رویا جون من ۱۱ اسفند غربالگری اول میرم.سونو اونم طولانیه؟؟؟؟؟

نه عزیزم اصلا طولانی نمیشه. تازه غربالگری دوم هم اونقدر طولانی نیست.... پسر من سرما میخورد خودشو جمع کرده⁦☺️⁩ ما معطل این شدیم شاهنشاه دست پاشونو باز کنن