آزی جون نا امید چرا تا وقتی خدایی مهربون داریم.....به نظر من اول جنین فریزتو انتقال بده......انشاله پرو بال میگیره.....
چرا این حرف رو میزنم چون گفتی طبیعی..
من پسرم رو طبیعی باردار شدم.....بعد از 5 سال جلوگیری گذاشتم باردارشم که نشد .دکتر اجازه هیچ کمک باروری نمیداد بزور خودم دو سه بار فقط کلومیفن داد .بدون امپول ازادسازی....
چون عقیدش به این بود همه شرایط بارداری طبیعی رو دارم.....باور کن 3 سال از عمرم اینجور گذشت (بخاطر اعتماد به دکتر! )یکسال بعد باردار شدم اما خب پوچ!😓دوباره دکتر گفت چون باردار شدی طبیعی؛ از امروز تا شش ماه دیگه اگر باردار نشدی فکری میکنیم...باز نظر خودش طبیعی باردار شدن من بود!!!
بعداز چهارماه باز من باردار شدم متاسفانه باز پوچ😥
این وسط دکتر هنوز اعتقاد داشت به طبیعی میگفت خانم شما اگر نازایی داشتی باردار نمیشدی🤓
با کلی اصرار من ازهای سقط مکرر رو نوشت...
و این عقیده دکتر بود که حدود 6 سال از عمرم رو تو مطب گذروندم بیخود و بیجهت!این دکترجز بهترین دکترهای نازایی هستند 🤐
کلا دکترم رو عوض کردم و از روز اولی که رفتم مطب دکتر جدید (حدود چهار ماهه )احتمال مثبت شدن با ای یو ای رو در مرحله اول کاری قرار داد.....الان بار سوم هست انجام دادم......توکل بخدا
همینکه داره کارائ میکنه باز امیدم بیشتر میشه😆
خیلی پرحرفی کردم و جریانم رو نوشتم که بگم اگر بچه میخوایی و سنت داره میره بالا حتی یکماه رو هم از دست نده......
من هنوز سی سالم نبود که رفتم دکتر الان 36 سالم شده و هنوز نتیجه نگرفتم!خیلی وقتام بخاطر اعتماد به دکتر هدر رفت😣