2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
نه عزیزم اصلا طولانی نمیشه. تازه غربالگری دوم هم اونقدر طولانی نیست.... پسر من سرما میخورد خودشو جمع ...

ای جووونم😍

یه چندسوالم تهش اضافه کردم...🙈🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم من پنجشنبه که پانکچر شدم گفتن یکشنبه بیا واسه انتقال اما کمی درد شکم دارم

دردکم طبیعی هس بعد پانکچر در هرصورت ب دکترت بگو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
هانا جان خوبی مامان خانم فسقل جان معلوم شد پسرِ یا دخترِ ؟

ممنون عزيزم خوبم

نه عزيزم منتظرم برم براى سونو 

باور مى كنى جنسيت ١٪؜ برام فرقى نداره فقط همه دعام براى خودم و بقيه ها اينه كه همه مراحل رو به سلامتى بگذرونيم🙏🏼🌸🌸

انشالله براى منم اين مرحله به خوشى طى شه

بچه ها من ازبعد انتقال خیلی بدن درد مییگیرم و مخصوصا دست وپای چپم وقتی میخابم بدجور خشک.میشه حس فلجی بهم دست میده .الانم پای چپم از بالای رونم تاپاین شدید درد میکنه ک نمذاره بخابم  بخاطر چیه یعنی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانوما میشه جواب بدید نگرانم خانوما من قرار بود اینماه برم واسه میکرو دکترم گفته بود قبلش همینجا تو ...

عزیزم به نظرم شما حتما تو اولین زمان ممکن برو دکتر چک اپ. این مسئله ای نیست که ما اینجا بتونیم راهنمایی مفید بکنیم.انشالله که مشکلی نباشه

زیاد از آی وی اف سر در نمیارم الاک پانکچر چی هست و من چ پروسه هایی رو باید پسک سر بزارم؟ و اینک چیک ...

عزیزم نمیدونم این پستو برات فرستادم یا نه آخه چند باری نوشتم کار پیش اومد نتونستم بفرستم..... 

عزیزم خوب طبعتنونو شناسایی کن.... 

طبق طبعتون بخورین.... 

از کسی تقلید نکنین.... 

چیزای جدید نخورین چون نمیدونین رفلکس بودنتون چیه.... 

آب زیاد بخورین..... 

با شروع آمپولا دولت راست زیاد نشو..... 

جارو برقی ممنوع..... 

بعد انتقال یه بند نخواب و هر از گاهی یه دوری تو خونه بزن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکترم بهم گفت pco داری و هورمونهای مردانت کمی بالا رفته  تاثیری نداره ک بگیره یا نگیره؟

عزیزم مامان با شرایطت کم نداشتیم.... 

فقط چون پی سی او هستی ریسک هایپری داری پس رژیمشو رعایت کن..... 

گوشت و مرغ و ماهی زیاد بخور..... 

آب زیاد بخور..... 

سفیده تخم‌مرغ آب‌پز زیاد بخور..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزيزم خوبم نه عزيزم منتظرم برم براى سونو  باور مى كنى جنسيت ١٪؜ برام فرقى نداره فقط همه ...

انشالله بسلامتی بار شیشه رو زمین بزاری

همینطوره که میگی عزیزم

برای خرید کردن آدم دلش میخواد زودتر بدونه

من که اینطوریم از وقتی بفهمم نی نی جنسیت ش چیه شروع میکنم به خرید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نکنه همش به پهلوی چپ میخوابی؟ شاید به خاطر اونه

نه ب دو طرف میخابم امشب خیلی اذیتم میکنه ..مدام تیر میکشه

خدا رو شکر.... خدا پسرشو حفظ کنه😍 جدی تا بیان نصف عمر میشیم ممنون که واسم سوال کردی

نگرانی های بعد از دنیا اومدنشون یک هزارم نگرانی ها و استرس های اون ۹ ماه هم نیست رویا جون حالا انشالله نی نی به دنیا میاد و حرف منو درک میکنی ولی این فرشته ها نگرانی هاشونم میارزه به بودنشون