2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
بهار جون،امیدوارم به سلامتی و راحتی زایمان کنی و گل دخملت رو تو آغوشت بگیری، تا میتونی از این ساعت ه ...

آره عزیزم یاااااادته؟؟؟😊چه روزهایی بود واقعا 

پارسال برای ولنتاین یادمه من انتقال دومم داشتم ب خاطر همین ولنتاینمون و میز عشقمون من یک هفته زودتر چیدم و عکسامون انداختیم 😍🤩 مثبت شدم دقیقا روز تولدم بود  جشن کوچیک گرفتیم تمام عکساشو دارم و بعد بتا اومد پایین 🙂 هعی یادشون بخیر چقدر من گریه میکردم ولی امسال روز ولنتاین بچم تو شکممه و دارم براش برنامه ریزی میکنم و روز تولدم ب امید خدا بچم تو بغلمه 😍پارسال چی بود و امسال خدا برام چیکار کرد 🙏❤فقط میتونم بگم قربونت برم خدا ،خیلی دوست دارم

امیدوارم از این خاطره های قشنگ و لذت بخش خدا برای تمام دوستان گلم درست کنه و ب یادگار بزاره🤗😍

انشالله عزیزم تولد منم ۱۱ اسفنده😎

بهار جون فكر نكنم تولد دخترت با تولد خودت توي يك روز بشه ولي خوب همين كه ان شا الله يك دختر اسفندي داره به جمعتون اضافه ميشه بهترين اتفاق دنياست . 😍😍😍 من هم تولد خودم ١٦ اسفند هست و تولد دخترم ٢٤ اسفند . 😍😍😍 خيلي برات خوشحالم كه داري به روزهاي آخر اين انتظار شيرين نزديك ميشي ، براي همه منتظرها خيلي دعا كن و براي ما باردارها هم دعا كن بارمون رو به سلامت زمين بگذاريم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار جون فكر نكنم تولد دخترت با تولد خودت توي يك روز بشه ولي خوب همين كه ان شا الله يك دختر اسفندي د ...

عززیزم.خوبی من این چندوقته از کلی پیاما جاموندم. نی نی خوبه سلفری دادی گلم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم انشاالله به حاجاتت برسی.. 

محدثه جون انشاءلله خدا دلت رو اروم.میکنه و به وقتش باز بهترینهار رو برات رقم.میزنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بهار جون فكر نكنم تولد دخترت با تولد خودت توي يك روز بشه ولي خوب همين كه ان شا الله يك دختر اسفندي د ...

ممنونم عزیزم😘

دارم تمام تلاشمو میکنم دخترم اسفندی بشه 😂😂 ولی انگار عجله داره

این یک هفته برام داره ب اندازه یکسال میگذره😏

عزیزم پیشاپیش تولدت خودت و دختر نازنینت مبارک 💗💝😘

آره قربونش برم داره میاد با عجله هم میخواد بیاد😂😂😍😍 دیشب براش مای بیبی گرفتیم🤩🤩 امروز ب امید ...

واي عزيزم مباركش باشه ، فقط كم براش بگير ببين چه ماركي بهش ميسازه ، دختر من اصلا ماي بيبي و مولفيكس براش خوب نبود ديگه مجبور شديم پريما و پمپرز براش بگيريم يه كمي گرون تر هست ولي خوب ديرتر هم عوض ميشه چون كمتر پاش رو ميسوزونه .

بچه ها من روزی که دکتر برام استرادیول نوشت گفت روزی سه تا.خودمم اصلا حولسم نبود بپرسم باید ساعت خاصی ...

عزیزم اصلا داروهای هورمونی بهتره با یه نظم مشخصی وارد بدن بشه.... تا اینجاش که فدای سرت از این به بعدش طبق ساعت بخور

سوالاتم شروع شد باز😂 چیکار کنم واقعا تا از شماها نپرسم دلم قانع نمیشه یه موضوع دیگه اینکه من شیاف ...

شیاف من اپلیکاتور نداشت. با دست میذاشتم اونم به عمق دو بند انگشت. بعدشم دراز میکشیدم

واي عزيزم مباركش باشه ، فقط كم براش بگير ببين چه ماركي بهش ميسازه ، دختر من اصلا ماي بيبي و مولفيكس ...

فدات چشم، دو تا بسته براش فعلا گرفتیم ببینیم ب خانوم خانومااااااا میسازه یا نه؟😂😂😍

دیشب عشاق بهم دیگه گل و قلب و اینجور چیزا هدیه میدادن ،ما برای دخترمون رفته بودیم پوشک بخریم😂😂😍😍اینم یجور عشقه دیگه ❤

عززیزم.خوبی من این چندوقته از کلی پیاما جاموندم. نی نی خوبه سلفری دادی گلم؟

ممنونم عزيزم ، شما خوبي ؟ ني ني هات خوبن ؟ خدا رو شكر عزيزم خوبم ، بله خانمي آزمايش دادم جوابش گفتن ٩ اسفند آماده ميشه نميدونم چرا اينقدر دير آزمايشگاه نيلو آزمايش دادم كه مثلا زودتر جوابش بياد ولي گفتن اگر زودتر آماده بشه بهم خبر ميدن ، توكل كردم به خدا ان شا الله كه همه چيز خوبه .

دوستای مهربون تر از خواهر🍀❤🍃 من سونوی اول که رفتم دو تا ساک دیده شد و هردو ضربان قلب داشت...❤ حدو ...

عزیزم خدا بهترین رو پیش پات گذاشته.... انشالله این راه ختم بخیر و شادی میشه برای هممون