2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
@خاکستری     بچه ها خاکستری امروز انتقال داشت دیگه درسته؟؟ خبری ازش ندیدم بیاد از حالش ...

مرسی که به فکرم بودی عزیزم

حالم خوبه خداروشکر.روز اول تو بیمارستان نگهمون داشتن.منم گوشیم خاموش شد و نشد بیام خبر بدم.قرار شده‌کمتر از قبل بیام نت بخاطر مامانم

ولی میام از خودم خبر میدم حتما💚مرسی که انقد خوبین همتون

با قلبای مهربونتون برام دعا کنین که همه چی خوب پیش بره و دل من و مامانم هم شاد بشه

و البته تک تک منتظرا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یچه ها یه سوال دارم من از روز انتقالم تا الان هر از گاهی تخمدانم تیر میکشه.البته بقیه بچه ها هم‌میگف ...

آره عزیزم طبیعیه.

من همه اینها رو داشتم🍀

ان شاءالله جشن مادریت رو میگیریم🍃😍🌸

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا اینجاش که خداروشکر خوب پیش رفته گلم.چشم مواظبم عزیزدلم.توام میخوای اسفند انتقال بدی جوجتو؟😍ان شا ...

اره مامان خانم میخوام اگه همه چیز خوب پیش بره و با پری رحمم پاک بشه و کورتاژ نخواد اسنفند انتقال بدم نمیدونم چرا اینقدر برای انتقال هیجان دارم دوست دارم برای عید باردار باشم. به جوجه هات بگو برام دعا کنن

بچه ها من روزی که دکتر برام استرادیول نوشت گفت روزی سه تا.خودمم اصلا حولسم نبود بپرسم باید ساعت خاصی بخورم یا نه.بعضی وقتا دوتاشو یه جا و یکی دیگشو یه ساعت دیگه‌میخوردم

بعضی وقتا هم بعد صبحونه و ناهار و شام میخوردم.حالا دیروز که داشتیم مرخص میشدیم دکتر گفت بهتره ۸ ساعت بخورین😑

اگه ساعتاش هرروز عوض شه بده؟منظورم اینه مثل شیاف یا امپولا که میگیم بهتره هی ساعتشو جا به جا نکنیم قرص استرادیول هم اونطوریه؟کسی بوده مثل من همینجوری خورده باشه؟از دیروز که دکتر گفته دارم سر ساعت میخورم.روز اول که درست توضیح نمیدن😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سوالاتم شروع شد باز😂

چیکار کنم واقعا تا از شماها نپرسم دلم قانع نمیشه

یه موضوع دیگه اینکه من شیافمو با اپلیکاتور میذاشتم از قبل.و عمیق میذاشتم و واقعا خیلی کم بعدش میومد بیرون.اما دیروز یکی از پرستارا گفت با انگشت بذار بهتره.تا دوتا بند انگشت😑البته از دکتر پرسیدم گفت هیچ فرقی نداره هرطوری خودت راحتی.اما شماهایی که شیاف دارین با اپلیکاتور میذاشتین یا دست؟!

بچه ها من روزی که دکتر برام استرادیول نوشت گفت روزی سه تا.خودمم اصلا حولسم نبود بپرسم باید ساعت خاصی ...

عزیزم من دقیقا دوتاشو باهم میخورم.

یدونشو جدا.

بتونم ۸ ساعته.. ولی گاهیم اون یدونه آخر یادم میره سر ساعت باشه🙈😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره عزیزم طبیعیه. من همه اینها رو داشتم🍀 ان شاءالله جشن مادریت رو میگیریم🍃😍🌸

وای چه حس خوبی.خداکنه منم مثل تو با یه بتای تپل دلم شاد شه😍😍😍به جوجه هات بگو دعا کنن برای جوجه هام که بمونن و عیدی امسالم بشن😘💚

وای چه حس خوبی.خداکنه منم مثل تو با یه بتای تپل دلم شاد شه😍😍😍به جوجه هات بگو دعا کنن برای جوجه ها ...

ان شاءالله بهترین حس تصیبت میشه امسال🍀🍃

یدونه جوجه من پرکشید پیش خدا❤

چشم حتما میگم واسه خاله جونش دعا کنه🍀🍃

اره مامان خانم میخوام اگه همه چیز خوب پیش بره و با پری رحمم پاک بشه و کورتاژ نخواد اسنفند انتقال بدم ...

انشاالله که همینطور میشه و هیچ نیازی به کورتاژ نخواهی داشت.سعی کن با همون گرمیجات و جوشونده اینا رحمتو تمیز کنی گلم.ان شاالله رحمت اماده تر از قبله و اسفند که انتقال بدی جوجه ت سفت میچسبه بهت.منم خیلی هیجان دارم که تا عید مامان شده باشم😍😍😍وای خدا کنه همه ی انتقالیا این ماه و ماه بعد مثبت شن که عیدیاشونو پیشاپیش گرفته باشن.خیلی ذوق دارم برات😍چشم توام دعا کن برام

عزیزم من دقیقا دوتاشو باهم میخورم. یدونشو جدا. بتونم ۸ ساعته.. ولی گاهیم اون یدونه آخر یادم میره س ...

یعنی اون دوتای اولیو که خوردی یه دونه ی باقیمونده رو ۸ ساعت بعدش میخوری؟اینم فکر خوبیه😑

ان شاءالله بهترین حس تصیبت میشه امسال🍀🍃 یدونه جوجه من پرکشید پیش خدا❤ چشم حتما میگم واسه خاله جو ...

ان شاالله عشقم

الهیییی چی شد؟الان یه دونه نی نی داری؟؟؟خدا حفظش کنه عزیزم

مواظبش باش کلیییی

ممنون مهربونم😘

مرسی عزیزم من الان روز سوم انتقالم فقط نفخ زیاد میگیرم ی خرده هم ترشح دارم

سلام مامان جونی.ما با همیم😍چندتا انتقال دادی؟منم نفخ دارم یه خورده.ولی یبوست نگرفتم.انجیر زیاد میخورم.

فکر میکنم نفخمون تا حدودی مربوط به داروهامونم باشه.چون همه ی بچه های انتقالی تو اتاقمون همینجور‌ بودن.ترشح که طبیعیه.منم دارم.۸ اسفند تاریخ ازمایشته؟😍دوتا جوجه انتقال دادی؟

عزیزم حتما خبر بده.....  تزریق با سرنگ عمیق عضلانی مهمتره.....  کیسه آب گرمم ترجیحا فردا ...

عزیزم بله آبسه کرده اونم چقدر وحشتناک ، تا سه روز نمیتونستم تکون بخورم ضمن اینکه چندساعت بعداز تزریقش تب و لرز میکردم طوری که دوسه تا پتو مینداختم روم ، ظاهرا بدن من به امپول پروژسترون حساسیت داره دیگه زنگ زدم مرکز گاندی گفت وقتی ابسه بسته دیگه جذب دارو رو نداری هر دوازده ساعت شیاف بزار ، منم شیاف گذاشتم دیگه مابقیش با خداست واسم دعا کن آنا جون سه شنبه ازمایش دارم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊