2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
تبسم جان شما روز چند ازمایش داری؟برا من روز16نوشته ک.سشنبه میشه. ..شما بعد من انتقال دادی 

گلم من چهارشنبه هفته پیش انتقال داشتم ، واسم سی ام و دوم ازمایش نوشته یعنی سه شنبه و پنج شنبه 

شما الان چ حسی داری؟؟ میدونم واسه علایم خیلی زوده ولی خب یه کوچولشم باعث دلگرمیه😛

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام به مامانای گل من دیروز پانکچر شدم خیلی به مواد بیهوشی حساس بودم دفعه اولم بود گلاب به روتون خی ...

انشاله موفقیت امیز بوده باشه ، خیلی ها لک داشتن بعداز پانکچر ولی من اصلا نداشتم ، نگران نباش مربوط به نحو عمل و همون سوزن های مخصوص که تخمک رو میکشه طبیعیه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من استراحت میکنم ولی خب بلندمیشم تو خونه راه میرم میام تو سالن میشینم اصلا ب خودم سخت نگرفتم و ...

امیدوارم خدا جواب این انتظارمون رو بده ، منم تا پنج روز اول تقریبا استراحت مطلق بودم ولی بعدش دیگه پا شدم البته نظافت و.. رو اصلا انجام ندادم ، چندباری مامانم غذا اورد ، بقیه اشم خودم درست کردم البته غذاهای ساده مثل پلو و ابگوشت و.. 

درکل اسونتر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم همش میگفتم خدایا چطور چهارده روز بمونم تو خونه ، امروز صبح شوهرم خیلی اصرار کرد با ماشین بریم جای سرسبزولی من ترسیدم نرفتم😪 

🍃🍃و اینک این منم زنی تنها در انتظار فصلی سبز🍃🍃

برات صلوات فرستادم ک مامان بودنت تا9ماه ادامه داشته باشه عزیزمممم😘😘😘ان شاء الله به دعاهای شماهااا ...

ممنونم عزیزدلم.خیلی ماهین همتون.منم دعا میکنم همه ی ما منتظرا حس شیرین مادر شدنو تجربه کنیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم خیلی درددارم حسابی داغون شده، اما چیکارکنم چاره نیست... باورت نمیشه نفسی نمیتونم به پهلو بخوابم ...

عزیزم.منم همینجور بود ولی فدای سر جوجه هامون درداشونم شیرینه..منکه گفتم درداتونو ب جون میخرم..انشاءلله بحق فاطمه زهرا ک حاجت روا میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بچه ها خوبین؟من روز چهارشنبه انتقال داشتم،فک کنم یه نیم ساعتی گذاشتن دراز بکشیم،بعدش که بلند شدم ادرار شدید داشتم،صبر کردم تا برسم خونه رفتم دسشویی،،این دو سه روزم شیرینی خوردم که بعد گفتن ممکنه توش زعفران باشه،حالا همسایمون میگه نباید بعد انتقال مثانت پر میبود،هرکسی یچیزی میگه،خل شدم،همش خودمو سرزنش میکنم که چرا فلان کارو کردم چرا فلان چیزو خوردم،رسما خل شدم،تا این دوهفته بگذره دیوونه میشم،لطفا یچیزی بگین آروم بشن،،اگه منفی بشه افسرده میشم😢😢😢😢

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
گلم من چهارشنبه هفته پیش انتقال داشتم ، واسم سی ام و دوم ازمایش نوشته یعنی سه شنبه و پنج شنبه  ...

من 3 روز اول ک.کاملا عادی بودم..اونقد ک اصلا یادم.میرفت انتقال دادم..از روز4تا الان هرازگاهی دردای پریودی میگیره و ول میشه.ی خرده زیردلم سمت راستم سنگینه.وسوزن سوزن میشه گاهی..ولی خب من همه اینا رو گذاشتم عوارض شیاف پروژسترون  چون.میدونم علایییم بارداری واقعا الان نیس تهوع هم گاهی دارم ک البته عجیب نیس چون تمام عمرم داشتم  دیگه توکل بخدا کردم و لطف بیکرانش  انشاءلله ک جواب هممون رومیده..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
امیدوارم خدا جواب این انتظارمون رو بده ، منم تا پنج روز اول تقریبا استراحت مطلق بودم ولی بعدش دیگه پ ...

اره بابا برامنم اسون بود اصلاهم ب خودم سخت نگرفتم راحت نشستم بلندشدم.راه رفتم حساسیت ب خرج ندادم اصلا گفتم همه چی دست خداست .انشاءلله خدا حاجت دل هممون رو میده

منم اون اولا دقتم بیشتر بود🙈 الان فمبیون و مولتی رو هر وقت باشه میخورم. استرا رو یکم سعی میکنم من ...

پناه بر خدا  انشالله که هرچی خیره پیش بیاد. حتما خدا اینطوری برای خودت و نی نی صلاح دونسته   خودش نگهدارتون باشه

بچه ها من همش ۵ روز به پریودیم مونده و شنبه هم انتقال جنین بلاستوسیت دارم اما همش نگرانم پریود نشم 😯

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم این چه حرفیه میزنی اخه 😔 منم واسه خاطر دلت ناراحت شدم .میدونم خیلی خیلی سخته..  حتما بر ...

ممنون عزیزم انشاالله به حاجاتت برسی.. 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.