2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
سلام عزیزم حالت چطوره بهتر شدی دیگه؟ برای انتقال از دکترت پرسیدی که چیکار کنی ال دی بخوری یا نه؟

سلام عزیزم ممنون از احوال پرسیت زیر دلم ی دردی مثل درد پریودی دارم هنوز هفته دیگه میرم جواب پاتولوژیمو نشون دکتر بدم خود پادمهر که بهم گفت ی ماه ال دی بخور بعد برو برای انتقال فعلا نمیدونم قبل عید برم برای انتقال یا نه ۸اسفند ال دیم تموم میشه نمیدونم میرسم برای قبل عید انتقال بدم یانه 

خلاصه فعلا سردرگمم😁😁

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنون از احوال پرسیت زیر دلم ی دردی مثل درد پریودی دارم هنوز هفته دیگه میرم جواب پاتولوژی ...

زی زی جون ....اگر همه چیزت اوکی بود قبل عید انتقال بده. ....😉😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

خاکستری# الان با بچه ها چه حالی داری......خوب استراحت کن.......انشاله اینماه بتات تپل مپله...

راستی خاکستری چند تا میخواست انتقال بده؟🤔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام منم وارد دوره ای وی اف شدم دارم امپولهارو استفاده ميکنم...ميدونين روز چندم پانکچر میشه....دکتر ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... 

عزیزم نمیشه دقیق گفت پانکچرت کی هست..... 

بر اساس سونوها و سایز فولیکولهات معلوم میشه..... 

من خودم سه بار پانکچر شدم روز 16، 13، 12 بوده..... 

یعنی برا من که سه با پانکچر کردم روزش متفاوت بوده پس برا دو نفر متفاوت اصلا نمیشه نظر داد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بنظرتون دوباره برم رویان؟ مطب نرم؟پیش کدوم دکتر برم؟

به نظر من مطب بهتره ،خیلی از دوستان با دکتر طرازی  ای وی اف داشتن و تتیجه گرفتن ،بستگی به خودت داره که کدوم دکتر اعتماد کنی 

چرا عزیزم؟

آمنیوسنتز مثبت شد گفتن باید سقط بشه بچه مشکل داره چند روز گذشت افتادم به خونریزی وسقط شد. هدیه خدا رو از دست دادم خیلی داغونم برام دعاکنید 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
انشالا که این ماه نتیجه می گیری

ممنون عزیزم ان شالله باهم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام بچه ها من فردا باید برم برای عکس رنگی رحم و سونوی واژینال. بهم گفت اگه لاک داری یه ناخنت حداقل ...

اگه بخوان اکسیژن رسانی رو چک کنن از رو ناخن نگاه می کنن

صدف جون کپسول کیوتن واسه رحم خیلی مفیده و امگا ۳ ضروریه و فولیک همینطور،فولیک بایددمرتب بخوری بقیه م ...

ارمغان جان یسوال

کیوتن رو نت خوندم درموردش که ویتامین Eو فولیک اسید هم داره.با این حال بازم درکنارش ویتامین E و فولیک اسید جدا هم باید بخوریم؟آخه جدا نوشتی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزم ممنون از احوال پرسیت زیر دلم ی دردی مثل درد پریودی دارم هنوز هفته دیگه میرم جواب پاتولوژی ...

امیدوارم روز به روز بهتر بشی عزیزم

آره واقعا سردرگمی بدترین چیزِ

شما که گفتی بعد عمل دیگه وقفه نمیدن و انتقال میدن برنامه ریزیم بهم خورد

میخواستم چون اسفند به پانکچر نمیرسیدم لاپراسکوپیم رو میکردم اما بعد که اینجوری گفتی برای من که باید فعلا چند باری پانکچر بشم آپشن خوبی نیست چون ممکن آندومتریوز برگرده البته خفیفِ ولی خوب چه کاریه روزه شک دار بگیرم.

آرزو میکنم بهترین اتفاق ها جلو روت سبز بشه دوستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی