2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
عزیزم متاسفم ولی خوب دیگه اگه تستهای تکمیلی ندادین باید برین سراغشون.... 

تست تکمیلی چی هست 

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام گلم شما خوبین ؟ ماه قبل هیسترو شدم فعلا ک دکتر گفته تا دو ماه بعد از هیسترو پروژسترون استروژن ب ...

قربونت گلم منم خوبم شما خوب باشید 😘

دلم خیلی برات روشنه مطمعنممم ایندفعه همه چی اوکی هست 🙏🏻صبر داشته باش همه چی درست میشه گلم 🤲🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون خوبی عزیزم،،،دوسه روز پیش رفتم برای بار دوم دکتر نصر،روز نهم پریودیم بود،سونو کرد،دو تا فولیکول بیست و نه و بیست پنج داشتم،سه تا دیگه هم تو هر تخمدان کوچک تر،چهار ماهه بهم روزی یدونه لترزول داده از روز سوم تا هشتم میخورم،سونو که کرد بهم گفت ذخیرت چند دهمه نه یک و خورده ای،،،بعدم گفت میکرو برای شما درصدش به نسبت خانم های دیگه ضعیف تره،چون ذخیرت خیلی پایینه و درصد مثبت شدن کمه،خیلی حالم خراب شد،،،چند تا سوال دارم،

ماها که ذخیرمون پایینه تخمکامون هم بی کیفیته؟؟؟

این فولیکولا واسه روز نهم زیادی بزرگ نیست؟؟کیست نشه؟؟؟خودش دور بزرگه خط کشید گفت این بچه میشه،با خنده،نمیدونم میخواست دلداری بده،چون همش بغض داشتم،

آنا حالا من چی کار کنم اگه میکرو هم نکنه،سه سال و نیمه نشده،یه میکرو منفی هم دارم،بدجوری درمونده شدم،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام آنا جون خوبی عزیزم،،،دوسه روز پیش رفتم برای بار دوم دکتر نصر،روز نهم پریودیم بود،سونو کرد،دو تا ...

از این طرز حرف زدن دکترها متنفرم

خواهر جان اول باید خدا بخواد دکتر و نوچه هاشون بهونه ن

من ذخیره م چهار دهم بود الان حتما کمتر هم شده

و لوله هم ندارم و تنها راهم ای وی اف هست

اما کم نمیارم دکترم هم هیچوقت نامیدم نکرده

گفته سختِ راحت اما هیچ وقت اشک نیاورده تو چشمام.

اگر لولهاتون سالمِ آمپول hcg بزنید و نزدیکی (درست) داشته باشید و امیدوار باشید به لطف و معجزه خدا

اینا رو گفتم که بدونی تصمیم بچه دار شدن و سالم موندن و بزرگ شدنش تو این دنیای پر خطر رو اول و اخر یکی میگیره پس تا اون هست غصه هیچی رو نخور

والا فولیکل هات عالی هستن ناشکر نباش با همینا ۲قلو میاری حالا ببین کی گفتم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام خانمای عزیز بعداز انتقال چه چیزایی باید خورد و وردن جگر اشکال داره؟ واینکه حتما بایداز توالت فر ...

جگر سرشار از ویتامین A هست و باعث مسموم شدن جنین میشه

خوردنش تو سه ماهه اول بارداری ممنوع هست

اب هویج و زعفران زیاد و کرفس و به خام ،زرشک زیاد و خوردن بیش از حد گرمیجات هم ممنوع هست

چایی های علفی و فست فود و نوشابه و خوراکی های افزودنی دار هم که قطعا میدونی ممنوع هست

نه اینکه شکم رو پر از غذای سرد کنی چون گرمی بده

نه...

هر دو رو کنار هم بخور

مثلا برنج با ماست خوردی با چایی ۲تا خرما بخور.

برای این میگن توالت فرنگی استفاده کنید که حالت  نشسته به رحم فشار وارد نمیکنه پس اگر بلدی رو پنجه بشینی تو توالت ایرانی هم میشه نشست اما واقعا فرنگی استفاده ش راحتتر هست

جا هم نداری کلی مدل تاشو خوب و کم جا اومده بخر بزار گوشه دستشویی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام منم وارد دوره ای وی اف شدم دارم امپولهارو استفاده ميکنم...ميدونين روز چندم پانکچر میشه....دکتر گفته چهارشنبه که روز 10ام سیکلم هست برم مطب...به نظر تون کی پانکچر میشم...یکی هم اینکه من تو سه روزی که آمپول زدم هیچ مشکل یا تغییراتی نداشتم این آمپولها عوارضشون چیه...ممنون

از این طرز حرف زدن دکترها متنفرم خواهر جان اول باید خدا بخواد دکتر و نوچه هاشون بهونه ن من ذخیره م ...

مرسی از دل گرمیت عزیزم،راستش دکتر نا امیدانه حرف نزد،طفلک هی میگفت جای نگرانی نیست فقط باید واقع بین باشی،داشت تشویقم میکرد به اینکه طبیعی شانس داری و اینا،من خیلی حساس شدم،خیلی نگرانم، تنها امیدم هم به خداست که الان سرپام

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام منم وارد دوره ای وی اف شدم دارم امپولهارو استفاده ميکنم...ميدونين روز چندم پانکچر میشه....دکتر ...

عزیزم بسته به اندازه فولیکولات از روز چهاردهم تا هجدهم معمولا پانکچر میکنن،روز دهمت که بری دکتر میگه،دارو ها هم عوارض خاصی نداره،یکم شاید تیر کشیدن تخمدان،من که زیاد چیز خاصی حس نکردم،ولی بعضی بچه ها حالت تهوع و درد شکمی داشتن

سلام الهام جون الان متوجه شدم منفی شدی عزیزم  خیلی ناراحت شدم انشاءلله خدا خودش بهت آرامش بده ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم همچنین برای شما گلم ارزومندم 🤲😍🍀🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام منم وارد دوره ای وی اف شدم دارم امپولهارو استفاده ميکنم...ميدونين روز چندم پانکچر میشه....دکتر ...

سلام عزیزم منم دارم امپولا رو استفاده میکنم سونو رو که رفتم برای روز چهاردهم بهم وقت پانکچر داره ولی الان روز دهم هستم هنوز چیز خاصی حس نکردم انشالله که براحتی همه چی پیش بره و باراول مثبت بشی عزیزم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

سلام دوستای عزیز

من چهار روزه آمپولامو شروع کردم و تا دو روز دیگه هم دارم و روز نهم باید برم واسه سونو ولی از روز پریروز خیلی تخمدان هام تیرمیکشن خیلی میترسم مشکلی پیش نیادواسم؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
عزیزم خودت که گفتی  این دوتا شیاف یکی نیستن کلامنظورم این بود تواستفاده ازاین شیاف استرس نداشته ...

اها الان فهمیدم منظورتو عزیزم.اما الان دیگه دیره برای استفاده از شیاف احتمالا فردا به دکتر خودم میگم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم