2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046203 بازدید | 684503 پست
بچه ها میشه جواب من رو بدین؟

من هم عکس رنگی گرفتم ولی کسی در مورد لاک حرفی نزد سونو هم که ربطی به لاک نداره. نمیدونم والا چرا اینو گفتن. اگه عکست با بیهوشی قراره انجام بشه اونوقت نداشتن لاک درسته. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای عزیز بعداز انتقال چه چیزایی باید خورد و وردن جگر اشکال داره؟ واینکه حتما بایداز توالت فر ...

عزیزم طبق طبعت بخور..... 

چیز جدید نخور..... 

آب زیاد بخور..... 

قاعده آور نخور..... 

جگر هم ترجیحا نخور..... 

چیزی که نگهدارنده داره هم نخور..... 

کلا سالم بخور.... 

آت آشغال ممنوع..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تست تکمیلی چی هست 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم از جوابت واقعا واسم جای سوال شده ، چون بیمارههای دکتر نصر همگی انتقالهاشون بالای روز بیستم ...

برای من که تقریبا همون موقع ها میشه. چون تخمک گزاریم رو ۱۸ یا۱۹ بود انتقالم هم همون موقع ها میشد

دوستان من تازه میخوام وارد پروسه آی وی اف بشم. نمیدونم توی بیمارستان صارم اینکار رو انجام بدم یا بیمارستان پیامبران تحت نظر دکتر اکرم مهدیزاده.

لطفا اگه کسی تجربه ای داره منو راهنمایی کنه ممنون میشم

بچه ها راستی چقدر آزمایشگاه بیرون با ابن سینا فرق داره. آزمایش اسپرم همسرم تو آزمایشگاه بیرون مورفو ...

میکرو اصلا برای مورفو پایینه مورفوی بالای۴ یا ۵ که احتمال بارداریه طبیعی هم داره. 

سلام آنا جون خوبی عزیزم،،،دوسه روز پیش رفتم برای بار دوم دکتر نصر،روز نهم پریودیم بود،سونو کرد،دو تا ...

عزیزم والا خیلی از این روند اطلاعات ندارم اما به نظر 29 بالا بوده ولی یادمه یکی از دوستان فکر کنم آزی جون بود بچه اولشو با فولی 25 باردار شده..... 

انشالله برا شمام جواب میده..... 

سلام آنا جون خوبی عزیزم،،،دوسه روز پیش رفتم برای بار دوم دکتر نصر،روز نهم پریودیم بود،سونو کرد،دو تا ...

در ضمن ذخیره پایین دال بر بی کیفیتی فکر نمی‌کنم باشه..... 

انشاله با سلامتی کامل فارغ شی ، نگران لک نباش نود درصد ای وی افی ها دارن ، واسه منم دعا روز هفتم انت ...

الهی.به حق علی که بچت واست بمونه.بیای اینجا خوشحالیتو با ما تقسیم کنی

سلام بچه ها من فردا باید برم برای عکس رنگی رحم و سونوی واژینال. بهم گفت اگه لاک داری یه ناخنت حداقل ...

خب عزیزم لاک پاک کن.....لااقل اینه که لاک دار بری ممکنه لج کنند....

استرس هم نگیر....عکس رنگی اونجور که بزرگش کردن بزرگ نیست....فقط جایی برو امکانات داشته باشه.....مثلا من عکس رنگیم دوباره شد چون دستگاه سایز من نبودهر کاری کرد یکساعت نشد فرداشب که رفتم دستگاه سایزم بود پنج دقیقه شد فقط.....پس قوی باش خواهر من

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،