2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
صدف جون کپسول کیوتن واسه رحم خیلی مفیده و امگا ۳ ضروریه و فولیک همینطور،فولیک بایددمرتب بخوری بقیه م ...

ممنونم از راهنماییت الهی خدا بهت فرزند سالم و صالح و پرروزی و زیبا و عاقبت بخیر بده😊

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
البته بدن من هم مهمه دیگه فکرمیکنم اگر طبیعی هم بخوام اقدام کنم باید سونو برم و وضعیت فولیکولارو بدو ...

بله عزیزم شما هم باید بدنت امادگی لازم رو داشته باشم. من خودم همیشه بدون دارو اوضاعم بهتر بوده. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم شما هم باید بدنت امادگی لازم رو داشته باشم. من خودم همیشه بدون دارو اوضاعم بهتر بوده.  ...

قبلا هم طبیعی باردارشده بودی یا اینبار اولین باربود؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
قبلا هم طبیعی باردارشده بودی یا اینبار اولین باربود؟

بله شده بودم ولی بعدش همسرم بیمار شد یه مدت داروهایی استفاده کرد که باعث شد مورفولوژیش پایین بیاد البته خودمون میدونستیم که عوارض دارو ها اینه ولی کاریش نمیشد کرد. چند سال طبیعی تلاش کردیم و نشد ولی حالا که باردار شدم دوباره امیدوار شدم که حتما بازم میشم. البته اگه دکترم اوکی بده ترجیح میدم اول اون یدونه فریزم رو انتقال بدم. امشب که اینقدر درد شدید پری داشتم که با قرص هم اروم نشد و همسرم مسکن تزریقی برام زد فکر کنم میخواد دفع بشه دیگه.  میخواستم دوباره فردا یه آز  دیگه بدم اما دوباره ناامید شدم😢😢😢😢فقط عجیبه که لکه بینیم کامل قطع شده فکر میکردم با قطع شیاف لکه بینیم شروع میشه همین یکم امیدوارم میکرد به یه معجزه دوباره. 

بله شده بودم ولی بعدش همسرم بیمار شد یه مدت داروهایی استفاده کرد که باعث شد مورفولوژیش پایین بیاد ال ...

خب آزمایش بده،دکترت نگفته چیکارکنی؟انشاءالله هرچی خیره همون برات پیش بیاد

الهی دلت خیلی زوده زود شاد بشه😘

برای منم دعا کن خدا بهم نظری کنه

سلام پرپر جان ممنون از اینکه به یادمی عزیزم منم به یاد تک تک بچه ها هستم چه اونایی که به سلامتی ز ...

سلام عزيزم، خوبي؟ گل پسرت خوبه؟ دختر منم خوبه خدارو شكر، نگرانيها و به قولي دردسراي معمول رو داره تازه واكسن ٤ رو زديم به لطف خداي مهربون. تولدش با پسر آناجان همزمان شد.  

كم ميام ولي تو فكر هممممه هستم و دعاگوي دوستامونم، لطف شما و آناجان مهربون و بقيه دوستان رو هرگز فراموش نميكنم، قوت قلبم بودين . هنوزم امضاتو با خودم مرور ميكنم بارها و بارها و غرق ميشم توش، اميررضا جانِ جانان رو ببوسش ❤️

سلام به همگى  من يه سؤال دارم ممنون ميشم جوابمو بدين دوستان مهربون . يازده ماهه اقدامم خودم مشكلو ندارم همسرم اسپرمش تعداد و حركت عاليه ولى موفولوژى پنج هست كه البته بالاى  چهار تو رنج آزمايشگاه نرماله . به نظرتون برم مركز نابارورى ابن سينا يا دكتر پاكروش ؟ ديگه خسته شدم از انتظار 😔😔😔

الهی شکر عالیه،ببخشید هی سوال میپرسم چه مشکلی داشت امپول،یعنی تقلبی بود؟؟

بله عزیزم یا تقلبی بوده یا زنجیره سرد براش رعایت نشده بوده

دکتر و. بیمارستان اینجوری گفتن یکم هم دنبالش رو گرفتم دیدم هربار میرم پیگیری عصبی میشم و بهم میریزم و بهم هم گفتن فایده نداره هیچکس زیر بار نمیره دیگه پیگیری نکردم

ولی ضربه بدی. بود اینکه عمل بشی و بعد بهت بگن تخمکات ازاد نشدن

خداروشکر اینسری بخیر گذشت

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم آبنرمالش 98 درصده یعنی 98 درصد اسپرما شکل غیر نرمال دارن و فقط 2 درصد نرمالن.

وای چرا آخه اینهمه هم بهش رسیدم از تغذیه و مکمل

پس چطور سیزده تا جنین تشکیل شد؟

عزیزم آبنرمالش 98 درصده یعنی 98 درصد اسپرما شکل غیر نرمال دارن و فقط 2 درصد نرمالن.

پس شاید دلیل اینکه از ۲۳ تخمک ۱۳ تا جنین شدن همین مشکل باشه درسته؟

سلام به همگى  من يه سؤال دارم ممنون ميشم جوابمو بدين دوستان مهربون . يازده ماهه اقدامم خودم مشك ...

سلام عزیزم من دکتر نصر پیشنهاد. میکنم 

@هاانا ‍  هانا از کی تخم شربتی میخوری؟  یکی از موارد منع مصرف تخم شربتی همزمان با مصرف د ...

طفلي محيا😅😂😂😂

ميام پيدات ميكنم ميكشمت اگه ويروس منو بخواي بگيري😕بد درديه

ولي خدا هممممه تون رو خير بده، شما رؤياي نازنين كه انشالله به زودي دختراتو بگيري كه لياقتت خيييلي بالاتر از دكتراست، آزي، گلصحرا، مامان سبحان و دونه دونه هركسي كه به پيام من يه پاسخي داد و كمك كرد آروم بشم دعاگوتون هستم🌹 خيلي بد قاطي كرده بودم

...
شما ایرانی استفاده میکنی یا خارجی؟؟ من از شدت درد نمیتونم نفس بکشم احتمالا فردا زنگ بزنم مرکز بگه دو ...

تبسم جان اول بايد سرد بزاري فرداش گرم بزاري يا نميدونم روز اول گرم بزاري فرداش سرد بزاري يه همچين چيزي بود اناجون بهتر ميدونه يادم نيست كه بگم، ازش سوال كن خيلي موثر بود، بعدشم بعد از تزريق سريع بلند نشو كمي ماساژ بده بعد

...