2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
سلام به همگی  دوستانی که باردارید  شما هم درد تیر کشیدن رو حس میکنید ؟ من چون سرویکس زی ...

شاینا جون من گاه گداری تیر کشیدن رو دارم.. قشنگ از رحمم شرو میشه تا واژن.. گاهی اروم و گاهی شدید.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام گلم خداروشکر دو هفته پیش ک حالم خیلی بد بود حالت تهوع و سوزش معده شدید داشتم رفتم دکتر پنتاپرا ...

عزیزم تا جایی که میدونم متوکلوپرامید جزء داروهایی هست که ممنوعه توی بارداری. خوب شد دمیترون گرفتی. حتی متوکلوپرامید رو کلا دارن از رده خارج میکنن برای همه. کمتر دکتری دیگه برای حتی تهوع معمولی تجویزش میکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاینا جون من گاه گداری تیر کشیدن رو دارم.. قشنگ از رحمم شرو میشه تا واژن.. گاهی اروم و گاهی شدید.

یه تیر کشیدن یهویی سراغم میاد 

هر ساعت سه چهار بار 

انقباض واینا هم فکر نکنم باشه 

مرسی از پاسخت عزیزممم

عزیزم تا جایی که میدونم متوکلوپرامید جزء داروهایی هست که ممنوعه توی بارداری. خوب شد دمیترون گرفتی. ح ...

نمیدونم والا

انقدر سرش،شلوغه دکترم پرستار. دارو نوشت برام بعد بهش کفتم ضرر نداره گفت نه

آخرم خودم تو نت خوندم ضرر داره دگ نخوردم رفتم دمیترون گرفتم

وظیفه دکتره پول میگیره ب مریضاش برسه واقعا اگه قرار بود همه کارای منو  پرستاروماما انجام بده خو نمی رفتم اونجا ک😡😡😡

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
من حدودا ٢هفته است كه شروع كردم آسپرين هم مى خورم ديگه نمى دونم والا شير و ماست هم كه نمى تونم بخور ...

البته میدونی حد مجاز رو گفته روزی ۱۰ گرم.... فک نکنم بیشتر از این بخوریم

من فردا شروع میکنم. غیر از مسئله کلسیم برای رفع یبوست به شدت بهش نیاز دارم

نمیدونم والا انقدر سرش،شلوغه دکترم پرستار. دارو نوشت برام بعد بهش کفتم ضرر نداره گفت نه آخرم خودم ...

آره حق داری. اما متاسفانه اکثرا توجه نمیکنن و چه بسا این بی توجهی ها ضررهای جبران ناپذیری بزنه. خوب شد خودت سرچ کرده بودی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام ب همه  ببخشید خیلی زیادن صفحات فرصت نکردم خیلی بخونم 

من تازه دو روزه شروع کردم ب زدن آمپول های زیر جلدی و قراره مس فردا برم پیش دکتر دوباره سونو 

دکترمم مینو نایبی مشهده

مال منم اینجوری،شد ولی اهمیت ندادم خودش خوب شد الان هنوزم دارم پروژسترون میزنم اما بدنم عادت کرده حت ...

شما ایرانی استفاده میکنی یا خارجی؟؟ من از شدت درد نمیتونم نفس بکشم احتمالا فردا زنگ بزنم مرکز بگه دوتا شیاف بزار ، روزهای اول دوتا باهم تزریق میکردم بعداز انتقال شد یه شیاف یه امپول

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
شما ایرانی استفاده میکنی یا خارجی؟؟ من از شدت درد نمیتونم نفس بکشم احتمالا فردا زنگ بزنم مرکز بگه دو ...

منم روزی دوتا 

فک کنم ایرانی ولی دگ دردم ب شدت شما نبود

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
بله motility همون تحرکه. اگه مورفو ۴ درصد باشه به نظر من که طبیعی هم امکانش هست به ما با مورفو دو در ...

البته بدن من هم مهمه دیگه فکرمیکنم اگر طبیعی هم بخوام اقدام کنم باید سونو برم و وضعیت فولیکولارو بدونم و اگر امپول اچ سی جی لازم بود بزنم،چون اصلا نمیدونم بدون دارو فولیکولام چطوره سایزشون

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان