2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم خوبی؟ حالت تهوع نداری؟ تغذیت چطوره؟ من هیچی میلم نمیکشه

سلام گلم خداروشکر

دو هفته پیش ک حالم خیلی بد بود حالت تهوع و سوزش معده شدید داشتم رفتم دکتر پنتاپرازول داد و میتکلوپرامید ویتامین ب 6

میتوکلوپرامیدو نخوردم رفتم بجاش دمیترون گرفتم ی روز درمیون میخورم ولی همچنان حالت تهوع دارم

پنتاپرازول هم ده روز خوردم قط کردم خداروشکر سوزش معده برطرف شده

حالت تهوع هم دارم تو روز عق میزنم ولی،فقط صبا ک ناشتا هستم بالا میارم

غذا همه چی میتونم بخورم اما خیلی آروم

تند تند نمیتونم بخورم انگار میخوام بالا بیارم وعده هام زیاد شده ولی غذا کم میخورم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویا جان شما شیر میتونی بخوری؟ من اصلا میلم نمیکشه😶

شیر که خیلی دوست دارم ولی نمیتونم بخورم. اصلا به محض اینکه به دل و روده ام میرسه دل پیچه میگیرم.... نه اینکه تو این دوران.... از وقتی یادم میاد اینجوری بودم

بچه هم که بودم مامانم میگه فقط شیر بز میتونستم بخورم

بهم گفتن هشتا جنین که دوتاشو انتقال دادن گفت شش تاشو فریز میکنی اما همسرم ک رفت برا فریز نوشته ...

کجا آی وی اف شدی؟بعد انتقال آ اس آ و آنوکساپارین داشتی؟اگه داشتی مساله انعقادی رو برات درنظر گرفتن

بهم گفتن هشتا جنین که دوتاشو انتقال دادن گفت شش تاشو فریز میکنی اما همسرم ک رفت برا فریز نوشته ...

برای قبل انتقال جنین دکتر عارفی کیوتن و امگا۳ و ویتامینE,وb6 و فولیک تجویز میکنه

من چون نه شیر میتونم بخورم نه ماست به جای کلسیم لبنیات، انجیر خشک و عصاره پای مرغ رو جایگزین کردم

تخم شربتى هم عاليه كلسيمش خيلى بالاست  

منم شير و ماست نمى تونم بخورم اما هر شب يه استكان تخم شربتى با آب مى خورم

سلام به همه من امروز پانکچر شدم ۱۱ تا تخمک داشتم گفت احتمال اعلائم هایپری فقط تا روز انتقال رژیمتو رعایت کن دکتر گفته بود جنین من بلاستوسیت بشه  حالا به من گفتن ۵شنبه بیا اگه بلاستوسیت نشده  باید شنبه انتقال بدیم به نظرتون رویان کی باید دقیقا برام انتقال بده🤔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من چون نه شیر میتونم بخورم نه ماست به جای کلسیم لبنیات، انجیر خشک و عصاره پای مرغ رو جایگزین کردم

من از انجیر هم بدم ا ومده

اصلا نمیتونم چیزای،شیرین بخورم😑

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
آفرین صد آفرین... دختر خوب و نازنین دست راستت رو سر مامانای پر استرس😊

وااالا بخدا..استرس چیه ...باید از این روزا لذت کامل رو برد..بنظر من نتیجه هر چ ک باشه که انشاءلله مثبته   حداقل تو این دوهفته ماها مادریم چون فرشته هامون تو وجودمونن و باید از تک تک لحظه ها لذت ببریم و بدون استرس در ارامش باشیم و فقط مثبت فکر کنیم...خانما قدر این دوهفته رو بدونیبن و با کنجدای تو دلیتون عشق.  کنید  و خدای مهربون رو شکر کنیدواس این لحظه ها  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنونم از همه ی دوستای عزیز انشالله قسمت همه ی شما عزیزای دلم بشه و همتون مامان بشید .فردا باید ازما ...

انشالا عزیزم مبارک عزیزم ایشالا سالم بغلش بگیری😍😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤