2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
فداتشم عزیزدلم خواهش میکنم  اره من عمل میکرو کردم چون هایپر شدید شدم افتاد سه ماه بعد انتقال&n ...

سلام عزیزم شما چندتا فولیکول داشتین که هایپرشدین؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ***کمک فوری *** من چهارشنبه رفتم رویان  گونال اف هامو همونجا آزاد خریدم . بهم گفت ...

فعلا این نسختو تایید بگیر و شاید دومی بعد چند روز تایید بدن 

گونالها دوزشون چیه چند خریدی؟

اینکه میگیم تحرک اسپرمها ینی کل تحرک؟کل تحرک توی آزمایش اسپرم به چه اسمی هست؟mottility که جنبششون هس ...

بله motility همون تحرکه. اگه مورفو ۴ درصد باشه به نظر من که طبیعی هم امکانش هست به ما با مورفو دو درصد گفتن امکانش هست که درست هم گفته بودن. البته به نظرم از مکمل ها هم غافل نشو. 

وای وای حرفای دل منو زدی، البته معده درد ندارم ولی تهوع دست از سرم برنمیداره، دمیترون میخورم ولی یبو ...

اره گلاب ب روت من یبوست شدم اصن دلپیچه گرفتم از یبوست 

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
بچه ها من انقدر جای تزریق پروژسترونها درد میکنه که اصلا نمیتونم تکون بخورم تمام با سنم آبسه بسته ، ف ...

مال منم اینجوری،شد ولی اهمیت ندادم خودش خوب شد الان هنوزم دارم پروژسترون میزنم اما بدنم عادت کرده حتی دپ جای امپولا هم درد نمیکنه😁

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

@هاانا‍ 

هانا از کی تخم شربتی میخوری؟ 

یکی از موارد منع مصرف تخم شربتی همزمان با مصرف داروهای ضد انعقاده.... و دیگه اینکه دهانه رحم رو شل میکنه البته در صورت افراط

حالا پیشنهاد میکنی بخورم؟

من دیشب تنم به تن محیا خورده 😂😂⁦☺️⁩⁦☺️⁩😂

سلام به همه من امروز پانکچر شدم ۱۱ تا تخمک داشتم گفت احتمال اعلائم هایپری فقط تا روز انتقال رژیمتو ر ...

عزیزم تاییدیه دارو هاتو حتما عکس سونو هم میبردی تا چند بار تایید میکنن . کدوم دکتر برات پانکچر کرد ؟ راضی بودی

@هاانا ‍  هانا از کی تخم شربتی میخوری؟  یکی از موارد منع مصرف تخم شربتی همزمان با مصرف د ...

من حدودا ٢هفته است كه شروع كردم آسپرين هم مى خورم ديگه نمى دونم والا

شير و ماست هم كه نمى تونم بخورم واقعا چى ديگه مى تونم بخورم

يعنى تخم شربتى نخورم؟

والا دقيقا نمى دونم منم شنيدم كه خاكشير مثل كرفس و زرشك ايناست حالا چه قدر درسته رو دقيقا نمى دونم

عه،من نشنیده بودم،بخاطراینکه یبوست نشم هرروزبعدانتقال میخوردم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود