2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
عزیزم آزمایش اول همسرتوکجادادین؟اگه مراکز ناباروری نبوده قطعا اولیه اشتباه بوده

ن هردو یجا داده،مرکز ناباروری

اینکه تو حلاصه پرونده نرمال مورفولوژی رو زده بود۱_۰%اصلا مال اون موقع ک اولا رفته بودیم مرکز بوده و حتی ارن موقع نرمال مورفولوژی تو آزمایشش ۴%نرمال بوده اونو نمیدونم برا چی ارن شکلی زدن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ***کمک فوری ***

من چهارشنبه رفتم رویان 

گونال اف هامو همونجا آزاد خریدم . بهم گفت ببر بیمه تاییدیه بیار بعدا حالا  چند تا سوال؟؟؟

۱ _ تو مدارک نوشته عکس سونو .گزارش سونو . رویان که فقط گزارش میده به عکس گیر میدن ؟ باید چکار کنم

۲_ دوباره پنج شنبه سونو دارم قطعا دوباره گونال هم میدن لابد چون تو سیکل پانکچرم برا میکرو😐 . میشه بگذارم دو تا نسخه رو با هم ببرم بیمه برا تایید یا بیمه گیر میده چون داروخانه رویان گفت فاکتورتو بیمه نبینه وقتی میری برا تایید . اصلا دو نسخه دارو و همزمان تایید میکنن 

۳_ راستی الان چ دارویی بهم میدن ؟

ماه قبل ۱۸ دی پریود شدم از روز پنجم قرص لویتد و از روز ۴ بهمن سینال اف روزی ۵۰ تا 

این دوره هم ۱۷ بهمن رفتم سونو ۱۸ بهمن پریود شدم( به مدت ۳ روز) و از ۱۸ روزی ۱۵۰ واحد عصر گونال اف و ۲۰ تا سینال اف صبح

دوباره پنج شنبه ۲۵ بهمن سونو دارم بنظرتون داروهای بعدی چیه و کی پانکچر میشم .

صدف جون مورفولوژی خودش خیلی بخش های مختلفی داره مثلا تعداد یا تحرک یا نرمال بودن خود اسپرم ها بعضی & ...

اینکه میگیم تحرک اسپرمها ینی کل تحرک؟کل تحرک توی آزمایش اسپرم به چه اسمی هست؟mottility که جنبششون هست درسته؟

اصلا اون ۰_۱%مال چندماه پیش بود امروز نگاه کردم ک همون موقع تو ازمایشش نرمال مورفولوژیش ۴%بودپس اصلا معلوم نیس اون چیبود،اصلا نمیدونم اگه برم مطب ی دکتر و بررسی کنه تا ببینم امیدی به طبیعی هست یا ن

نمیدونم بازم برم دنبال جنین فریزام یا ن

بدجور درمونده شدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
کجا آی وی اف شدی؟بعد انتقال آ اس آ و آنوکساپارین داشتی؟اگه داشتی مساله انعقادی رو برات درنظر گرفتن

رویان،میکرو کردن ن اینارو نداشتم

بچه ها من انقدر جای تزریق پروژسترونها درد میکنه که اصلا نمیتونم تکون بخورم تمام با سنم آبسه بسته ، فردا زنگ بزنم مرکز؟؟ بنظرتون ممکنه بگه قرص دوفاستون بخور جای تزریق امپول؟؟ کسی مثل من بوده؟؟ هرروزم کیسه ابگرم میزارم جای تزریق اما بدتر میشه که بهتر نمیشه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
برای قبل انتقال جنین دکتر عارفی کیوتن و امگا۳ و ویتامینE,وb6 و فولیک تجویز میکنه

من عارفی رو نمیشناسم رویان میرم،ینی این تقویتی هارو میتونم خودم بگیرم بخورم؟مثلا چندماه قبلش اینارو میتونم مصرف کنم؟

یادمه یسری از دردای شدید پریودی رفتم مامای نزدیکمون و برام سونو نوشت و گفتم ک باردار نمیشم برام زینک و امگا۳ و یدوفولیک نوشت یه مدت خوردم همسرمم امگا۳خورد اما خب...

سلام دوستان ***کمک فوری *** من چهارشنبه رفتم رویان  گونال اف هامو همونجا آزاد خریدم . بهم گفت ...

بری تو اتاقدسونو بهت عکس اماده ازرقبل میدن بازم گونال استفاده باید کنی 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
رویان،میکرو کردن ن اینارو نداشتم

شما بلاست کردی یار۳ روزه انتقال دادی تو رویان

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
شما بلاست کردی یار۳ روزه انتقال دادی تو رویان

3روزه

سلام گلم خداروشکر دو هفته پیش ک حالم خیلی بد بود حالت تهوع و سوزش معده شدید داشتم رفتم دکتر پنتاپرا ...

وای وای حرفای دل منو زدی، البته معده درد ندارم ولی تهوع دست از سرم برنمیداره، دمیترون میخورم ولی یبوست گرفتم، حالا هر چی میخورم که یبوست برطرف بشه، حالمو بدتر میکنه، آلو خوردم، شیر خوردم،  هیچی نمیتونم بخورم😷😷 دیگه چاره چیه باید تحمل کرد به خاطر نی نی هامون

من چون نه شیر میتونم بخورم نه ماست به جای کلسیم لبنیات، انجیر خشک و عصاره پای مرغ رو جایگزین کردم

من شیر حالمو بد میکنه، دوغ خوردم ولی سردیم کرد، تازه زده شدم ازش، منم پس انجیر خشک بخورم

من عارفی رو نمیشناسم رویان میرم،ینی این تقویتی هارو میتونم خودم بگیرم بخورم؟مثلا چندماه قبلش اینارو ...

صدف جون کپسول کیوتن واسه رحم خیلی مفیده و امگا ۳ ضروریه و فولیک همینطور،فولیک بایددمرتب بخوری بقیه مکملا از یک یا دوماه قبل انتقال شروع کن