2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046393 بازدید | 684511 پست
دمت گرم چقد خوبی تو یعنی اگه محیا قانع نشد دست و پاشو میگیریم با بیل میزنیمش😂حتی منم قانع شدم  ...

😂😂😂 به خدا شايد باورتون نشه چه حال بدي داشتم، اصلا يه وعضي هستم كه حاضر با بيل كتك بخورم مفصصصل ولي اين حال رو نداشته باشم

از راه دور به خاطر اين محبتت دستت رو ميبوسم روياجون

...
منم نمیتونستم بگم اما گفتم و دلم آروم گرفت،یادمه قبلا ک ای یو ایم منفی شد انقد جیغ میکشیدم و گریه می ...

متاسفام عزیزم،خدا کمک کنه خیلی سخته،منم دفعه اولم بود خیلی امید داشتم ولی نشد خیلی حس بدیه،من جنین هم دیگه ندارم باید از اول همه چی رو شروع کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محیا مکانیسمش رو برات میگم ولی وای به حالت اگه از خر شیطون پایین نیای😡 دکا آنالوگ GnRH هست .... یع ...

رويا جون اينايي كه توي نت ميگن يه دكا زدن و بعدش تا چندين ماه پري نشدن يعني اون گيرنده هنوز ازاد نشده از شر دكا؟؟ ممكنه همچين چيزي؟؟ اونوقت پروژسترون بده دكتر قضيه حل ميشه كه پريود باز بشه؟

...
متاسفام عزیزم،خدا کمک کنه خیلی سخته،منم دفعه اولم بود خیلی امید داشتم ولی نشد خیلی حس بدیه،من جنین ه ...

من شش تا جنین داشتم که تو رویان بهم گفتن یه طرح هست که جنین و میزارن بلاست میشه رحمم شستشو میدن احتمال موفقیت و بالا میبره گفتن از یازده نفر نه نفر باردار شدن منم قبول کردم که بلاست کنن هر شش تا رو از فریز درآوردن که دوتاش به مرحله بلاست رسید بقیه رو گفتن دیگه نمیتونن فریز کنن،که از شانس من جز دو نفر که منفی شدن شدم،الانم دیگه جنین ندارم میگم کاش از اول قبول نمیکردم

محیا مکانیسمش رو برات میگم ولی وای به حالت اگه از خر شیطون پایین نیای😡 دکا آنالوگ GnRH هست .... یع ...

این سیکل دکترم علاوه بر سوماتروپین هابهم لتروزول و۶تا فوستیمون داده واز روز ۵پری روزی دوتا استرادیول

البته لتروزول وفوستیمون رو خودم بهش پیشنهاد دادم اونم استقبال کرد

چون توی دوسیکل iuiبا ۶تا فوستیمون که عضلانی زده بودمش ولتروزولها فقط یه تخمک داشتم ولی روز یازده که سونو شدم ضخامتم بهتر بود

ان شاالله که این بار هم ضخامتم خوب باشه تاکنجدهام بتونن خوب لانه گزینی کنن

این سیکل دکترم پردنیزولون رو هم حذف کرد

حالا یه روز مونده به پری عفونت ادراری گرفتم شاید به خاطر خراش رحم باشه شاید حدود ۱۱سال میشد عفونت ادراری نگرفته بودم دکتر زنان رفتم بهم تالیدیک اسید داد

تازه تب خال ناجور روی بینیم زدم اونم یادم نمیاد سالها زده باشم 

حالا به نظرتون فوستیمونها رو عضلانی بزنم یا زیر جلدی ؟؟؟دکترم گفت فرقی نداره چون به خاطر ضخامت آندومتر می زنمشون ممنون میشم نظرتون رو بگید

توکل برخدا ومهربونیش💛

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
😂😂😂 به خدا شايد باورتون نشه چه حال بدي داشتم، اصلا يه وعضي هستم كه حاضر با بيل كتك بخورم مفصصصل و ...

الان ارومتر شدی عزیزدلم؟میفهمم حالتو اما انقد خودت و مامانتو عذاب نده با فکر و خیال‌‌.من مطمئنم تو به زودی مامان میشی.خیلی زووود

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
متاسفام عزیزم،خدا کمک کنه خیلی سخته،منم دفعه اولم بود خیلی امید داشتم ولی نشد خیلی حس بدیه،من جنین ه ...

منم خیلی دلم خوش بود اما...

اینبار آزمایشای تکمیلی ک همیشه  آنا جون میگه رو انجام بدین ،انشاءالله خدا خودش پناهمون باشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
این سیکل دکترم علاوه بر سوماتروپین هابهم لتروزول و۶تا فوستیمون داده واز روز ۵پری روزی دوتا استرادیول ...

عزیزم ضخامتت چند بود روز یازده؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ضخامتت چند بود روز یازده؟

۸بود

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من روز اول گفتم اشکال نداره دوباره شروع میکنم ولی یهو از فردا دلم خالی شد و زدم به گریه زاری خودمو ت ...

خدا پناهت باشه‌، پناه هممون، انشاءالله روزای خوب میاد عزیزم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
۸بود

منم فکرمیکردم ضخامتم همین حدودا باشه اما روز ۱۴ سیکلم که دیروز بود سونو شدم ۷/۲ بود.چهارشنبه هم انتقال دارم.بنظرت تا اونموقع بالاتر میره؟الان به شوهرم گفتم لوبیا سبز بخره این دو روز باقیمونده رو بخورم ببینم تاثیر میذاره یا نه

صدف جون من درکت میکنم و آزی جون همینطور ،منفی شدن درد روحیش از سقط و افت بتا کمتره با این حال من این ...

راستش ارمغان جون اون روز ک دیدم منفی شدی و چندنفر دیگم فکرکنم بودن هربار خیلی ناراحت میشدم و غصم میگرفت اما هیچچچچی نمیتونستم بگم هیچی چون میدونستم هیچی نمیتونم بگم تا واقعا تاسفم رو بیان کنم.

انشاءالله روزای خوب میان 😘

منم فکرمیکردم ضخامتم همین حدودا باشه اما روز ۱۴ سیکلم که دیروز بود سونو شدم ۷/۲ بود.چهارشنبه هم انتق ...

حتما بالا میره عزیزم وان شاالله با اولین انتقالت مامانی

من دوستم بعد ۸سال انتظار با اولین انتقال پیش دکتر افلاطونیان مامان شد اونم مسئله ی ضخامت داشت