2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046361 بازدید | 684509 پست
هر چی بیشتر بدونی بدتره..... تنبلی تخمدان اکر هم پیش بیاد ساده ترین و پیش افتاده ترین مشکله که با یک ...

رويا ب شدت زجر ميكشم در حدي كه تصميم گرفتم ب هيچ وجه دومي رو نزنم چيكار كنم؟؟؟😭😭 حالم بده خواهري كن كمكم كن ببين سرچ بلدي؟ هروقت وقت و حوصله و امكانشو داشتي ميتوني نگاه كني ببيني مكانيزم اثر اين كوفتي چيه؟ من بلد نيستم اصلا سردرنميارم، فقط ميدونم كه اگر دومي رو هم بزنم بايد به جاي درمان اين نازدارزايي برم دنبال درمان شوك روحي رواني😈 لامصب حالمو بد كرده، نصف اين حالم اگر به هاطر ترسم از دارو باشه نصف ديگش قطعا از عوارض خود داروعه👿 نميزنم دومي رو😎نميزنم

...
صدف جون من درکت میکنم و آزی جون همینطور ،منفی شدن درد روحیش از سقط و افت بتا کمتره با این حال من این ...

خداروشکر که اروم شدی. نباید ناامید بشیم بالاخره ما هم به نتیجه دلخواه میرسیم. به قول یه دوستی که میگفت هر وقت دیدی اوضاع مساعد و دلخواهت نیست بدون که هنوز به اخرش نرسیدی ومیونه مسیری. اخرش حتما خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بهم قرص بکپملکس داده گفته روزی یکی بخور.کسی داشته این قرصو؟برای چیه در کل؟

عزیزم میشه لطفا اگر براتون مقدور بودعکس قرصتون رو برام بذارید🙇

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
دوست نازنین ممنون از ابراز همدردی و محبتت. امیدوارم خدا به دلت ارامش بده و خودش کمکت کنه که راحت و ب ...

آزي جون شما نيني فريز داري، نه؟ اگه كه آره سريع برو برا انتقال خب، هرچي كش بياد بدتر قاطي ميكنه آدم

...
دوستان   عکس رنگی رحم کجا گرفتین (تهران)

عزیزم من سونوگرافی عالیه شیوعی گرفتم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بله یه دونه دارم. 

آزی میگن وقتی باردار میشی حتی یکی دو ماه بتا بالا میره بدنت رفرش میشه و اماده تره، اگه روحیه ت امادیت انتقالتو ب تاخیر ننداز،، شما متفورمین خوردی تا حالا؟

آزی جون شما یه بار منت گذاشتی خیال منو راحت کردی، یادت هست؟ از همسرت پرسیدی برا یه دارویی رو،، چه قدر اون شب راحت خوابیدم چه قدر دعات کردم، حالا پر رو نشدم ولی میخوام جسارت کنم یه بار دیگه بهتون زحمتی بدم، ممکنه؟ 

...
بله یه دونه دارم. 

میخواستم اگر ممکن باشه از همسرتون سوال کنی این واریوپپتیل همون دکاپپتیل ۳/۷۵ که هر ۲۸ روز یکبار باید تزریق بشه روش نوشته «انالوگ گونادوتروپین» یعنی چی؟ کلا چه کوفتیه؟ چه جوری قاعدگی رو متوقف میکنه؟ ممکنه تخمدان رو‌تنبل کنه؟

...
عزیزم میشه لطفا اگر براتون مقدور بودعکس قرصتون رو برام بذارید🙇

حتما عزیزم.مزه ی قرص آهن میده😃

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دلم برای خودم میسوزه، از ترس کیفیت تخمک دو بار قبلی پانکچر، برای این سری یک سال خودمو تقویت کردم، تم ...

عزیزم اگه تب یا عنبرنسا واسه تخمک بده پس چجوری کیفیتش  آ شدن؟؟؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
رويا ب شدت زجر ميكشم در حدي كه تصميم گرفتم ب هيچ وجه دومي رو نزنم چيكار كنم؟؟؟😭😭 حالم بده خواهري ك ...

محیا مکانیسمش رو برات میگم ولی وای به حالت اگه از خر شیطون پایین نیای😡

دکا آنالوگ GnRH هست .... یعنی چی؟ یعنی میره به گیرنده مخصوص GnRH  متصل میشه و اجازه نمیده GnRH اثر خودش رو اعمال کنه

حالا GnRH  چی هست؟ هورمونی که توسط هیپوتالاموس آزاد میشه میاد روی آدنوهیپوفیز(بخش ترشحی هیپوفیز) اثر میذاره و باعث میشه هورمون های جنسی FSH  و LH آزاد بشن و برن روی بیضه یا تخمدان اثر بذارن.

خب حالا وقتی دکاپپتیل وارد بدن بشه اجازه نمیده FSH و LH آزاد بشن و عملکرد تخمدان متوقف میشه.... زمانی هم که نباشه GnRH  میره روی گیرنده خودش اثر میذاره و Fsh و LH  دوباره آزاد میشن

کاری که این دارو‌ میکنه مثل استامینوفن میمونه. تا وقتی استامینوفن تو بدن هست به گیرنده های درد متصل میشه و اجازه نمیده محرک درد به گیرنده بچسبه. در نتیجه ما درد رو حس نمیکنیم. وقتی استامینوفن از خون حذف بشه محرک درد دوباره به گیرنده اش متصل میشه

حرف تو مثل این میمونه که بگی من استامینوفن نمیخورم چون میترسم هیچوقت دیگه نتونم درد رو حس کنم

رفتم از روی کتابام برات مکانیسم رو دقیق گفتم. اینم عکسش که گواه باشه

من قبل از تخمک کشی، تو اون دو هفته ای که امپول های تحریک تخمدان و میزدم، سرما خوردم شدید، تا چند روز ...

عزیزم مطمئن باش هیچ ضرری نداشته اون عنبر نسارا

کلی آدم دود می کنن 

الان به جای این فکرهابرو ورزش وبدنت روآماده کن برای انتقال ودوباره سعی کن به شدت این ا س ت ر س رو کنترل کنی وروزی هزار بار شکر کن به خاطر جنین های باکیفیتی که خدا بهت هدیه داده ،شکر گذاری فقط زبونی نه ها با خوشحال بودنت شکر گذاریتو به خدا نشون بده

ان شاالله که این بار مامان دوقلوهایی😍😍😘😘 

محیا مکانیسمش رو برات میگم ولی وای به حالت اگه از خر شیطون پایین نیای😡 دکا آنالوگ GnRH هست .... یع ...

دمت گرم چقد خوبی تو

یعنی اگه محیا قانع نشد دست و پاشو میگیریم با بیل میزنیمش😂حتی منم قانع شدم 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
محیا مکانیسمش رو برات میگم ولی وای به حالت اگه از خر شیطون پایین نیای😡 دکا آنالوگ GnRH هست .... یع ...

سلام رویا جان 

خدا خیرت بده که با توضیحات علمی محیارو  آروم کردی

توی این صفحه که گذاشتی یه متن در مورد سوماتروپین هست

دکتر من این سیکل برام ۲۰تا سوماتروپین ۴واحدی داده که از اول پری صبح وشب تزریق کنم من مسئله ی ضخامت آندومتر دادم این هورمون چه جوری روی بدن اثر میذاره

ممنون میشم بهم بگی مهربون برای اطلاعات خودم می پرسم

روياا عاشق لحن كلامتم به خدا😘، خيلي خيلي خيلي از عمق قللللب از خدا ميخوام به حق صاحب الزمان عج به سلامتي زايمان كني و بعدي رو طبيعي و فوري باردار شي و خير از زندگيت ببيني😭😭،،  واي يعني دوباره زنده شدم، به خدا مامانم طفل معصوم ميگفت تو دو روز كلي لاغر شدي😔، بيچاره اونم عذاب ميدم و بعدش بدتر ناراحت ميشم، مرررسي عزيزم😘😘  يه سوال ديگه ايا شما خانوم دكتري از اين كتابا داري؟😁فضوليم جوانه زد😁😁

رويا جون اونوقت معلوم نيست تا كي اثرشون ميره؟

...