2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
ارمغان جون من مرض ترس از دارو دارم وگرنه چقد دلم ميخواد فلوكستيني چيزي بخورم، ب خدا از ين حالم خيلي ...

عزیزم من مجبور شدم  جور دیگه اعصابم آروم نمیشد قبلا روانپزشک دستور مصرف و روش قط کردنشو بهم گفته 

حتما بالا میره عزیزم وان شاالله با اولین انتقالت مامانی من دوستم بعد ۸سال انتظار با اولین انتقال پی ...

ممنون مهربونم.البته دکتر گفت اوضاع رحمت خوبه.نمیدونم دیگه

ان شاالله انتظار همه ی منتظرا خیلی زود به سر برسه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش ارمغان جون اون روز ک دیدم منفی شدی و چندنفر دیگم فکرکنم بودن هربار خیلی ناراحت میشدم و غصم میگ ...

متاسفانه اکثر دوستان اینماه یا منفی شدن یا افت بتا داشتن خیلی عجیبه 

انشالله خدا ‌کمکمون کنه و زحماتمون نتیجه بده

سلام رویا جان  خدا خیرت بده که با توضیحات علمی محیارو  آروم کردی توی این صفحه که گذاشتی ...

سلام عزیزم

کاش دست کم اثر داشته باشه محیا آروم بشه

عزیزم سوماتوتروپین در واقع هورمون رشد هست... حالا در موارد متعددی از خاصیت این هورمون استفاده میشه. سوخت و ساز و متابولیسم رو در مواردی زیاد میکنه. گاهی هم باعث افزایش قدرت بازسازی سلول ها میشه

مثلا ورزشکارا ازش استفاده میکنن تا حجم عضله رو زیاد کنن

یا اینکه افراد سالمند برای بهبود استخوان سازی ازش استفاده میکنن

الان داشتم برات دنبال میگشتم ببینم چه ربطی به اندومتر داره یه مقاله دیدم. یه نژاد گوسفند که فقط یک بار در سال آبستن میشه برای اینکه تولید مثلش رو افزایش بدن بعد زایمان از سوماتوتروپین استفاده میکنن که اندومترش مجدد رشد کنه 

متاسفانه اکثر دوستان اینماه یا منفی شدن یا افت بتا داشتن خیلی عجیبه  انشالله خدا ‌کمکمون کنه و ...

آره😔

من حتی فکرشو میکنم میگم باید چیکارکنم؟برم آزمایشایی ک آنا گفته رو انجام بدم پس فردا دیگه از چی خبردارمیشم ک انجامش ندادم

نمیدونم اصلا باید چیکارکنم فعلا هم نمیتونم برم برای ادامه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
روياا عاشق لحن كلامتم به خدا😘، خيلي خيلي خيلي از عمق قللللب از خدا ميخوام به حق صاحب الزمان عج به س ...

خدا رو شکر که زنده شدی😄😍

من هنوز خانم دکتر نشدم.... برای رسیدن به این وروجک چند ساله از درس خوندن عقب افتادم. انشالله اگه قسمتم باشه دارم برای کنکور دکترای مهندسی بافت آماده میشم. 

هر دارویی یک نیمه عمری داره. اینم فکر نکنم بیشتر از یک ماه دوز موثر داشته باشه

احتمالا میخوان چک کنن نیاز باشه برا سیکل بلند سینافکت یا مشابهات دیگشو شروع کنن..... 

آنا جون‌سینافکت رو برا چی میدن؟ مگه برا تقویت تخمک نیست؟ بعد یعنی دیگه پریود نباید بشم تا موقع انتقال؟

عزیزم چجوری رحم شستشو دادن چند روز قبل انتقال؟

دو روز قبل از انتقال انجام دادم،یه سرم بود که داخل رحم تزریق کردن دوباره همون با سرنگ کشیدن،یه سرنگ هم خون گرفتن ازم،گفتن رو اینا آزمایش انجام میدیم،ولی میگفتن برا یازده نفر که انجام دادن نه نفر باردار شدن

منم خیلی دلم خوش بود اما... اینبار آزمایشای تکمیلی ک همیشه  آنا جون میگه رو انجام بدین ،انشاءا ...

باید خودمون انجام بدیم آزمایشارو،آخه میگن بعد از دو سه بار منفی شدن مینویسن این آزمایش هارو،اتفاقا خودم فکر میکنم غلظت خون دارم،این اواخر که چند بار آزمایش دادم دیدم که گجخونم رنگش تیره است غلیظ هم هست،قبل انتقال هم که گفتم رحممو شستشو دادن خون هم ازم گرفتن خانمی که خون گرفت به بغل دستیش گفت خونش غلیظه

آزی میگن وقتی باردار میشی حتی یکی دو ماه بتا بالا میره بدنت رفرش میشه و اماده تره، اگه روحیه ت امادی ...

نه عزیزم نخوردم. میدونی چیه به نظرم ما ها که تو این راه میریم باید بدنمون رو بشناسیم کم کم. ببینیم به چی خوب جواب میده کدوم دارو برامون اثر عکس داره. من دیگه حالا مطمئن شدم بدنم به دارو خوب جواب نمیده مثلا استرادیول اثر عکس روی اندو من داره ولی به حالت طبیعی بهتر پیش میرم در صورتیکه بودن دوستانی که با استرادیول اندومترشون عالی شده و باردار هم شدن. سعی کن اینو از بدنت بفهمی. 

رويا جون اينايي كه توي نت ميگن يه دكا زدن و بعدش تا چندين ماه پري نشدن يعني اون گيرنده هنوز ازاد نشد ...

آخه از کجا معلوم تاخیر پریود از دکا بوده!!! 

شاید دلیل دیگه ای باعث شده پریودشون عقب بیفته. 

دلیل که مشخص بشه پریود رو میشه دوباره راه انداخت