2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میاد نور؟ وای تورو خدا! اونجا وحشتناک گرونه، اونم نه گرونی که بگی می ارزه و ارزش اون قیمت رو داره، ب ...

اره عزیزم. گرونه ولی خب شیکتر از جاهای دیگه است. قیمت مناسب سمت میدان ولیعصر و جمهوری میشه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

عمه من تهران زندگی میکنه بعد از دیجیگالا سفارش میدن و انیستاگرام و..  میگن حوصله ندارم برم بیرون تو این الودگی 

- دارای یک نومزد که بعد از کلی سختی وراه دور به هم رسیدیم 🤍🥺•           ﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

من مانتو از تجریش میگیرم و هفت تیر.

لباس کودک تو بهار خیلی شیکن ولی گرون، تو جمهوری قیمت خوبه ولی به روز نیست لباساش.

لبای خونگی هم از ولیعصر همینجوری قدم زنان اگه چیزی دیدم و قشنگ باشه میخرم.

کیف و کفش از سپه سالار یا فردوسی

اره عزیزم. گرونه ولی خب شیکتر از جاهای دیگه است. قیمت مناسب سمت میدان ولیعصر و جمهوری میشه.

نه الزاما شیکترین از بقیه جاها نیست! من از اون شیک تر تو کوروش و بوستان) تو پونک( و تیراژه دیدم.

انصافا بیخودی گرونه جنساش!!

البته خوب این نظر منه،

نه الزاما شیکترین از بقیه جاها نیست! من از اون شیک تر تو کوروش و بوستان) تو پونک( و تیراژه دیدم.انصا ...

کوروش و پونک هم تقریبا همین مایه هست. چون مسیرش برای من سخته نمیرم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique