2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
ایشالله بهترینها برات اتفاق بیفته و اینار همه منتظرا و بعد جفتمون مامان بشیم 🙏😍

ایشالااااااااا😘😘

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
من به برسقطم کاری نکردم.لکه بینی داشتم،یه آن یه چیز مثل ماهی لیزخورد اومدپایین،ساک بچه بود،.بااینکه ...

برای شما چرا سقط شد سهیلا جون؟ببخش نمیخوام با یاداوری ناراحتت کنم فقط میخوام اگه کسی تجربه ای داره استفاده کنم که یوقت دستی دستی بچه ام از بین نره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان دیروز انتقال داشتم. شیاف پروژسترون اگه مقعدی بذارم،مشکلی نداره؟حتما باید واژینال.عاخه ...

سلام عزیزم واژینال بهتره اما اکر اذیتی مقعدی بگذار

وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
سلام بچه ها من روز ۴ انتقال جنین ۳ روزه گرید a امروز یه کم دل درد پریود دارم عیب نداره ؟ 

سلام نه یه مقدارش طبیعیه اما سعی کن خیلی استراحت داشته باشی و به کمرت اصلا فشار نیاری

وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/

بچه ها من داروهای پانکچر اسافاده میکنم از امروز صبح زود دل دردهای شدید دارم تخمدان چپم تیییییر میکشه صاف نمیتونم راه برم هنوز سه روز تا عمل مونده چکارکنم؟طبیعیه؟

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
ارمغان جون دکتر سونو کرد شما رو فهمید رشد ساک متوقف شده؟هفته چندم بودین؟دکتر نگفت چرا اینطوری شده؟

سونو کرد و گفت ساک دفرمه شده و گفت بتا رو تکرار کن خبرش بده ، بتام ۲۸۵۰ بود و ۵ هفته

بهش زنگ زدم گفت بتا نسبت به سن جنین کمه و داروها رو قطع کن

اینم بگم قبل انتقال هایپری خفیف داشتم دکتر گفت مهم نیست اما بعد مثبت شدن دردای شدید تخمدان شروع شد و خیلی درد کشیدم آخرشم جنین سقط شد

خاکستری جان لباس زیرهاتو آفتاب بده و اتو کن بپوش.ماست بخور و سعی کن خودت رو خوب خشک‌کنی. نگران نباش ...

سلام عزیزدلم خوبی؟بهتری؟خیلی خیلی تو فکرت بودم.چشم رعایت میکنم فداتشم.الان سونو شدم به دکتر گفتم گفت اگه خارش نداری ترشحت بخاطر مصرف استرادیوله.دیگه نمیدونم عزیزم.امضات اشکمو دراورد.دعا میکنم هرچه زودتر دلت شاد شه.خداروشکر که حال روحیت یکم بهتره دوستم😘میگذره مهربونم.به خودت برس و حالتو خوب کن بعدش همه چی خود به خود خوب میشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
رفقا من اومدم دوباره. خدا رو شکر حالم خوبه ، رحمم هم تری لاینه ، همه چی هم خوبه فعلا. کلاس یوگا می ...

خداروشکر که اوضاع روحیت و جسمیت خوبه.اوضاع رحمت هم عالیه.ان شاالله که با اقدام طبیعی مامان میشی😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام دوستاي گل، يك راهنمايي ميخواستم

ميگم من كه كمي تخمدانهام تنبل شده بودن آخه الان دكتر دكاپپتيل داده اين بدتر تنبل و ضعيف نكنه فعاليت تخمدانها رو؟؟

@تورك_آنا

...
سلام عزیزدلم خوبی؟بهتری؟خیلی خیلی تو فکرت بودم.چشم رعایت میکنم فداتشم.الان سونو شدم به دکتر گفتم گفت ...

خاكستري نگران نباش ترشحاتت واقعا ب خاطر مصرف استراديوله، منم داشتم

...
راستی یچه ها بعد از منفی شدن چند وقت بعدش دوباره انتقال میدن ؟!؟؟؟؟؟  اخه به من هیچ استراحتی ن ...

بله دكتر منم همونو گفته بود، اصلا نگران نباش برو انتقالتو بده خداروشكر كن كه مانعي سر راه انتقالت نيست و نگراني نداشته  باش ننه ي خارجكي خودموني😉

...