2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
والا نصر که گفت شانس میکروت کمه،فوقش با دارو میکرو دو تا بیشتر بدی که نمی ارزه

هیچ کس نمیتونه پیش بینی کنه نتیجه میکرو چی میشه برای تشکیل جنین یک تخمک کافیه ،شما توی سونو چندتا فولیکول داشتی

من چند ماه قبل رفتم گف شانس طبیعی داری و..یجورایی ذخیره های پایین  نا امید میکنه 

بچه ها کسی از افسون خبر داره؟پری شد؟من هر لحظه منتظرم نمیدونم چیکار کنم انگار بلاتکلیفم. هم احساس می ...

آزی جون  حدودا یک هفته تا ۱۰ روز بعد قطع پروژسترون پری میشی 

من زمانی که بتام ۲۸۵۰ بود و رشد ساک متوقف شد دکترم ختم بارداری داد داروهامو قطع کردم و ۱۰ روز بعد پری شدم و جنین دفع شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزی جون  حدودا یک هفته تا ۱۰ روز بعد قطع پروژسترون پری میشی  من زمانی که بتام ۲۸۵۰ بود و ...

ارمغان جون دکتر سونو کرد شما رو فهمید رشد ساک متوقف شده؟هفته چندم بودین؟دکتر نگفت چرا اینطوری شده؟

هیچ کس نمیتونه پیش بینی کنه نتیجه میکرو چی میشه برای تشکیل جنین یک تخمک کافیه ،شما توی سونو چندتا فو ...

اره نمیدونم چرا انقدر رو ذخیره حساسه نصر

من شش تا ریز تو روز نه دو تا بالغ

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خب عزیزم همون میشه دیگه من الان ۳۶ هفته ۴ روز هستم دو هفته دیگه میشم ۳۸ هفته ۴ روز ،حالا با یکی دو ر ...

ان شاالله،مامان دریا،دخترت،دخترخوبیه،به  موقع بدنیامیاد.ه نوزمیخوادیه کم تپلی تر شه بعد بدنیابیاد😍😘😍😘

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام آنا جون خوبی عزیزم،،،دوسه روز پیش رفتم برای بار دوم دکتر نصر،روز نهم پریودیم بود،سونو کرد،دو تا ...

سلام پریا جون خوبی .مدتها بود ندیده بودمت . بعد سقطمون و تو اون بازه بارداری کوتاه  خیلی با هم میحرفیدیم . متاسفانه دیگه هنو هیچکدوم مامان نشدیم 😢 

بچه ها کسی از افسون خبر داره؟پری شد؟من هر لحظه منتظرم نمیدونم چیکار کنم انگار بلاتکلیفم. هم احساس می ...

من به برسقطم کاری نکردم.لکه بینی داشتم،یه آن یه چیز مثل ماهی لیزخورد اومدپایین،ساک بچه بود،.بااینکه توسونوبهم هی میگفتن ریزه،کوچیکه،،،امامعذرت میخوام خیلی هم بزرگ بود...همش پیش خودم پشیمون بودم که چرا به حرف دکتر....اینقدرناامیدشدم واسترس به خودم راه دادم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان دیروز انتقال داشتم. شیاف پروژسترون اگه مقعدی بذارم،مشکلی نداره؟حتما باید واژینال.عاخه ...

ان شاالله بیای خبرمثبت شدنت ربدی.اشکالی نداره مقعدی هم استفاده کنی.

میگم من ک دیروز انتقال داشتم.اشکال داره کله پاچه بخورم. ی خانومی بهم گفت کله پاچه خیلی خوبه واس گرف ...

من اطلاعی در این موردندارم

سلام پریا جون خوبی .مدتها بود ندیده بودمت . بعد سقطمون و تو اون بازه بارداری کوتاه  خیلی با هم ...

سلام عزیزم خوبی،،،من راستش نمیام زیاد تاپیک،،،یکم اصطرابم زیاد میشد،ولی گاهی سر میزنم،خوبی شما،،،والا منم که هر چی میره جلو انگار وضعیت بدتر میشه،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم سلام بعد از عید انتقال دارم با دکتر نصر

شما ذخیرت چند بود عزیزم،کلا نظر نصر چی بود راجع به میکروت؟؟

سلام عزیزم خوبی،،،من راستش نمیام زیاد تاپیک،،،یکم اصطرابم زیاد میشد،ولی گاهی سر میزنم،خوبی شما،،،وال ...

ایشالله بهترینها برات اتفاق بیفته و اینار همه منتظرا و بعد جفتمون مامان بشیم 🙏😍