2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من چهار روز دیگه پانکچر دارم اب هویج ضرر نداره بخورم؟ اخه زیاد میخورم

عزیزم چندتا فولیکول بالغ داشتی ؟

منم بایدبرم سونو دوشنبه از پانکچر میترسم شما دفعه اولتونه ؟ من دفعه اولم الهی به حق این شب عزیز همه حاجت روا بشن 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

بچه ها من پروژسترونم همیشه برند ابوریحانه... اشکال نداره الان یه برند دیگه بگیرم؟؟ ابوریحان پیدا نکردم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم ممنون بخاطر توضیح کاملت.والا نمیدونم چیکار کنم واقعا.راستش اصلا خارش و سوزش ندارم.درد زیر شکم ...

خاکستری جان لباس زیرهاتو آفتاب بده و اتو کن بپوش.ماست بخور و سعی کن خودت رو خوب خشک‌کنی.

نگران نباش.

عفونت قارچی توی بارداری هم مشکلی نداره.همون پماد واژینال عفونت رو استفاده میکنی ، تا۷ روز.دوره اش باید طی بشه.

هیچ مشکلی هم برای بچه نداره. خودت اذیت میشی فقط اگر درمان نشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خاکستری جان لباس زیرهاتو آفتاب بده و اتو کن بپوش.ماست بخور و سعی کن خودت رو خوب خشک‌کنی. نگران نباش ...

عزیزم خوبی؟؟

دلمون تنگ بود برات🍃😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

رفقا من اومدم دوباره.

خدا رو شکر حالم خوبه ، رحمم هم تری لاینه ، همه چی هم خوبه فعلا.

کلاس یوگا میرم و دارم وزن کم میکنم تا عید ان شاالله.

اولین پریودم بعد از سقط هم طی شده و ۷ روزه پاک شدم. خدا رو شکر لکه بینی هم نداشتم.

رفتم پیش طرازی هم، گفت آزهای ایمنی انعقادیت مشکلی نداره ، فقط ویتامین دی گفت دو هفته یه بار آمپولشو بزن.

قصدمه که اسم وفروردین طبیعی اقدام کنم.

اگر نشد اردیبهشت برم برای انتقال فریز تا نی نی هام ان شاالله دی ماهی بشن مثل باباشون.

عزیزم خوبی؟؟ دلمون تنگ بود برات🍃😙

سلام.

ممنون عزیزم.

لطف داری. 

منم خیلی دلم تنگ شده بود. اما حس پیام  دادن‌نداشتم.

امروز حسم اومد یهو که دوباره پدیدار بشم.

امیدوارم بارداری خوبی رو سپری کنی عزیزم و حالشو ببری.

بچه ها کسی از افسون خبر داره؟پری شد؟من هر لحظه منتظرم نمیدونم چیکار کنم انگار بلاتکلیفم. هم احساس میکنم هنوز بچه ام تو دلمه از طرفی هم میدونم امکان نداره امروز هی به خدا التماس کردم تکلیفمو معلوم کنه اگه پری بشم شاید اروم بشم اونوقت میتونم تصمیم بگیرم چیکار میخوام بکنم. الان انگار تو برزخم

عزیزم چندتا فولیکول بالغ داشتی ؟ منم بایدبرم سونو دوشنبه از پانکچر میترسم شما دفعه اولتونه ؟ من دفع ...

منم دفعه اولمه نترس به بعدش فکرکن و قوی باش

باورکن من از امپولا هم حتی میترسیدم ولی دیگه کمرهمت بستم

انشالله که همه حاجت روا بشن به حق حضرت زهرا

من هرطرف دوسه تا فولی ده داشتم و دوسه تا بالاتراز ده 

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام. ممنون عزیزم. لطف داری.  منم خیلی دلم تنگ شده بود. اما حس پیام  دادن‌نداشتم. امرو ...

مرررسی عزیز دلم😍🍀☘ ان شاءالله فرشته ات زودی میاد پیشت🍀

پریا جون فولیهات عالیه کاش میکرو میکردی

والا نصر که گفت شانس میکروت کمه،فوقش با دارو میکرو دو تا بیشتر بدی که نمی ارزه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،