2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
❤❤❤

بهار جون يادته درباره سرويس خواب ني ني حرف زديم؟ قرار بود آخر هفته برات بيارن؟ فك كنم حدود سه چهار ماهه بودي، چقدر زود گذشت، ني ني من دنيا اومده و ني ني توهم به زودي مياد بغلت، از صميم قلبم براي همه منتظرا بهترينها رو آرزو ميكنم،

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من 25هست 

عزيزم فك نكنم زياد پايين باشه، البته من قبل از بارداري هفتگي ٥٠٠٠٠ ميخوردم، نرمال شدم، تو بارداري اوكي بود ولي ماه هشت كمي پايين اومد كه روزانه خوردم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
چون دکتر نصر به یکی از دوستان که ویتامین ذی 40 بود بهش گفته بود روزی 1000 بخور قبل انتقال 

من آخرین بار که ویتامین دی م ۲۳ بود گفتن ماهی ۲ بار ۵۰ هزار. و قبلش ماهی ۱ بار میخوردم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام آنام عزیز خوبی من یه مدت نبودم دلم براتون تنگ شده بود..❤عزیز یه سوال داشتم ازتون و از تمام دوست ...

عزیزم فدات.... 

ببین تغییرات هورمونی بی تاثیر نیستن ولی خوب دقیق نمیشه نظر داد..... 

شایدم کاملا طبیعی باشه..... 

به دکترت بگو جای نگرانی باشه بررسی میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من شوهرم دو دوره زالو درمانی رفته ده روز یکبار.و الان ی هفته از دوره ش گذشته سونو انجام ...

والا من اطلاعاتی ندارم..... 

لاله جون تجربه شو داشته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میشناسم😊 خب ب منم گفتن ۱۸روز اما من دیگه نمیخوام بیخود صبرکنم دیگه تحمل ندارم میخوام ببینم اگر نیس ...

انشالله یه دفعه میشینی اشک شادی می‌ریزی.... 

سلام دوستای عزیز من امروز آزمایش دادم و متاسفانه بتا 0.3 یعنی منفی شدم  امیدوارم و آرزو دارم ...

عزیزم میفهممت امیدوارم به زودی این سنگینی جاشو به شادی وصف ناپذیری بده..... 

از کی بپرسم؟! 

زنگ بزن از مطب بپرس..... 

یا لااقل یه دکتری برو شهر خودتون..... 

سرخود نخور..... 

برا من تو این رنجها سه تا آمپول نوشته بود به فاصله هر ده روز..... 

میایی ابرو برداری چشم درمیاریا..... 

ممنونم که انقد خوبید التماس دعا

صدف جون لك ك چيزي نيس

من لخته دفع ميكنم ي دكتر ميگه فيبر وم ي دكتر ميگه هماتوم معلوم نيس بسپار دست خدا😍😍♥️♥️

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
خانما من با یه مشکل مواجه شدم، از این ور خیلی عاشق بچه دار شدن هستم و خیلی دوست دارم بچه بیاد تو زند ...

عزیزم میفهمت اما سعی کن به این چیزا فکر نکنی..... 

شنیدی قدیمیا میگفتن به هر چی فکر کنی سرت میاد..... 

مدرن این حرف همون جذب انرژی هست و..... 

پس خواهشا اینارو از ذهنت دور کن..... 

آزی جون‌ این استرادیولی که من گرفتم برجسب شبنم نداره متاسفانه حتی هیچ جعبه ای هم نداره که الودگ ...

دیگه توکل به خدا چکار میتونیم بکنیم تو این مملکت دارو هم که دو سه برابر پول میدیم میخریم باز هم باید بهش شک کنیم 

کسی مثل من نیست؟! 

ببین عزیزم این فکرا ممکنه به ذهن هر کی بیاد اما تو دیگه خیلی داری به استقبالش میری...... 

ذهنتو آزاد کن..... 

ببین حتی شاید همین افکار تو اتفاقایی که اخیرا برات افتاده بی تاثیر نیست..... 

چون همش به این چیزا فکر میکنی یه بارش اون دارو رو خوردی و یه بارشم که عنبر نسا افکارت رو به هم ریختی..... 

دقت کردی که همش اتفاقای مشابه داره برات میفته؟؟؟؟؟ 

چون ذهنت رو آزاد نمیکنی..... 

میدونم سخته ولی سعیتو بکن..... 

من خودمم یه مشکل دارم البته شاید بگم داشتم الان کمتر شده..... 

همش ترس از تصادف و اتفاقای ناجور و از دست دادن عزیزامو داشتم..... 

یعنی کافی بود همسرم یه ماموریتی بره تا پروازش زمین بشینه من هزار بار جون میدادم..... 

خدا شاهده هر فکری که فکر کنی به ذهنم خطور می‌کرد..... 

دور از جونش انقدر روحا اذیت میشدم زبونم لال حتی مراسم ختم و این چیزام جلو چشم میومد..... 

اما خیلی رو خودم کار کردم..... 

الان خیلی بهترم..... 

پس عزیزم خواهش میکنم یه کم بیشتر به سمت چیزای + برو..... 

حتی در مورد دکترت فکر کنم چون خیلی بی اعتماد جلو رفتی هر چی گیج بازی فراموشکاری بوده سر تو خالی کرده..... 

خواهشا از کائنات شادیا و انرژی‌ای +ش رو صدا بزن....