2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
عزیزم قبلا اسمش داروخانه دکتر وهاب زاده بود.فکرکنم اسمش عوض شده. بزرگراه ایت الله سعیدی. از چهارراه ...

ممنونم از لطفت ساراجون، یه داروخونه تو‌شریعتی پیدا کردم دارم‌میرم‌بگیرم، قربون‌محبتت❤️❤️😘😘💝💝

ممنونم از لطفت ساراجون، یه داروخونه تو‌شریعتی پیدا کردم دارم‌میرم‌بگیرم، قربون‌محبتت❤️❤️😘😘💝💝

خوب خداروشکر

ان شاء الله این دفعه جواب بگیری.دو قلو قسمتت بشه ان شاء الله 👶👶

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها كمك لعنت ب اينترنت هر روز يه كوفتي از توش ياد ميگيرم ميوفته تو مغزم 😭😭😭 امروز ياد گرفت ...

عزیز دلم من خیلی وقتا نزدیک زمان پریم بود و اقدام داشتم از بعدش درد پری میومد و حتی یوقتایی زودتر پری میشدم. تو رو خدا این حرفها رو بزار کنار حیف از ذهنی که الان به جای پر شدن با فکرهای خوب نی نی دار شدن بهاین چیزها مشغول بشه. 

آره منم دیشب یکم لک قهوه ای دیدم گفتم صبح پاشم اگه بود بازم زنگ میزنم میپرسم ولی از صبح نداشتم ولی ک ...

من کمرم خیلی درد میکنه الان،انگار میخواد بشکنه،من پس فردا میرم آزمایش میشه۱۵روز ،خوبه دیگه ن؟زود ک نیست؟راستی کدوم شهری

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم من ۲ میلی شو از داروخونه سمت یافت اباد خریدم چند ماه پیش واسه ای یو ای الانم زنگ زدم بهشون دا ...

سارا جون میدونی این کجاییه؟ منم از همین گرفتم، گفت ترکیه ایه، ولی اصلش از آلمانه، البته والرایت نیست، اشکال نداره؟

@leyla73   کجایی؟؟؟؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من کمرم خیلی درد میکنه الان،انگار میخواد بشکنه،من پس فردا میرم آزمایش میشه۱۵روز ،خوبه دیگه ن؟زود ک ن ...

منم کمرم خیلی درد میکنه بخاطر کمر دردم فقط دراز میکشم،آره 15روز نشون میده،به من چون گفتن روز 18برو زنگ بزن جوابشو بگو بخاطر اون صبر میکنم تا یکشنبه برم،شهریار تهران

منم کمرم خیلی درد میکنه بخاطر کمر دردم فقط دراز میکشم،آره 15روز نشون میده،به من چون گفتن روز 18برو ز ...

میشناسم😊

خب ب منم گفتن ۱۸روز اما من دیگه نمیخوام بیخود صبرکنم دیگه تحمل ندارم میخوام ببینم اگر نیس یهو غصشو یجا بخورم یهو بشینم گریه کنم ،هی لک نبینم گریه کنم یدفعه برم ازمایش بدم خیالم راحت شه بعد بشینم گریه کنم😂😂😂😂

منم کمرم خیلی درد میکنه بخاطر کمر دردم فقط دراز میکشم،آره 15روز نشون میده،به من چون گفتن روز 18برو ز ...

فرداصبح میخوام بی بی چک بزنم اگه یادم نره،خدابخیر بگذرونه میخوام بشینم زاربزنم😂

امروز انقد گریه کردم مامانم بیچاره اونم غصه خورد 

کاش بمیرم و  غم مامانمو نبینم،اونم مثل من منتظر بود و ذوق داشت که من دارم بچه دارمیشم🌸 این چندوقت اومد و برام زحمت کشید اشپزی کرد و...

الهی بمیرم و نباشم تا نبینم غمشو

خانما ازمایش ویتامین دی دادم عددش 25بود، جلوگیری هم ندارم، انتقالم هم بعد عید میفته، چجوری بخورم، به ...

عزیزم سر خود نخور من که جرات نمیکنم سرخود بخورم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستای عزیز

من امروز آزمایش دادم و متاسفانه بتا 0.3 یعنی منفی شدم 

امیدوارم و آرزو دارم همه ی کسایی که منتظرن جواب مثبت بگیرن  

خیلی درد عجیبیه جواب منفی گرفتن یجور سنگینی عجیب روی قلبم😔😔😔