2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیز من امروز آزمایش دادم و متاسفانه بتا 0.3 یعنی منفی شدم  امیدوارم و آرزو دارم ...

با تمام وجودم درکت میکنم 😔 منم حال روز شما رو  دارم 

امیدوارم حالت خوب بشه و بتونی کنار بیای گلم !🙏🏻 

این روزاهم تموم میشه گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نازنین از خدابرات بهترین ها رو میخوام. صبر و ارامش همه رو قطعا به نتیجه دلخواه میرسونه. 

تشکر مهربونمم دقیقا همینطوره صبر بهترین چیز هست 🌹🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام انا جون رفتم دکتر گفت تبخال تناسلی زدی و دارو داد. 😭😭😭😭😭  یعنی من دیگه نمیتونم بچه ...

اين چن حرفيه كي گفته باعث نازايي ميشه😳 لابد رفتي تو نت خوندي!!!! خاك بر سر نت كه عامل اصلي اضطراب شده

تا جايي كه اطلاع دارم اصلا ربطي به نازايي نداره درمان ميكني يه پماد ميزني خوب ميشه

...

خانما من با یه مشکل مواجه شدم، از این ور خیلی عاشق بچه دار شدن هستم و خیلی دوست دارم بچه بیاد تو زندگیم، از این طرف هم خیلی خیلی میترسم، همش نگرانی اینو دارم که بچه ام سالم باشه هیچ مشکلی نداشته باشه، حتی وقتی منفی میشه انتقالم خیلی ناراحت نمیشم از بس ترس دارم

خانما من با یه مشکل مواجه شدم، از این ور خیلی عاشق بچه دار شدن هستم و خیلی دوست دارم بچه بیاد تو زند ...

ببين طبيعيه، يعني بس كه كش پيدا كرده ديگه هر احساس و فكر و حال و احوالي كه بگي ممكنه دست بده

...
عزیزم من ۲ میلی شو از داروخونه سمت یافت اباد خریدم چند ماه پیش واسه ای یو ای الانم زنگ زدم بهشون دا ...

دوستان وقتی به همسرم گفتم که بعضی داروهایی که میگی تو بازار نیست رو بچه های نی نی سایت راحت خریدن گفت بهتون بگم خیلی حواستون به داروهای خارجی که میخرید باشه حتمابرچسب شبنم داشته باشند چون در غیراینصورت قاچاق هستن وممکنه شرایط نگهداری درستی نداشته باشندو یا بعضا پیش اومده که تاریخ هاشون دستکاری شده. 

دوستان وقتی به همسرم گفتم که بعضی داروهایی که میگی تو بازار نیست رو بچه های نی نی سایت راحت خریدن گف ...

بسم الله، عزيزم از همسرتون ممكنه سوال كني اين داستينيكس كه راحت پيدا ميشه خارجيش، ايا مشكوكه؟؟

...
میشناسم😊 خب ب منم گفتن ۱۸روز اما من دیگه نمیخوام بیخود صبرکنم دیگه تحمل ندارم میخوام ببینم اگر نیس ...

چهارخط نوشتی همش منفی بود. چرا نمیگی میخوام اگه مثبت بود که انشالله هست زودتر جشن شادی بگیرم و لذتشو ببرم!!؟دختر امید رو پرت کردی کنار رفتی سراغ افکار بد؟انشالله با خبرهای خوش میایی