2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046602 بازدید | 684531 پست
سارا جون میدونی این کجاییه؟ منم از همین گرفتم، گفت ترکیه ایه، ولی اصلش از آلمانه، البته والرایت نیست ...

نه عزیزم.نمیدونم .مامان سبحان میگه دانمارکیه...

توکل به خدا.با انرژی مثبت استفاده کن.انشاالله که همه چی خوب پیش میره.

به من اکویین دادن یه بار.با چهارتادونه اکویین کلی رفت بالا ضخامتم.اکویین ندادن بهت؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه سر خود نخور، هفته اي ٥٠ هزار هم خيلي زياده، نخور

به نظر منم هفته ای ۵۰ هزار خیلی زیاده.

من دی م ۸ بود .سه ماه منظم هرماه یه دونه ۳۰ هزار زدم ،الان بدنم نزدیک هایپرکلسیمیه ...🙁

چون دکتر نصر به یکی از دوستان که ویتامین ذی 40 بود بهش گفته بود روزی 1000 بخور قبل انتقال 

روزی ۱۰۰۰ بخور.به منم نصر روزی ۱۰۰۰ داده بود.بدون اینکه اصلا ویتامینمو چک کنه.گفت روزی ۱۰۰۰ لازمه واسه بدن.مشکلی ایجاد نمیکنه.یه ماه بخور.دوباره ازمایش بده به نظرم.ببین اوضاع چه جوریه...

انشالله که بارداری و میایی خوشحالمون میکنی. عزیزم من برای خودت دلم گرفت که اینقدر ناامید نوشتی وگرنه ...

ممنونم که انقد خوبید التماس دعا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
دوستان وقتی به همسرم گفتم که بعضی داروهایی که میگی تو بازار نیست رو بچه های نی نی سایت راحت خریدن گف ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ..بیشتر دقت میکنم مِن بعد از این

اینجوری نگو عزیزم،چرا گریه میکنی فعلا که چیزی معلوم نیست،اینجا من دیدم اکثر اونایی که باردار هم بودن ...

الهی دل هیچ بنده ای نشکنه و ناامید نشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
فرداصبح میخوام بی بی چک بزنم اگه یادم نره،خدابخیر بگذرونه میخوام بشینم زاربزنم😂 امروز انقد گریه کر ...

از ته قلبم از خدا میخام که مثبت باشی و  فردا بی بی چک خوشگل دوخطتو اینجا بزاری...

از ته قلبم از خدا میخام که مثبت باشی و  فردا بی بی چک خوشگل دوخطتو اینجا بزاری...

قربونت عزیزم دختر خوش قلب

ممنونم از دعای خیرت انشاءالله توام به آرزوی قلبیت برسی❤

ممنووون عزیز دلم از راهنماییت، الان شروع کردم روزی هزار میخورم

قربونت گلم...فولیک اسیدتم بخور هرروز.

نصر فقط فولیک اسیدو ویتامین دی ۱۰۰۰ میده ..میگفت این دوتا خیلی مهمه...

ان شاء الله به همین زودی تیکر خوشگل بارداریتو میبینیم 👼👶

بچه ها كمك لعنت ب اينترنت هر روز يه كوفتي از توش ياد ميگيرم ميوفته تو مغزم 😭😭😭 امروز ياد گرفت ...

عزيزم فقط يه چيزي ميگم خيالت راحت بشه، واسه منم چندبار مثل شما پيش اومده كه بعد از نزديكي پري شدم، خيلي فكرت رو درگير نت و نوشته هاش نكن، اصلا موردي نداره

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
خانوما نشونه عفونت ادرار چیه؟وحشتناک مثانه م درد میکنه 

عزيزم من تو بارداري فشار زير شكم و تير كشيدن مثانه داشتم و عفونت كم توي ادرار داشتم، كشت بده، عفونت ادرار تو بارداري خطرناكه، البته اگه مقدار عفونت زياد باشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم