2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
سلام دوستان    انشالله که حال همگی خوب باشه فردا روز سیزدهم انتقالمه و عصر میخوام برم آز ...

عزیز دلم انشالله بهترینا منتظرته..... 

منتظر بتای تپلتیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم توچه مرحله ای هستی؟باید پانکچرکنی یا انتقال جنین فریز داری ؟ اگه مرحله ی پانکچری ،چون بعضی از ...

قرص ال دی  جمعه تموم شد اما سبنا فکت هام ادامه داره گفت از چهارشنبه یعنی فردا برم برا سونو و دارو ها برا پانکچر اما نمیدونم چرا هنو پریود نشدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خودم طبعمو شناسایی کردم اما احتیاطا دکتر طب سنتی رفتم که مطمئن بشم درسته تشخیص.....  ...

عزیزم الان منم برم جواب میده تو مرحله پانکچرم و شروع دارو  اما نمیدونم پری نیومد داروها شروع میشه یا نه ؟.و پیش کدوم دکتر رفتی ؟

عزیزدلممم ان شاالله اخبر مادر شدنت رو بشنوم یه جشن برات بگیریممم 😘🥰🙏🏻  حتما خواست خدا همین ...

ممنونم خواهری😘 انشاءالله به زودی هممون مامان میشیم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزم آن شاالله خبر مادر سه قلو شدن پرسیدی برام؟

سلام گلم،ممنون،بله عزیزم پرسیدم،هزینه پانکچر۳۵۰۰هست،هزینه انتقال خودمم بدون هزینه بیهوشی حدود۱۵۰۰ شدکه البته کسایی که جنین فرش داشتن ظاهراهزینشون کمتر شده بود 

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام دوستان    انشالله که حال همگی خوب باشه فردا روز سیزدهم انتقالمه و عصر میخوام برم آز ...

ان شاءلله باخبر خوشت هممونو شادمیکنی🤲🤲

قرص ال دی  جمعه تموم شد اما سبنا فکت هام ادامه داره گفت از چهارشنبه یعنی فردا برم برا سونو و دا ...

عزیزم من تواین سیکلم۶روزبعد قطع ال دی پریود شدم فکرکنم تا۷روزم جاداشته باشه

خانوما منم دوست دارم قبل عید میکرو کنم ولی پریود نمیشم چیکار کنم زعفرون خوردم گل گاوزبون خوردم فقط دردشو داشتم اما نیومد چندروز پیش الان چیکار کنم وقتم کمه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قرص ال دی  جمعه تموم شد اما سبنا فکت هام ادامه داره گفت از چهارشنبه یعنی فردا برم برا سونو و دا ...

اگه منظورت جمعه قبله که جا داری برا پریود شدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم الان منم برم جواب میده تو مرحله پانکچرم و شروع دارو  اما نمیدونم پری نیومد داروها شروع می ...

عزیزم من یه دکتری بود الان اسمش خاطرم نیست ولی صفحه 5 نگاه کنی اسم و آدرسش هست.... 

یکی اونو رفتم..... 

به بارم مرکز تحقیقات حجامت ایران که تو باغ فیضه با همسرم دوتایی رفتیم..... 

عزیزم فکر کنم پریودم نشی سیکلتو شروع کنن باز باید بری سونو تا معلوم بشه چرا پریود نشدی..... 

خانوما منم دوست دارم قبل عید میکرو کنم ولی پریود نمیشم چیکار کنم زعفرون خوردم گل گاوزبون خوردم فقط د ...

عزیزم برو دکتر آمپول پروژسترون بده....