2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
من طبعم گرمه باید سردی بخورم ؟

عزیزم توچه مرحله ای هستی؟باید پانکچرکنی یا انتقال جنین فریز داری ؟

اگه مرحله ی پانکچری ،چون بعضی ازچیزایی که روی کیفیت تخمک اثرمیذاره گرمین،شماباید گرمیم بخوری ولی همراهش مصلحش روهم بخوری علاوه براون خنکیم بخوری وطبعتو سمت اعتدال ببری

اما اگه مرحله انتقال هستی میتونی تااعتدال طبعت خنکی وسردی بخوری ولی حواست باشه ازاونور دوباره طبعت سرد نشه که مجبوربشی اونو اصلاح کنی

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوهشا اگه میتونید راهنماییم کنید 

من ماه پیش تخمک گیری شدم الان پریودیم تمام شد 

معذرت میخوام ناحیه کلیتوریسمم درد میکنه و خارش داره اصلا نمیتونم بهش دست بزنم چیکار کنم؟

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
الهام جون عزیزم خیلی ناراحت شدم و چشام اشک جمع شد متاسفم،الهی هممون خلاص شیم ازاینهمه دکتر رفتنا ه ...

عزیزدلممم ان شاالله اخبر مادر شدنت رو بشنوم یه جشن برات بگیریممم 😘🥰🙏🏻 

حتما خواست خدا همین بوده عزیزم منم از درگاهش ناامید نمیشم ☘️الهی آمین عزیزم فقط کافیه بالایی بهمون نگاهی بندازه 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الهامی خیلی ناراحت شدم عزيزم، امیدوارم خدا به زودی دلت و شاد کنه😢😢

تشکر گلم خدا فسقلیت رو حفظ کنه بخیرخوشی بغل بگیری🤲🌹

عزیزم خیلی ناراحت شدم،ان شاءلله خدابه بهترین نحو برات جبران کنه

عزیزممم تبریک میگممم سه قلوهای نازت رو 🙏🏻❤️🥰😘😘😘😘پیشا پیش تبریککککککک❤️🥰

عزیزم تمام تلاشم رو میکنم انشالله بزودی زود قسمت هممون بشه روزای شیرین 😘🤲 فعلا پیخ پیخ کردم دستمال ...

نه عزیزم دور از جونت😁 خوب میفهممت ، شاد شاد شاد باش تا خدا هست و عشق هست و لبخند هست چرا غصه بخوریم ، حیف یک لحظه از عمرمون که بخواد با ناراحتی بگذره ، ان شاالله بزودی با نی نی قر بدی😁🤣😘😘😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

دوستان  من با اینکه انوکسان میزنم ولی باز غلظت خونم زیاد شده عددش 50

دکتر رومانولوژ میگه طبیعیه تو بارداری از طرفی هم دوقولوئه

من با وجود این مشکل میترسم شبها بخوابم ویا همش در حال اب خوردنم 

شما چطور با این قضیه کنار اومدین ؟

سلام دوستان  

انشالله که حال همگی خوب باشه

فردا روز سیزدهم انتقالمه و عصر میخوام برم آزمایش 🌹 برام دعا کنید لطفا 🌹 بیبی چک  که منفی نشون داد هیچ علائم خاصی جز دردای پریودی زیر شکم ندارم 😔 انشاالله ...............

من طبعم گرمه باید سردی بخورم ؟

ببین عزیزم بستگی به درجه گرمی داره.... 

گرمی و سردی رو کنار هم میخوری که اعتدال حفظ بشه.... 

خوب قبل انتقال چون بدن به گرمی نیاز داره خودت یه جوری این گرمی و سردی و کنار هم میخوری که برآیند به سمت گرمی بره یعنی مثلا اگه بخواییم امتیاز به گرمی بدیم بالفرض +۵گرمی بخوری و - ٣ سردی که برآیند میشه مثلا +٢، یعنی در کل به سمت گرمی میری..... 

ولی مثلا بعد انتقال که شدت گرمی یه کم باید کمتر باشه مثلا کنار +٣ گرمی - ٣ خنکی یا مثلا - ۴ خنکی میخوری که نتیجه متمایل به صفر یا مثلا - ١ میره..... 

البته بگما این اعداد و ارقامی که گفتم در حد مثال بودن خواستم یه کلیتی بگم...... 

این خودتی که این بالا پایین شدنا و باید حس کنی..... 

مثلا من همیشه دست و پاها و زیر شکم و واژنم حس یخ بودن داشتم..... 

از یه سال قبل انتقال آخرم شروع کردم به حذف سردیجات و فقط گرمی میخوردم و برا خوردن مرغ و ماهی هم از مصلحتشون استفاده می‌کردم و با ادویه جات گرمشون میکردم..... 

خلاصه چند ماه قبل انتقال اون حس سردی تو واژن وزیر شکمم کلا رفت..... 

دست و پاهام تقریبا گرم شدن..... 

بعد انتقالم به همین روال ادامه دادم و فقط قاعده آورا و نخوردم..... 

اما دیگه به سه ماه که رسیدم دیگه دیدم گرمی داره زیادی میشه..... 

حس گر گرفتگی و گرمی زیاد داشتم..... 

دیگه سال کمرمو نمیتونستم تحمل کنم..... 

این موقع بود که یه جورایی آلارم داد و دیگه سردی و گرمیو کنار هم میخوردم و اعتدال رو حفظ میکردم..... 

شمام باید این تعادل رو پیدا کنین...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جانم چه دخمل زبلی،خوبه که مثه مادهه شصت وپنجاهیا نیستن 😅 پس فعلا به دامادم هام هام نده تادخملم ...

باچه مادرزززززن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوهشا اگه میتونید راهنماییم کنید  من ماه پیش تخمک گیری شدم الان پریودیم تمام شد&nb ...

به دکترت بگو نیاز باشه دارو برا عفونت و خارش و.... میده..... 

دوستان  من با اینکه انوکسان میزنم ولی باز غلظت خونم زیاد شده عددش 50 دکتر رومانولوژ میگه طبیعی ...

عزیزم گلبول‌های قرمز و پلاکتات در چه وضعین؟؟؟؟