2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684563 پست

سلام به همگی، من بار پنجم که دارم ای وی اف می کنم اینبار دکترم قبل انتقال ۴ تا سرم ای وی آی جی برام نوشت که زدم و سه شنبه انتقال دارم. کسایی که تجربه دارن این سرم به مثبت شدنم کمک می کنه؟ چون من مشکل ایمنی نداشتم ولی باز دکتر برام تجویز کرده. دفعه پیش خراش و لنفوسیت هم انجام دادم ولی باز منفی شدم. واقعا دیگه درمونده شدم همه چیز خوبه جنینام هم میگن عالیه ولی منفی میشم. کسی مشکل منو داشته؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال دیگه هم دارم. من بعد هر بار انتقال مثلا روز ۴_۶ زیر دلم وحشتناک درد میگیره و حالت اسپاسم شدید میشه. مثل موقعی که سریع بلند میشیم و انگار یه چیزی تو شکم پیچ می خوره دقیقا همین حالته. دفعه قبل به بیمارستان زنگ زدم گفتن طبیعیه اگه خونریزی داشتی شیافت رو زیاد کن. ولی دردش خیلی زیاده و چند روز طول می‌کشه و بعد قطع میشه. می ترسم باز اینبار هم همینطوری بشم.

کسی می دونه به خاطر چیه؟

بچه ها یه سوال دیگه هم دارم. من بعد هر بار انتقال مثلا روز ۴_۶ زیر دلم وحشتناک درد میگیره و حالت اسپ ...

دکترت کیه؟ قبل انتقال ویتامین دی سه رو چک کن، ویتامین دی به لانه گزینی کمک میکنه، یک هفته قبل انتقال هر روز کیسه اب گرم بزار رو رحمت

سلام به همگی، من بار پنجم که دارم ای وی اف می کنم اینبار دکترم قبل انتقال ۴ تا سرم ای وی آی جی برام ...

عزیزم بعضا میبینی بعضی بدنها به این روال مصنوعی و جنین حالت تهاجمی میگیرن..... 

شاید با سرم این مساله حل بشه..... 

انشالله که گره کارت همینسرم بوده و جواب میگیری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یه سوال دیگه هم دارم. من بعد هر بار انتقال مثلا روز ۴_۶ زیر دلم وحشتناک درد میگیره و حالت اسپ ...

عزیزم نمیدونم این اسپاسم از چی میتونه باشه..... 

به دکترت حتما روز انتقال بگو..... 

انشالله که این دفعه جواب میگیری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام مهربووونا صبح زیباتون بخیر...من به امید خدا دارم میرم ک جوجه هامو بیارم خونه و دیگه واس همیشه پیش خودم باشن  ..از همتون التماس دعای فراوان دارم..میدونم اول لطف خدای مهربون بعدهم دعای خیر شما دوستای گلم ک به دلای پاک تک تکتون ایمان دارم انشاءلله مامان شدن من از امروزشروع میشه.انشاءلله دوهفته دیگه با دخترفروردین و مونیکا جان با خبر خووووووووب تاپیک رو میترکوتیم 

مامانا با نی نی های تو دلیتون ما رو دعا کنید  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام مهربووونا صبح زیباتون بخیر...من به امید خدا دارم میرم ک جوجه هامو بیارم خونه و دیگه واس همیشه پ ...

خدا همراه هر سه تاتون......

چشمتون و خونه دلتون روشن به اومدن نینی ها...😍😍😍

انشاله نه ماه دیگه خونه هاتون پر سر و صدا میشه😍😍😍

نی نی تو دلم نبود اما برات دعا کردم😉😙

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خدا همراه هر سه تاتون...... چشمتون و خونه دلتون روشن به اومدن نینی ها...😍😍😍 انشاله نه ماه دیگه ...

فدای دل مهربونت مریم جون..نی نی هم انشاءلله همین ماه میاد تو دلت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بهار جون برا اینکه استرست کم بشه میگم مال من اوایل بارداری که 5/5 شد و دز داروم بالارفت، تی اس هاشم ...

ممنون که به فکری عزیزدلم خیلی خانومی آره دیروز با منشیش شب صحبت کردم دقیقا حرفشمارو زد گفت حتی باید زیر 0.5 هم بیاد واسه بارداری بازم ممنون که به فکر بودید با حرفهای شما دیگه واقعا خیالم راحتتر شد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم اگر کم کاری تیرویید نداری شیرسویا یا لوبیای سویا بخور ایناچون خودشون استرادیول دارن  برای ...

ممنون خانومی حتما استفاده میکنم 🌼🌼🌼🌼

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

خانوما من میخوام پریود بشم برم واسه میکرو زمان زیادیم ندارم داره نزدیک عید میشه بنظرتون قرص پروژسترون حتما باید ده تاشو کامل بخورم تا بیاد اگه فقط چهارتاشو بخورم پریود اتفاق نمی افته

سلام مهربووونا صبح زیباتون بخیر...من به امید خدا دارم میرم ک جوجه هامو بیارم خونه و دیگه واس همیشه پ ...

به سلامتی عزیزم..... 

انشالله تاپیکمون با شادیتون بهاری بهاری میشه..... 

خانوما من میخوام پریود بشم برم واسه میکرو زمان زیادیم ندارم داره نزدیک عید میشه بنظرتون قرص پروژسترو ...

سیستم قرصا نمیدونم چطوره فکر کنم کامل بخوری بهتره..... 

اگه عجله داری به دکترت بگو شاید آمپول تجویز کنه..... 

سر خود کاری نکن چون ممکنه دکتر برنامه ریزیش بر اساس داروهای تجویزی باشه..... 

سیستم قرصا نمیدونم چطوره فکر کنم کامل بخوری بهتره.....  اگه عجله داری به دکترت بگو شاید آمپول ...

درسته ولی آمپولم بزنم یک هفته شاید بیشتر فکر کنم طول بکشه چه گیری کردم خسته شدم