2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
شايد باشه حالا برو دكتر ان شا الله كه مشكلت حل ميشه .  

ممنون عزیزم الان دوباره با منشیش صحبت کردم میگه دکتر گفته بخور باید بخوری میگه از 0.5 باید پایینتر بیاد 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
راستش تا امروز نه تنها استرس نداشتم بلکه خیلی هم مشتاق بودم برسم به روز انتقال ، دیگه قسمتم این بود ...

بالاخره انتقال جنین اتفاق مهمیه توزندگی ماهاییکه مشکل داریم معلومه استرس داشتن طبیعیه ولی سعی کن فکرتومشغول چیزای دیگه بکنی هرچی بیخیالترباشی بهتره عزیزم،ایشالاکه بابتای تپلت همه روخوشحال میکنی،شماتلاشتوکردی بقیقشوبسپرب خدا،ایشالاک خیرپیش روت باشه عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان  هایی که هنوزم امپول میزنید  امپولاتونو تو خونه میزنید یا میبرید بیرون براتون م ...

نگران نباش عزیزم.... 

خوبه حال و هواتم عوض میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
و یه سوال دیگه برا  فهمیدن جنسیت باید ۱۸ هفگی برم  یا زود تر هم میتونم  شهرم خیلی دکس ...

عزیزم والا ص د ر ی میگفت 14 هفته بیایی 100 درصد میگم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آناجون فقط یه سوال ابمیوه جای اب رو نمیگیره؟باید حتما اب زیاد بخورم؟

چرا میگیره ولی خوب فکر کنم بیشتر باید بخوری که یکیبشه..... 

خانومها من خیلی نگرانم اخه چرا با این همه استرادیول ضخامتم بالا نرفت😭😭😭😭😭 چهارشنبه انتقال دارم ...

عزیزم اگر کم کاری تیرویید نداری شیرسویا یا لوبیای سویا بخور ایناچون خودشون استرادیول دارن  برای ضخامت مفیدن ،اگرطبعتم سرد نیست ومشکل یبوست نداری نشاسته حل کن توآب اونم برای ضخامت خوبه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم اگر کم کاری تیرویید نداری شیرسویا یا لوبیای سویا بخور ایناچون خودشون استرادیول دارن  برای ...

ببخشیدمن تازه یه ازمایش تیروییددادم عددش۳وخورده ای شد،الان این یعنی کم کاری تیروییددارم؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مامانا هماتوم كي داشته؟چند ماهگي جذب ميشع!؟

من داشتم..... 

خیلیام داشتن..... 

برا من تا غربال اول جذب شد.... 

سلام بچه ها برای لکه بینی دکتر بهم شیاف سیکلوژیست نوشته اما من تو خونه شیاف فرتیژست داشتم دگ اونو نخریدم

الان فهمیدم ک جفتشون یکی نیستن

باید امشب شیاف بزارم نمیدونم حالا چیکار کنم

اینا فرقشون چیه؟؟؟؟؟

و اینکه لکه بینیم فقط همون چند قطره بود و از دیروز ب کل دگ قطع شده

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
اره عزیزم ادامه پستم بخون میفهمی

آره عزیزم خوندم ولی بعید میدونم برا هایپری سی دی مارکرهای رحمت رو چک کنن نهایت تستهای روتین ایمنی رو چک کردن..... 

خانومها من خیلی نگرانم اخه چرا با این همه استرادیول ضخامتم بالا نرفت😭😭😭😭😭 چهارشنبه انتقال دارم ...

بجای استروژن توپست قبلی نوشتم استرادیول😀

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ممنون عزیزم الان دوباره با منشیش صحبت کردم میگه دکتر گفته بخور باید بخوری میگه از 0.5 باید پایینتر ب ...

بهار جون برا اینکه استرست کم بشه میگم مال من اوایل بارداری که 5/5 شد و دز داروم بالارفت، تی اس هاشم با افزایش دز دارو به 0/1 هم رسید..... 

ببخشیدمن تازه یه ازمایش تیروییددادم عددش۳وخورده ای شد،الان این یعنی کم کاری تیروییددارم؟

کم کاری نداری ولی برا اقدام به بارداری بالا محسوب میشه چون اوایل بارداری تی اس هاش مستعد بالا رفتنه برا همین میگن پایین باشه که جا برا بالا رفتن داشته باشه.....