2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046955 بازدید | 684566 پست
ببخشیدمن تازه یه ازمایش تیروییددادم عددش۳وخورده ای شد،الان این یعنی کم کاری تیروییددارم؟

نه عزیزم این کم کاری نیست ولی برای بارداری باید عددش زیر۲باشن بعضی از دکترا میگن زیر۱باشه بهترم هست.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
کم کاری نداری ولی برا اقدام به بارداری بالا محسوب میشه چون اوایل بارداری تی اس هاش مستعد بالا رفتنه ...

اناجون پس ب بعضیامیگن پرکاری یاکم کاری دارن اون چجوریه؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها برای لکه بینی دکتر بهم شیاف سیکلوژیست نوشته اما من تو خونه شیاف فرتیژست داشتم دگ اونو نخ ...

عزیزم هر دو یکین یکی ایرانیه سیکلو خارجیه..... 

سیکلو فکر کنم بخوایی هم سخته پیدا کردنش.....

فعلا همون فرتژیست رو بزن..... 

دزشون یکیه؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون عددک بالامیره یعنی تیروییدکم کاره یاپرکار؟

والا بالا که میره یعنی کم کاره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خوب عزیزم فرد عادی اگه تی ای هاشش مثلا بالا باشه یعنی کم کاره..... 

آیتم‌های دیگه هم هستن..... 

ولی برا بارداری بهتره رنج رو محدود کنیم..... 

که جا برا بالا رفتن داشته باشه.... 

نه عزیزم این کم کاری نیست ولی برای بارداری باید عددش زیر۲باشن بعضی از دکترا میگن زیر۱باشه بهترم هست.

ممنون عزیزم،والامنم شنیدم بایدزیردوباشه واسه اقدام،ولی واسه من۲/۸بوددکتررزاقی قرص نداد،بعدانتقالم ک منفی شدماه بعدشد۵وخورده ای،دوماه بعدش شد۳وخورده ای،الان دکترموعوض کردم بایدبریم ویزیت شم احتمالادارومیده بهم

والا نمی‌دونم منظورت دقیقا چیه ولی خب بااینکه ۳ کمکاری حساب نمیشه اما برا اینکه به ۱برسه باید لووتیروکسین بخورن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
والا نمی‌دونم منظورت دقیقا چیه ولی خب بااینکه ۳ کمکاری حساب نمیشه اما برا اینکه به ۱برسه باید لووتیر ...

همینجوری میخواستم بدونم ایناک میگم تیروییدکم کاروپرکاردارن عددش چنده،ممنون عزیزم

اره جفتشون چهارصد هست

پس همونو که داری بذار.... 

سیکلو پیدا کردی جایگزین میکنی وگرنه همون شیافیو که داری بذار..... 

دوستان ازافسووووووون خبری دارین؟نگرانش شدم،بتاش از۱۴۰رسید۷۰امروزبایدتکرارمیکرد

هنوز خبری نداد.... 

تو پی وی به من خبر میداد هنوز نیومده..... 

منم فکرم پیششه..... 

دوستای گلم من دیگه برم بخوابم..... 

دوستون دارم.....