2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
سلام من ا لان سونو کردم یه کیست داشتم یه فولی هم 25😢😢😢😢😢 خیلی ناراحتم دکتر گفت شب امپول ازاد ...

سایز حداکثری هست نگران نباش عالی و پرقدرت میشه انشالله👍

تو با این کارها کاری نداشته باش 

از خدا بچه بخواه و باورش کن 

که انشالله به زودی بهت میده

دیگه چیکار داری چندتا داری و چه سایزی و چه رنگی😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم شما چندتا انتقال دادی؟ استراحت مطلق بودی؟ 

عزيزم الان كه طبيعي باردار شدم ، اين قضيه براي بارداري قبليم هست كه دو تا انتقال دادم و استراحت نسبي بودم نه مطلق ولي من زياد از خونه بيرون نميرفتم مگر براي دكتر رفتن يا جاهاي نزديك .

سلام یعنی منظورت اینه کسی که هایپر میشه مشکل ایمنی نداره؟ 

همه نه ولی برای من چون قبلا چک شده تو بیمارستان مورد نداشتم عزیزدلم اخه من فقط سه تا شیشه البموین گرفتم وهروز هپارین میزدم الانم ک انتقال بدم دکتر برام هپارین مینویسه گفت لزومی نداره یه میلیون پول ازمایش انعقاد بدی چون ما برات داروهاشو میدیم ایمنی هم چک شدی البته ناگفته نماند از نظر عفونتم چک کرد وداروهایی قبل پریودم داده بود ک خیالم جمع بشه، الانم آ. اس. آ داده بایه قرص دیگه ک آسپرین برای رقیق شدن خون و اون یکی رو هم برای تقویت رحم وتقویت دیوارش داده، ویتامینD. Eهم داده ک مصرف میکردم بجای فولیک اسید، ید فولیک بهم داده و سوپر فکت هم ک میزنم

خواهش ميكنم عزيزم ، نه خانمي ولي به شدت در عرض دو هفته لاغر شدم و خيلي زود خسته ميشدم و اصلا هر كسي ...

من همش تنگی نفس دارم نمی دونم از اونه یا نه گیج شدم بازم ممنون عزیزدلم😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام مامان  هایی که هنوزم امپول میزنید  امپولاتونو تو خونه میزنید یا میبرید بیرون براتون م ...

سلام عزیزم شما کجا انجام دادید میکروانجکشنتونو؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

و یه سوال دیگه برا  فهمیدن جنسیت باید ۱۸ هفگی برم  یا زود تر هم میتونم  شهرم خیلی دکست داره زود بفهمیم هی دوست داره واسش لباس بخره ولی نمیدونه باید چی بخره خودش که عاشق دختره هی میگه دخترم‌ دخترم😁😁 ولی  روش کار کردم که احتمال پسر هم هس وای از دست این مردا قبلا که پسر سالاری بود الانم  که دختر سالاری واسه خودم فرقی نمیکنه فقط سلامتیش😍😍😍

خانومها من خیلی نگرانم اخه چرا با این همه استرادیول ضخامتم بالا نرفت😭😭😭😭😭 چهارشنبه انتقال دارم ...

استرس کار رو خراب تر میکنه 

امیدوارم که بالا بره

دکتر چرا باید الکی بگه سه خطیِ هست...

به نظرم

میتونی قبل انتقال بخوای باز سونوت کنن که اگر ریسکِ بیخودی انتقال ندی عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم ممنون که جواب دادی خیلی تعجب میکنم ماههای گذشته بالاتر بود اما این ماه ۶/۶ بود وقتی دکتر گفت ا ...

عزيزم مايعات و آب زياد بخور و گوجه فرنگي خام و اگر هم تونستي پياده روي تند انجام بده ، من هم درست نميدونم سه خطي يعني چي ، ان شا الله مشكل شما هم حل ميشه .

خانومها من خیلی نگرانم اخه چرا با این همه استرادیول ضخامتم بالا نرفت😭😭😭😭😭 چهارشنبه انتقال دارم ...

ضخامتت چن بودش گلم ؟ روز چندم رفتی برا سونو ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود