2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست
اره خارجیه ، قیمتشم بالا نیست سی هزاره ، من کرمانشاهم یه داروخانه دکترم معرفی کرد رفتم 

کی باید دوباره بری سونو ک بنیم بالا رفته یا ن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام بدونم اگه من بخوام اسفند ماه برا میکرو اقدام کنم با وجود تعطیلات عید مشکلی تو روند کار پیش نم ...

عزیزم عید که تعطیله باید تا قبل تعطیلی انتقال داده باشی..... 

سیکلت شروع شده یا نه؟؟؟؟ 

یعنی استارتشو زدن؟؟؟؟ 

دیگه قراره میکرو کنی؟؟؟؟ 

یعنی مراحل تشکیل پرونده رو گذروندی؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه انتقال من تهرانه مگه میشه این همه دارو مصرف کردم و برم تا تهران بعد کنسل شه ، روز پنجم قاعدگیم د ...

عزیزم ژل رویال منظورته؟یه داروخونه توکوچه صادقیه فک کنم،تومیدان دزاشیب تجریش،دکتررزاقی واسم اون ژلونوشته بوداونجاهمش داشت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم ژل رویال منظورته؟یه داروخونه توکوچه صادقیه فک کنم،تومیدان دزاشیب تجریش،دکتررزاقی واسم اون ژلون ...

نه گلم ژل استروژن که به بازو میزنن منظورم بود

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
@تورک_آنا       آنا جون من تا الان سه تا شیاف هر ۸ ساعت استفاده میکردم.. خونروز ...

عزیزم همه چیزایی که گفتی رو تایید میکنم..... 

برا تهوعتم والا دقیق نمیدونم چون تقریبا نمیشه گفت تجربش کردم..... 

هر وقت حالتشو داشتی یه چیزی تو دهنت بذار..... 

راستی دوستانی که با مسواک زدن حالت تهوع میگیرن مسواک بچه گانه رو امتحان کنن برا من که خوب جواب داد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لواشک میتونم بخورم؟؟؟ فقط لواشک حالت تهوعم رو خوب میکنه😍

اگه میخوریم طمئن باشه..... 

کی باید دوباره بری سونو ک بنیم بالا رفته یا ن ؟

دیگه سونو نمیرم چهارشنبه باید تهران باشم واسه انتقال به امید خدا ، ولی ازشون میپرسم ببینم چند شده

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بابت اون ازمایشاهم دکتر گفت لازم نیست چون خودشون داروی انعقاد میدن و اینکه چون من قبلا هایپر شدم ایم ...

جل الخالق..... 

ایمنی و هایپری واقعا به هم ربط دارن؟؟؟؟؟ 

دوستانی که هایپر شدین ممنون میشم بگین مشکل ایمنی داشتین یا نه؟؟؟؟؟ 

نه گلم ژل استروژن که به بازو میزنن منظورم بود

همونه من اسمشواشتباه توذهنم بودعزیزم،شبیه خمیردندونه تیوپیه ولی شفافه موادش،ک یه خط کش فرم داره ک بااون بایدروی دست مالید،حالت چسبندگی داره ک خودش خشک میشه درسته؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دیگه سونو نمیرم چهارشنبه باید تهران باشم واسه انتقال به امید خدا ، ولی ازشون میپرسم ببینم چند شده

ان شالله ک درسته ان شالله

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چون چندین بار آسیت کشیدم قبلا ایمنی چک شده الحمدالله دکتر گفت نیازی نیست دیگه... 🙂

یعنی سی دی مارکرهای رحمت چک شدن؟؟؟؟