2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
چرا منفی شد عزیزدلم؟ شمام برای اولین انتقالت پی آر پی کردی؟ ازمایش ایمنی وانعقاد هم دادی؟  

عزیزم حتماآذر ماه قسمتم نبوده مطمئنم خدای مهربونم زمان بهتری برای باردارشدن برام درنظر گرفته بهش ایمان دارم

همیشه توی زندگی خیییلی بهتر از اونی که توی ذهنم بوده ودر بهترین زمان ممکن خواسته هام رو داده این بار هم مطمئنم همین طوره  ،خدایا شکرت عاشقانه دوستت دارم

نه سری پیش هیچ کدوم از این کارها رو نداشتم ولی چون یه س ق ط داشتم بهم آسپرین وآنوکسان وپردنیزولون داده بود

این سری دکترم گفته خراش رحم وهورمون رشد رو قبل انتقال بهم میده توکل به خدا

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم توهم انتقالت با پی ار پی بود یا عادی؟ ازمایش ایمنی وانعقاد هم دادی؟ 

عزیزم من انتقالم دوشنبس،امروز پی آرپی کردم،آزمایشای ایمنی وانعقادی هم دادم قبلاً یه مشکل ایمنی کوچیک داشتم که بخاطرش پردنیزولون می‌خوردم بارآخرم سرم داشتم،اما این بار آزمایش دادم مشکلم حل شده بود واسه همین دیگه اینبار هیچ قرصی برای ایمنی نداشتم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم دکترزنانم برام آ اس آ واسترادیول وسلنیوم و ویتامین e نوشت،پزشک غدد هم برام روزی۲تامتفورمین نوش ...

ممنون عزیزم ❤

سلنیوم توی سیکل انتقال برای چی خوبه؟ به ضخامت رحم کمک می کنه؟

متفورمین رو برای چی داشتید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ممنون عزیزم ❤ سلنیوم توی سیکل انتقال برای چی خوبه؟ به ضخامت رحم کمک می کنه؟ متفورمین رو برای چی دا ...

راستش دقیق نمی‌دونم برای چی خوبه اما وقتی شنید مشکل ضخامت دارم برام نوشت پس شایدبه ضخامت مربوط باشه،متفورمینم بخاطر قند ناشتام دادگفت بالاس قرص بخوری بهتره

عزیزم منم مثه شما اذیت شدم دکترگفت دهانه رحمت بسته شده واسه همین شاید برانتقال با بیهوشی انتقال بدم

والا منم خودم ب دکتر گفتم اگه میدونین سختم.میشه بیهوشم.کنین گفت حالا ببینم چی بشه تا اونروز...ولی من سیستم بدن خودم میدونم عکس رنگی ای یو ای پی ارپی کلا درد کشیدم...میترسم انتقال هم ایقد درد داشته باشه ک لذت اون لحظه کوفتم شه....تو انتقالای قبلیت مشکلی نداشتی الان بسته شده یعنی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم خوبه ویتامین دی بدنت خییلی هم پایین نیست یه دونه که امروز خوردی بعد انتقال هم می تونی شبی یه د ...

نازنین جان،من این ماه وقت خوردن ویتامین دیم بود ماهی یکی میخوردم اما چون ب دکتر یادم رفت بگم نخوردم و گفتم شاید ضرر داشته باشه ینی میشه خورد؟میگم ویتامین دیم پایین نیاد میشه خورد واقعا؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ویتامین دی رو برای لانه گزینی میدن؟!  

عزیزم دکترها میگن به لانه گزینی کمک می کنه

مرکز ما تا روز آزمایش میگه هفته ای یکی ۵۰۰۰۰ بخوریم

ولی همه اینها حرفه اول وآخر خدای مهربونمون باید بخواد بنده ی جدیدی خلق کنه وبس 

والا منم خودم ب دکتر گفتم اگه میدونین سختم.میشه بیهوشم.کنین گفت حالا ببینم چی بشه تا اونروز...ولی من ...

برای من دردش خیلی زیاد بود دکتر پرسید توانتقالای قبلی مشکل نداشتی گفتم اصلا هیچ وقت درد نداشتم،بعد پرسید آخرین انتقالت کی بوده وقتی گفتم۲سال پیش گفت واسه همینه دهانه رحمت  بسته شده بود بازش کردم فکرنکنم دوشنبه نیاز به بیهوشی داشته باشی اما محض احتیاط ناشتابیا شاید تصمیم گرفتیم بیهوشت کنیم

نازنین جان،من این ماه وقت خوردن ویتامین دیم بود ماهی یکی میخوردم اما چون ب دکتر یادم رفت بگم نخوردم ...

عزیزم اگه فرصت داری آزمایش بده اگه کم بود بخورچون زیادیش خوب نیست 

تا حالا چن تا ویتامین دی خوردی؟کی؟

سلام خانوما من قبلا توضیح دادم که ماه سوم اقدامم هست و دوماه اول لتروزل خوردم و این ماه از روز دوم پریودم گونال اف و متروپین و گنادوتروپین زدم و امروز که روز ۷ پریودمه دوباره رفتم سونو که فقط تو تخمدان راستم یه فولی ۵ داشتم و دکتر گف خیلی ریزه و مجددا داروهارو تکرار کرد خیلی ناراحتم دارم دق میکنم

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢