2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

نبین الان عین نقل و نبات امپول و دارو . من قبلا مامانم نمیدونی سر دارو خوردن و مریضیهام چی میکشید .ده تا قرصو بالا میاوردم بلکم بتونم یکیو بخورم .امپولم نگم برات 

اما الهی واسه خودم بمیرم که ی مدت کارم شده دارو و امپول😭

عزیزم چرا سینافکت رو دور ناف نمی زنی ؟دکترت گفته به بازو بزنی؟دور ناف اصلا کبودی نداره  فیلمش ...

خودت چجوری میزنی . به منم یاد بده حداقل تئوریشو بدونم . هیچ وقت تا الان حتی امپول خوردنمم نگاه نکردم چ برسه بخوام بزنم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی چهارشنبه سیکل دارو شروع بشه در خوشبینانه ترین حالت کی پانکچر و کی انتقال جنین میشه ؟؟؟ خیلییی ...

آخه استرس چرا؟؟؟؟جز اينكه خودتو اذيت كنى هيچى ديگه نداره استرس

اين راهيه كه هممون بايد طى كنيم هر چه قدر آرومتر باشى زودتر به نتيجه مى رسى عزيزم

شك نكن خدا باهاته توكل كن به خودش و قوى باش تا به هدفت برسى🙏🏼🌸

آخه استرس چرا؟؟؟؟جز اينكه خودتو اذيت كنى هيچى ديگه نداره استرس اين راهيه كه هممون بايد طى كنيم هر چ ...

شما هم  با میکرو مامان شدی؟ الهی که قدمش پر خیرو برکت و زندگیتون باهاش توام با عشق و ارامش باشه

شما هم  با میکرو مامان شدی؟ الهی که قدمش پر خیرو برکت و زندگیتون باهاش توام با عشق و ارامش باشه

آره عزيزم منم همه اين روزا رو گذروندم اما باور كن اصلا استرس نداشتم مخصوصا براى پانكچر.همه حرفهاى آنا جون براى تغذيه رو انجام دادم  (مرغ ،ماهى،گوشت،سفيده تخم مرغ و آب فراوون) بخور و پياده روى خيلى سبك داشته باش

كارهاى سنگين نكن استرس و از خودت دور كن خوشحال باش و مطمين باش دارى به هدفت نزديكتر مى شى انشالله بهترينها در انتظارته🙏🏼🌸💕

آره عزيزم منم همه اين روزا رو گذروندم اما باور كن اصلا استرس نداشتم مخصوصا براى پانكچر.همه حرفهاى آن ...

چقدر تو حرفات انرژی مثبت بود یکم استرسم کم شد😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ایشالله بهترینها برات رقم بخوره عزیزم

همچنین دوست خوبم برام دعا کن همه حالتای پریودو دارم ولی نمیاد هر روز دارم چای دارچین میخورم نمی دونم چرا نمیاد نزدیک عیدم هستیم می ترسم دکترم بره مسافرت 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره عزيزم منم همه اين روزا رو گذروندم اما باور كن اصلا استرس نداشتم مخصوصا براى پانكچر.همه حرفهاى آن ...

هانا جون شما ک سیکلتون نچرال بودبعد امپول ازادسازی ترشحات تخمک گذاری داشتین؟اخه من نداشتم..اصلا باید حتما ترشحات باشه ک.معلوم شه تخمک ازاد شده یانه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹